Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba już nie jestem dziewicą

krew po badaniu ginekologicznym???

Polecane posty

Wczoraj byłam u gin. Byłam badana przez pochwę mimo iż jestem jeszcze dziewicą(bolało strasznie), potem miałam robione usg też przez pochwę. Czy podczas badania mogło dojść do przerwania błony? Jak wróciłam do domu to zauważyłam że krwawię i tak mam do teraz. Krwawienie nie jest obfite ale jest. No i strasznie mnie boli. Jak długo boli i krwawi się po przerwaniu błony? Miał ktoś kiedyś coś podobnego? Napiszcie proszę bo nie wiem czy nie będę musiała jeszcze raz pojechać do tej gin.Następnego badania to już chyba nie przeżyję.

Nikt nigdy nie miał czegoś podobnego?? Napiszcie proszę bo sie martwię!!!

możliwe że tym usg ci ją przebił. spokojnie krwawienie i ból minie niedługo. ja po przerwaniu błony prawie nie krwawiłam, jedna mała plamka była, a ból, hmm chyba tylko w momenie przerwania, ale mi ją przerwano w normalny sposób :) a nie poprzez usg.

POWTARZAM

No ale jeśli już przebiła to jak ona mogła??? Myślałam że dziewice bada się w inny sposób? co nie?

Jak ja to powiem mojemu Misiowi??

Sprecyzujmy - dziewictwo nie jest pojeciem stricte biologicznym. Skoro nie współżyłaś z facetem - jesteś 100%-wą dziewicą. Nawet jeśli podczas badania Twoja błona uległa uszkodzeniu. Inna sprawa, że zdarzają się takie \"dziewice\" które miały go już we wszystkich otworach ciala z wyjątkiem tego.... I ich dziewictwo jest bardzo problematyczne.... :o

Gość cacyk
uja plamiłam przez ok2 dni po przebiciu błony,ale też naturalnym sposobem :P:P:P jednak dziwi mnie to bo przecież dziewice powinno się badac przez odbyt!!!!!! a nie tak normalnie!!!!! czy ty wogóle mówiłaś gin że jesteś dziewicą???

Sama nie wiem jak mam się z tym czuć. Co o tym myśleć? Zastanawiam sie czy na kolejnej wizycie powinnam jej powiedzieć że po ostatnim badaniu miałam krwawienie!

Ona nie pytała a ja tez nie mówiłam. Pytała tylko czy jestem mężatka czy panną.No ale jak badała to chyba widziała że mam tam jeszcze błonę, najpierw ogląda a potem palce pcha!Czy nie jest tak?

Gość nie zawsze..
..bada sie przez odbyt. Ja npp jestem stara dupa i dziewica i babka badala mnie przez pochwe. A to dlatego, ze uzywam tamponow. Inna sprawa, ze miala dosc cienkie palce..