Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość źle nastawiona do tvn

CZY nie uważacie, że TVN jest nieobiektywny i propaguje PO ???

Polecane posty

nie... napisałam to po prostu z przekąsem... :O bo lubię tvn... ot... problem... jeśli będzie się \'źle działo\', to wierzę, że skomentują to odpowiednio... póki co nowego rządu jako tako jeszcze nie ma, więc o co tyle krzyku?

Pocztaj poprzednie posty. Już opisywałem dlaczego mamy PO 24 (czyli TVN 24). Na konkretnych przykładach (od 2001 począwszy). Tu chodzi o zróżnicowanie: PO-TVN, PIS-TVP. I krytykuje możliwość monopolu pt : PO-TVN i PO-TVP

no dobrze, ale to Twoje zdanie... ;) które oczywiście szanuję... tvn podaje informacje w sposób, który mi odpowiada, lubię ich programy tj. \'fakty\' czy \'teraz my\'. tvp już nie oglądam, nie lubię. pozwól więc, że też wyrażę swoje zdanie i powtórzę to, co napisałam- jeśli będzie \'źle\', to wierzę, że tvn się odpowiednio do tego ustosunkuje nie mam zamiaru w żaden sposób odnosic się do konieczności istnienia \'równowago w mediach\' poza tym... jak już wspominałam-> tv trwam nadal pozostaje sprzymierzeńcem PISu tvn oraz tv trwam, to stacje prywatne, nie płacisz za nie abonamentu... więc mają swoiste prawo do \'selekcji informacji\' tvp- jako telewizja publiczna, teoretycznie opłacana przez obywateli (bo jak wiadomo nie wszyscy płacą :P) powinna odznaczac się obiektywizmem... w innym wypadku istnienie tam serwisów informacyjnych jest pomyłką...

\"\'fakty\' czy \'teraz my\'.\" teraz zupełnie staciłaś w moich oczach jeśli te programy uważasz za obiektywne Rozumię \"24 godziny\" i Kawa na ławe\" - oba na PO 24, ale najmniej stronnicze. Ale \"Fakty\" i \"teraz my\" ? ? ? Widzę że nie mamy sobie nic wiecej do powiedzenia. ps: i ty chcesz telewizyjnego monbopolu PO. Masz autorytarną osobowość (skoro PIS-owi chcesz tylko pozostawić marginalny Trwam. a PO dać wszstkie trzy gł. stacje telewizyjne) I nawet pewnie sobie z tego nie zdajesz sprawy że autorytarną osobowość

Gość do------------facet78
Ty się chłopie uspokój, bo ci żyłka pęknie i po ptakach

Gość do------------facet78
a skoro tak bardzo ci zależy, żeby PiS miał swoją telewizję, to może spróbuj takową stworzyć. A najlepiej stworzyć osobna stację dla każdej partii zasiadającej w Sejmie. Każda będzie siebie wychwalała pod niebiosa i będzie ok. Nie wiem czemu uważasz że wszystkie stacje kłamią. Oczywiście oprócz tych, które chwalą były rząd. Czyżby wszyscy dziennikarze robili ci na złość? To juz jakaś mania prześladowcza i należy się leczyć chyba. Pozdrawiam

Rzadne stacje nie kłamią. Polityka redakcyjna polega na odpowiednim doborze informacji. A szczególnie opinii. W TVN to już nawet spikerzy od razu biorą się za opiniowanie. Niczym wyręczanie w myśleniu odbiorców. Ps: w niektórych krajach zachodnich kanały tv publicznej rozdzielono między rząd a opozycje. Ech, widzę zę niektórym tu bardzo by pasował monopol PO, wtedy łatwo jest wierzyć w utopię pt obiektywizm. ps: podam przykład z 2001. Tusk w wywiadach dla Polsatu i TVN. W pierwszym przypadku wypadał fatalnie. W drugim rewelacyjnie. Teraz ogólnie się wyrobił. To mu trzeba przyznać. Ale do niedawna udzielał wywiadów tylko TVN-owi. Do pewnego czasu unikał nawet Polsatu. W TVN zawsze Olejnik dawała mu pytania naprowadzające.

Gość anty tvn
to tak zakłamana stacja, że brak mi słów, żal.peel

Gość bardzo prywatny
Czy twój ojciec był esbekiem czy z powietrza ci się wzięło takie miłościwe nastawienie do tej stacji ?