Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dawidn

POMóż DAWIDOWI !!!!

Polecane posty

Witam Państwa, Zwracam sie z prośbą o pomoc dla mnie i dla mojej rodziny, nazywam się Dawid, 2 lata zmagałem się z chorobą nowotworową, ogólnie jestem po zakończeniu leczenia, ale nadal często jeżdżę na badania kontrolne do IMiDz Warszawie. po 5 latach nauczania indywidualnego poszedłem do szkoły w których napotkałem dużo przeszkód, związanie częstym wyjazdem do Warszawy,gdyż potem mam duże braki w nauce gdybym moich rodziców było by stać na korepetycje nie było by tego problemu. Jesteśmy w trudnej sytuacji finansowej, ponieważ moi rodzice nie pracują, tata jest na zasiłku przedemerytalnym, a moja mama pobiera świadczenia rodzinne na mnie. Pieniądze są potrzebne na rehabilitację, lekarstwa, dojazdy i pobyt w Warszawie (który jak wiadomo jest bardzo drogi )Wierzymy że są ludzie dobrej woli którzy chcą nam pomóc. Za okazałe serce z góry Serdecznie Dziękujemy i pozdrawiamy Dawid z Rodzicami. Więcej na mojej stronie internetowej: www.dawidnowak1991.republika.pl

Gość dobra duszyczka
podbijam!:)

Gość dobra duszyczka
Trzymaj się Moze wspólnymi siłami uda nam się Ci pomóc!

Gość dobra duszyczka
Autorze topiku jak dzisiejsze samopoczucie :) I jak Kochani pomozemy :)

Gość czy rozsyłasz apele do firm

Gość Pani Jdzia
Bardzo CI wspolczuje, ale .... czy te "wielkie" gwiazdy daly Tobie jakies pieniadze na Twoje potrzeby?

Gość hdf
tobie współczuję a twoi rodzice to niech się lepiej za robotę wezmą,a nie że siedzą z dupami w domu i czekają aż ''dobrzy ludzie'' wpłacą pieniądze na konto....ale tak im dobrze pewnie :O i proszę tego wpisu nie kasować...taka jest prawda!

Gość łączenie . tematów . forever.
hdf, nie musisz wpłacać, nie musisz się nawet w tym wątku wpisywać z tego prostego powodu, że ten problem cię nie dotyczy ale i nie musisz popisywać się brakiem empatii z tego samego powodu

Gość dobra duszyczka
łączenie . tematów . forever. - super to okreslił(a)eś W zupełności się z Tobą zgadzam!!!!Dobrze ze są tacy ludzie jak Ty! A Ty hdf,nie musisz wypisywać takich komentarzy,twoje słowa mogą bard zo ranić.Nie jestes obiektywny w tym co piszesz!!! pozdrawiam wszystkich :) Na pewno autor topiku będzie bardzo zadowolony kiedy wesprzecie Go też dobrym słowem,dacie otuche!

Gość dobra duszyczka
co u Ciebie słychać?

Gość dobra duszyczka
hop,hop :) do góry,podnosze

Gość milions
podnoszę,nie dajmy zatonąc temu wątkowi w milionie innym :-) pozdrawiam!

Dziękuję Wam wszystkim, że wesprzeliście mnie tymi dobrymi słowami, które dodały mi otuchy.

Dawid trzymaj się cieplutko.Napewno znajdą się ludzie którzy ci pomogą. ...Jesteśmy z Tobą!!!!❤️

Gość Jasmineczka
Wszystkiego najlepszego !!! Jesteś dzielny,wspanialy i kochany przez wszystkich. Wyzdrowiejesz na pewno,bo dobre dzieciaki( wlasciwie ty juz prawie dorosły :) maja szczescie w zyciu!!!!! Jestem tego pewna!!!! Calusy z Koszalina :)

Gość iglop
eh ,kazdy wyciaga rece po pomoc ,moze ja tez potrzebuje wplaty na konto ,ale twgo juz nikt nie widzi!

Bardzo Ci Dawid współczuję, mam nadzieje że znajdą się osoby które ci pomogą, wiem w jakiej jesteś sytuacji moja koleżanka jest podobnej i ledwo trzyma koniec z końcem gdyż brakuje jej pieniędzy na lekarstwa i leczenie. dlatego trzymam za Ciebie kciuki i mam nadzieje że ktoś Ci pomoże, bardzo dobrze że zrobiłeś taką stronę ;) trzymaj się

Pozdrawia, mam nadzieje że wszystko Ci się uda !!;) trzymaj się na pewno będzie dobrze, a my kochani spróbujmy mu pomóc nie pozwólmy żeby ten wątek zmieszał się z innymi 1000 wątków. :)

Gość dobra duszyczka
podnoszę Nie mozemy dać zatonąc temu wątkowi!

Gość dobra duszyczka
do góry!