Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gladka buzka

NIENAWIDZE SOLARÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość gladka buzka

jak one moga tak niszczyc sobie cere? :/ juz w mlodym wieku beda mialy pelno zmarszczek.a pozatym wygladaja jak chodzace marchewki albo kupy......sa ohydnie pomaranczowe i jeszcze do ubieraja sie na rozowo....wygladaja dziwnie wrecz przerazajaco.jak taka widze to zawsze mnie oczy bola

Gość a co cie to odchodzi
to ich cera.

racja, to ich skóra, chociaż rzeczywiście niektóre wyglądają tragicznie. a\' propos Diamentowa Dziwko...masz coś do białych jak mleko?

Gość beti-007
ja chodze na solarium i wcale nie wyglądam jak marchewka jestem lekko opalona takie dziewczyny wyglądają na zdrowsze a nie tak jak ty takie blade budynie !!! to własnie takie nie wyglądają zdrowo!!! pewnie nie masz faceta wcale sie n ie dziwie:) bo jak bys nie zauwazyla wlasnie ogladają się za takimi)) no ale co ty o tym mozesz wiedziec...:)

Gość gladka buzka
diamentowa dziwko----> zgadzam sie z toba ze jestes dziwka nie jestem biala jak mleko, mam naturalny kolor skory a ty pewnie za to jestes pomarszczona i masz zjebana morde.zal mi ciebie moj chlopak jest podjarany moim cialem i moja sliczna delikatna skorka czego nie mozna powiedziec o twoim papierze sciernym. jeszcze w dodatku kladziesz sie do jakiegos solarium gdzie lezalo wczesniej ze 2000 blachar z jakimis chorobami skornymi fuuuuu :/

Gość gladka buzka
beti-007 --> moze i nie jest pomaranczowa (albo tylko ci sie tak wydaje,bo pewnie juz jestes uzalezniona) ale napeno jest pomarszczona jak jaja buldoga. uwierz mi mam wielu kolegow i obgaduje takie solarowy jak wy....za mna tez sie oglada wielu chlopakow i uwarzam ze wola patrzec na kobiete z jedrna skora niz blachare z pomarszcona jak u mojej 70 letniej babki

Gość ej boshe
Jasne ze jest podjarany twoim bialym cialem bo pewnie widzi cie jak jest ciemno i nie zauwaza twojej bladosci. A tak pozatym to jestes glupia idiotka jak mowisz ze nienawidzisz solarow bo oceniasz po wygladzie a nie znasz jacy sa w srodku. Ludzie ktorzy chodza na solarium chca dobrze wyglądac,czasami niektorzy przesadzają ale to ich sprawa i nie mieszaj się w to.

Gość gladka buzka
beti-007 pewnie sie za toba ogladaja bo patrza kurwa co to za dziwolag do cyrku z taka. moglabys brac udzial w przedstawienie teatralnym pt. "marchewka"

Gość gladka buzka
ej boshe ___> ale ja ze swoim chlopakiem nie musze kochac sie po ciemku , wiem ze u was kochanie (sorry dawanie dupy),musi odbywac sie w ciemnosci bo facet nie moze patrzec na wasze zmarszczki. pewnie czyje sie tak jakby ruchal starsza pania a pozatym solarowy sa zazwyczaj puste bo znalam ich duzo no i coz taka jest bolesna prawda

Gość ej boshe
Pewnie nie uwierzysz ale ja nigdy nie bylam na solarium bo mam ciemna karnacje i nie potrzebuje. Tyle ze ja nie smieje sie z ludzi,którzy tam chodza i mam troche oleju w glowie wiec nie oceniam nikogo po wygladzie. A "dawanie dupy" to chyba twoja pasja.

Gość gladka buzka
jezeli nie chodzisz na solarke to nic do ciebie nia mam....chodzi o to ze nie potrafie zrozumiec tych idiotek ktore wygladaja jak pomarszczone marchewki i bede to pisac ,moze zmondrzeja

Gość gladka buzka
nie czepiam sie dziewczyn ktore raz albo dwa razy tam byly. chodzi mi o takie co cale sa pomaranczowe i wygladaja conajmiej ohydnie.cos w stylu dody

Gość ale po co ten cały topik
chcesz sobie ulzyc i nawyzywać dziewczyny które tam chodzą bo masz zły dzień? ile masz lat? 16? bo na taka wygladasz! ja tez nie lubie zjaranych dziewczyn z solarium ale nie wrzucam ich wszystkich do 1 worka, bo co one maja do blachar? czy do dziewczyn które wg ciebie "daja d***y" ?? nie rozumiem :// ale to juz takie myslenie nastoletnich dziewczyn z kompleksami :/

Gość ale problem
to ze jak ktos nie chodzi na solare nie znaczy tez ze jest bialy jak mleko,ja np w zyciu nie bylam i nie pojde na sztuczne opalanie a jakos wcale nie jestem taka blada i mam powodzenie.Wg mnie jak juz to to sie przydaje jak sa jakies okazje w ktorych pokazujemy troche ciala typu wesele kiedy wystepujemy w pieknej sukni ale to i tak na dobra sprawe zbedne,a faktycznie te ktore chodza ot tak zeby byly "piekne laseczki"to czesto maja pusto w glowie;)see you

Gość gladka buzka
ja wlasnie nie mam kompleksow ,,,, one maja bo chodza na solarium i mysla ze po tym beda ladniejsze

Gość BladaTwarz
Mam bladą skórkę, ale do mlecznobiałej trochę mi jeszcze brakuje. Używam wysokich filtrów, raz w tygodniu robię peeling, ale za nic nie mogę osiągnąć wymarzonego efektu. Bladolice, macie jakieś cudowne sposoby? :)

Gość buhahahhah o nie
co za kretynka ..."zmondrzeja" ...nc kolejna goraca 16stka ;/ ktorej matka nie dala na solarium hehe. Chodze na solarium 2 x w miesiacu, jestem solarą !zaraz sie powiesze ;D

to, że ktoś ma mlecznobiałą cerę, to chyba komplement. ale widocznie osoby chodzące na solarium tego nie wiedzą ;)

Gość gladka buzka
justa----> zgadzam sie z toba w 100procentach ,one mysla ze jak beda choidzic na solarium to beda jakies sliczne i wogole ale to nie prawda wy tylko niszczycie swoja skore.. i nie chodzi tu o to tak jak jedna z was napisala ze mama mi nie dala na solarium,,nawet jak gdyby mi mieli zaplacic to bym tam nie poszla bo nie jestem taka glupia zeby niszczeyc sobie skore!

Gość gladka buzka
buhahahhah o nie ---> a ty jestes zalosna skoro weszlas tu tylko po to zeby zaleźc w moich wypowiedziach blad ortograficzny i go napisac...................naprawde jestes zwykla sztywiara ktore czepia sie bledow .... to nie jest topic o tym kto ile zrobil bledow tylko o solarium ,glupie dziewcze!

mozesz sobie nienawidzic kogo chcesz masz prawo ale troche kultury.Ja tez chodze na solarium raz w tygodniu i wcale nie jestem pomaranczowa ani pomarszczona bo wyobraz sobie ze dbam o cere i skore ogołem,nie mam kompleksów i nie ubieram sie na rozowo a do tego swietnie sie ucze dbam o higiene i wiem co to umiar, takze gratuluje Ci znajomych skoro wszystkie do taki typiary to grubo.;]

ja też nie mogę na to patrzeć a te lale z solarium nie mogą patrzeć na moją blada twarz, prawie po równo ;>

dzisiaj było w Dzień Dobry TVN o tanoreksji... pokazywali np. dziewczynę, która miała skórę ciemniejszą od włosów (efekt negatywu) i oburzyła się, gdy zasugerowano jej, że to uzależnienie ;)

nie kłóćta się dziewczyny ;) moda na posolariowe laseczki na szczęście już mija; wkrótce znów na ulicach polskich miast królować będzie ładna, jasna, świeża skóra :P

Gość hjhj
chyba masz kompleks skoro zakładasz taki temat i wszystkich przekrzykujesz że to jest beee;/