Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja moja moja

Kto chciałby zobaczyć???

Polecane posty

Gość moja moja moja

moją stronkę którą właśnie zakładam, tylko mam problem chciałabym załaczyć muzyke i nie potrafie jak to zrobić potrzebny kod URL niby takie wyszukałam ale nic nie gra www.modeling-xl.pl.tl

Gość moja moja moja
nikt???? Już prawie skonczyłam, bardzo sie starałam niech ktoś to doceni :(

Byłam na Twojej stronie,napisałam komentarz i wpisałam się do Księgi Gości. Jeszcze raz napiszę,pomysł fantastyczny.Życzę powodzenia w dalszym prowadzeniu strony. Jak się dodaje muzykę,niestety,nie wiem.:( Ale,zwrócę Ci uwagę na pewien szczegół.Otóż,pisałam komentarz i chciałam dodać emotikonkę,owszem,została dodana,ale w chwili gdy nacisnęłam odpowiednią,obraz na monitorze \"przeskoczył\"na górę Twojej strony. Musiałam od nowa \"jechać\"na dół strony,do komentarzy. Dużo się napracowałaś pewnie przy niej,ale sądzę,że trud się opłaci.🌻 ♥♪♫

Gość mazurski chlopak
jesli na tych zdjeciach ta laska to ty, to niekiepska jestes, niestety nie dla mnie ta strona, bo jestem brzydalem podobnym do Tuska,i na dodatek wrednym kaszubem

Gość mazurski chlopak
bo chodzilem do sredniej szkoly w karolewie kolo ketrzyna, i stamtad mam najlepsze wspomienia, a polibuda to byl zapieprz i umiejetnosc oszukiwania, durnych profesorow

Gość mazurski chlopak
jak sie jedzie do Gierloza, kwatery pana adolfa h to za przejazdem kolejowym jak sie jedzie do Gizycka po lewj stronie jest kompleks szkol w dawnych koszarach SS

Gość moja moja moja
Dzięki śliczne za odpowiedź fotka na górze niestety nie jest moja, ale będą tam moje fotki ale tylko dla zarejestrowanyh :). A dużą czcionką specjalnie napisałam żeby się rzucało w oczęta, a dlaczego wjechało na góre nie mam pojęcia jeszcze nie rozszyfrowałam tego. Pierwszy raz zakładalam stronke i siedziałam wczoraj tzn dziś do 3 godziny nad nią, i dalej myśle co poprawić. Marketa_cz dzięki za komentarz mam nadzieje że za jakiś czas będzie tam dużo osób...

nic szczególnego nie widzę w tej stronie, widać amatorszczyznę i wiele niedociągnięć. Poczytaj trochę książek o tworzeniu stron a wzbogacisz wiedzę, którą później wykorzystasz przy renowacji Twojego dzieła.

Gość moja moja moja
onomatopeja... to moja pierwsza w życiu strona i nawet jak ją tworzyłam niczego nie czytałam, dla mnie jest oki a skoro Tobie się nie podoba trudno, masz prawo do swojego zdania :)

Gość Monius
jak na pierwszy raz super, tylko ta czcionka nieczytelna, reszta może być :)

Gość moja moja moja
ta strona jest dla dziewczyn o pelniejszych ksztaltach bo takim nie daja szany a Tobie samanta dadza bo jestes szczupla i nic nie mam do szczuplych i nikogo nie obrazam na stronie, wkoncu kiedys tez wazylam 45 kg przy wzroscie 178 i bym sama siebie oobrazala, a teraz nie mam zamiaru spadac z wagi bo odpowiada mi taka. A takich stron jest bardzo malo na googlach widzialam 2 i to juz agencji :)

takie określenie jest obraźliwe dla osób szczupłych - o normalnych kształtach. no, przynajmniej mocno niekorzystne. czemu nie napiszesz ze nie dają sznasy pulchnym? nie wiem, jak wyglądasz oczywiście, ale skoro szczupłe dzieczyny mozńa nazywać niekobiecymi bo nie mają \"pełnych\" kształtów, to pulchne jak nazywać? ;) swoją drogą - nie bardzo rozumim ideę tej strony? nie chcesz się odchudzać chociaż dali ci do zrozumienia że jeśłi tego nie zrobisz to nie dają ci szansy w tej branży, a na stronie piszesz - zróbmy tak aby każda miała sznsę.. tzn jak? jeśli chodzi o tworzenie stron i cała resztę to nie skomentuję, bo jestem w tej materii beztalenciem kompletnym ;)

Gość moja moja moja
jabyś się doczytała mam zamiar założyć agncje modelek o rozmiarze większym niż 38 a ja też napisałam jak wyglądam, 181cm waga 67-68kg biodra 102cm talia 68cm to do czego niby się zaliczam????? I jeszcze raz powtarzam nikogo nie obraziłam, a komentarzy nie jestem w stanie przystosowac zeby nie wariowały :)

ale wykasować na pewno jakieś możesz :) fakt, przeczytałam coś tam o twoim wyglądzie, po czym mocno mnie zniechęciło stwierdzenie w wolnym tłumaczeniu - \"piękna to większa, o kobiecych kształtach\" i już dalej się nie zgałębiałam 🖐️

Gość moja moja moja
w zrozumieniu każda kobieta jest w jakimś stopniu kobieca, ale tu chodzi o sam fakt nie które dziewczyny mają dużą nadwagę (dla sprostowania ja nie mam żadnej nadwagi, i nie jestem duża chyba ze wzrostem) ludzie wyśmiewają się z takich osób a szczuplutkie uwielbiają, wiem po mojej koleżance co przeżywa..., więc zroum słowa a nie interpretujesz na własny sposób pozdrawiam