Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowy ankieter

Małżeństwo z prostytutką-ankieta

Polecane posty

Gość anonimowy ankieter

Mam pytanie do wszystkich zarówno mężczyzn jak i kobiet a w zasadzie dwa pytanie. 1. Czy zdecydowałbys/zdecydowałabyś się na małżństwo z osobą, która kochasz ale która wyznaje ci, że w przeszłości była prostytutką? 2. Czy zdecydowałbyś się na związek czy nawet małżeństwo z osobą, która jest prostytutką i nie zamierza z tym kończyć bo to lubi a i pieniądze dobre. Jednoczesnie ta osoba mówi, że cie kocha i chce byc z tobą. Bardzo chętnie poczytam również waszych uzasadnień.

mogłabym się związac z osoba, u której ten etap w zyciu byłby definitywnie dawno zamknięty ale nie z taką, która się tym fachem trudni obecnie

Gość gackowata
nie nie nie nie co za pytanie te 2 przez glowe mi nie przechodzi

Gość ale jaja 88
to pewnie Magdalena z Warszawy z topiku dziwka chce wiedziec czy ktos ja zechce!!!!!! ale jaja

Gość anonimowy ankieter
Haris a czy to byłby dla ciebie problem czy tez nie miałoby to dla ciebie kompletnie żadnego znaczenia. Czy chciałabys sie dowiedziec dlaczego to robił, czy tego żałuje, co o tym teraz mysli czy tez uznałabys to za zamknięty rozdzial do którego nie ma co wracać. To takie pytanie dodatkowe poza ankietą.

Gość no to i ja sie wpisze
1. nie 2. nie bylo juz kiedys na forum wyznanie bylej prosytutki ktora nie moze zalozyc zadnego porzadnego zwiazku, wiec o chyba mowi samo za siebie

myslę, ze byłby to dla mnie problem, nad takimi rzeczami nie przechodzi się raczej do porządku dziennego ot tak :) i chciałabym poznac przyczyny tego i róźne inne refleksje z tym związane dodatkowo chciałaby testy na aids i inne choroby (czego i tak normalnie wymagam) i nigdy przenigdy zadnych kontaktow z byłymi klientkami/klientami

jesli wiedziałbym od początku, ze to była prostytutka, to bym sie zastanawiał bardzo... jesli byłbym z kims i dowiedzial sie, ze kiedys była prostytutką, to nie zostawiłbym jej jesli swoją postawą nie budziałby wątpliwosci... oczywiscie wolalbym nie wiedziec... Ps wole była dzivke niz cichodajke Ps 2 Haris - miłe zaskoczenie :)

Gość anonimowy ankieter
Rozumiem Haris i dzieki za odpowiedź.

Gość anonimowy ankieter
No własnie Komiczne ale czy nie bałbys się, że ona jest nimfomanką i będzie ci doprawiac rogi albo jest materialistką i traktuje cię jak sponsora? Próbowałbys się dowiedziec dlaczego to robiła, co ja do tego skłoniło, co o tym myśli?

Nie próbowalbym sie dowiedziec niczego.... Po prostu zamykam w głowie to co było... Dla mnie \"kiedyś\" było kiedyś i nie ma to znaczenia, liczy sie teraz... na nimfomanke, czy cwaną wyrachowaną suke mozna trafic zawsze... porażka jest wliczona w tę gre

Gość UPSsssssssss
Szok....................:D :D :D

Gość darek kom
1-nie 2-nie Gdybym sie dowiedział po slubie to bym się rozwiódł.

Gość komiczne jestes kretynem bez
zasad