Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana jak zawsze

w ile czasu mozna sie nauczyc pisania metoda 10-ma palcami?

Polecane posty

Gość zalamana jak zawsze

i jakie kursy sa dobre? te uczelniane czy te z neta tez sa dobre? pisze prace dypl. i jestem zalamana. idzie mi to jak krew z nosa :( czy w jeden dzien mozna sie nauczyc czy potrzeba wiecej czasu. obycie z klawiatura jakie takie mam,ale..............mogloby byc lepiej.

Gość zalamana jak zawsze
up

Gość zalamana jak zawsze
up

jeżeli chcesz pisać tak bezwzrokwo i to super to może z miesiąc trzeba się uczyć, gdzieś czytałam, ja sobie sciągnęłam program klawiaturka, ale systematycznie się nie uczyłam, ale tak od biedy żeby pisać wszystkim palcami to nie wiem może tydzień, poczytaj jakieś artykuły w necie bo przy tej nauce obowiązują pewne zasady, aby szybciej się nauczyć

Gość zapisz sie na jakas sztuke
przez pierwszy miesiac to bedziesz wolniej pisac niz obecnie, szybciej w moim przypadku to bylo dopiero po kilku miesiacach, fakt ze 2 palcami dosc szybko pisze

Gość g*wno prawda
sluchaj dziewczyno ja ci dam sposób i za darmo!! musisz tylko...rozmawiać na gadu gadu! :D naprawde! ja internet mam od jakichs 6 lat i już nawet nie pamietam jak pisałam na poczatku ale teraz tak zapieprzam po klawiaturze że ludzie patrzec nie moga :P wiec polecam praktyczne ćwiczenia - GG :D

Gość gonka
ja sie uczylam przez rok :) ale to tylko dwa razy w tygodniu w szkole wiec mysle ze jezeli bedziesz cwiczyc codziennie troche to po miesiacu bedzie ok ale o jednym dniu to raczej zapomnij....