Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dawidn

POMóż DAWIDOWI !!!!

Polecane posty

Gość Grazkaa
jak tylko bede w Polsce przesle kase, bo tu nie mam karty ani zlotowek takze... jakos mi sie tak przykro zrobilo, bo tez m ialam takiego przyjaciela Dawidka...mialam ..........

Witam, dziękuję wszystkim za miłe komentarze szczególnie dziękuję \"dobra_duszyczka_on\", \"Birmi\", \"*kamelia*\", \"biedroneczkafff\", za te częste odwiedzanie tego topiku :) Pozdrawiam z uśmiechem na twarzy:)

Gość Grazkaa..
witam :) Jestem za granica, studiuje, ale cafe od czasu do czasu czytam. Kiedys bylam na ,,nie,, dla internetu, ale teraz widze, jak duzo moze pomoc!! dobra_duszyczka_on jesli chodzi o mojego przyjaciela, tez Dawidka, to ..ze tak powiem -choroba go przerosla:/ bo byl bez nadziei wlasnie, a ten NASZ CAFETERYJNY Dawid taki usmiechniety, taki fajny chlopak-wierze, ze z nadzieja i wiara sie uda!! :) Podnosimy hop!!!

Witam, Grazkaa.., dziękuję za te miłe słowa z Twojej strony, które bardzo poprawiły mi humor z samego rana :) Życzę powodzenia na studiach :)

Gość Grazkaaa.
a kuku! Witam w ten zimny dzien:) pospalam troszke,bo spac mi sie chcialo po uczelni hehe. Ja jestem teraz na zachodzie Europy, jestem na wymianie erasmus, studiuje pedagogike resocjalizacyjna, a w Polsce-w Krakowie mam ta przyjemnosc studiowania. To / mam nadzieje/ moj ostatni rok, bo 5, prace musze napisac, jeszcze nic nie ruszylam ale zobaczymy-u mnie nadzieja jest na porzadku dziennym, bo zawsze wszystko robie na ostatnia chwile hehe :) Niech zyje nadzieja:):P Dobrego dnia dla Was, a Ty dobra duszyczka_on - gdzie pomieszkujesz i co robisz ?

Gość Grazkaaa.
hehe, no to masz szerokie pole zainteresowan i dobrze. Ja mialam problemy z matma od zawsze, nie zdalam 2 razy w liceum przez to ale teraz jest ok.Ja tez lubie fotografie- chociaz< nie mam dobrego sprzetu do robienia zdjec, to potrafie uchwycic chwile. Jesli chodzi o zawod fotografa- to jest to nielatwy chleb, ja wiec to traktuje w ramach hobby:) no i skad jestes? Ja mieszkam na Slasku, no a studiuje w Krakowie:) Ide wypic herbete-tu jest b. zimno , bo nie ma kaloryferow w domu i cala sie trzese:)

Gość henk1
Ale z was naiwniacy. Takie informacje zaszę sprawdzam przed wpłatami ewentualnymi. A cierpią jedynie prawdziwie chore dzieci a nie wyłudzacze.

No i mnie tez jest miło , ze wpadłam i ze Ty duszyczko wpadłes do nas:D

Gość henk1
Ja pozostaję przy swoim, bo nie ma adresu ani tel.num jedynie długie opowiadanie dla miękich serc ( szczególnie przed świętami ) to są tzw.łowcy serc i obiboki.Zawsze informację sprawdzam zanim coś ofiaruje. Ostatnio rozesłano rozpaczliwą inf,o dziecku z krakowskiego szpitala a co się okazało to mogę podac dalej. JA MAM RACJĘ. sprawę dałem w telewizji i są efekty. Mogę podac dla zainteresowanych. Fenco@tlen.pl Bohaterowie(ki) co wy na to?

henk1 chcesz dowód to masz, moje zdjęcie również jest na stronie Fundacji Spełnionych Marzeń tu masz odnośnik to jednego zdjęcia http://www.spelnionemarzenia.waw.pl/img/inst/2004/wojewodzki/7.html jak Ci to nie wystarczy to napisz mi jak mam udowodnić Ci że nie jestem żadnym naciągaczem. Ps. A twoje wypowiedzi były bardzo nie etyczne oskarżając mnie o wyłudzacza

Dawidn- nie przejmuj sie:) Na topiku mojej córki tez rózni ludzie sie pojawiaja.:O Nosek do góry- my trzymamy kciuki-bedzie dobrze, musi byc:D❤️

Gość henk1
Dawidn, Proszę o adres e-mail a podam ci przykład uzasadnionych wątpliwości.Albo odszukaj nieco wcześniej moje wypowiedzi a znajdziesz tam mój adres.

Gość henk1
proszę o wypowiedz teraz po mailu .

henk1 po wiem tak są oszuści i zawsze będę, podam Ci jeszcze jeden argument potwierdzający moją prawdomówność miałem założone konto 2003 roku w fundacji na ratunek dzieciom z chorobą nowotworową, pewnie jestem zapisany w archiwum jako podopieczny fundacji. Dlatego jeśli nadal uważasz że jestem naciągaczem po prostu zadzwoń do tej fundacji i dowiedz się czy taka osoba za którą ja się podaję rzeczywiście jest podopiecznym fundacji. PS. Myślę że podałem dużo argumentów potwierdzających włącznie z moją stronką www.dawidnowak1991.republika.pl

Argumenty są wystarczające i nie masz się co przejmować-Dawid! My serdecznie Cię pozdrawiamy,oczywiście z Antosiem i jego rodzicami:)

Dzien dobry:) I juz pisałam Dawid- nie przejmuj sie i nie tłumacz. Miłego Dnia🌼