Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eemigracja

moj typ urody = szara/

Polecane posty

Gość eemigracja

w swietle sztucznym, np w lazience tego wogole nie wida, ale jak jestem np w sklepie w przymierzalni i spojrze w lustro to " yy ta szara mysz to ja?:|" chodzi o to ze zero we mnie koloru i zycia, twarz szara blada ponura bez rumiencow, wlosy koloru mysio siwego, nudnie rozpuszczone dlugie.podsumowujac jedyne kolory jakie u mnie widac to kolory ubran. Eh i co zrobic ze soba by nada wyrazistosci i zycia mojej osobie?:P Pewnie zaraz powiecie zeby zrobic sobie jakas fajna fryzurke, ale ja mam takie wlosy ze one sie wogole nie ukladaja i leca mi na twarz zakrywajac ja takze nie wiem co by mi pasowalo. pomocy:(:]

a nie chcialbys sobie zrobic blod pasemek u fryzjera?? włosy nie będą takie \"mysie\", ale uzyskają złote refleksy. Wykonujesz jakiś makijaż?

Gość eemigracja
blond pasek nigdy w zyciu, hcialabym jakis braz ale nei wiem jaki. o do makijazu tylko podklad ale neiwielka ilosc, jakos nei lubie ale wlasnie mysle zeby zaczac troche moniej sie malowa, tusz do rzes blyszczyk

róż na policzki delikatnie, cień do powiek, tusz brązowy - taki makijaż moze byc delikatny - a nada trochę kolorów buzi :) brązowe pasemka też mogą być - (wszystko zalezy od odcienia)