Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aleksandrowy

Irokez na studniowke ?

Polecane posty

Nie chodzi mi o jakieś nażelowane, kolorowe cudo, z wygoloną po bokach głową raczej o coś takiego oldskulowego jak; na maksa proste włosy, natapirowane i podniesione na górze, u nasady, i z tyłu spięte w jakąś nietuzinkową kitę. W tamtym roku bylam na studniowce jako osoba towarzysczaca...:) Na tej studniowce byla dziewczyna, ktora miala super irokeza :)) Myslicie, ze irokez to dobry pomysl na impreze studniowkowa ?:P

Gość moje marzeniee
wg mnie ładnie to wygląda... uważam ze smialo mozesz sie tak uczesac na studniówkę..

Gość hdf
a mi nie bardzo się to podoba...no ale każdy ma inny gust..

zatasnawiam sie czy to nie jest za odwazne :) moze po prostu uczesac sie jakos klasyczniej ? Mam dlugie blond wlosy prawie do pasa. I nie za bardzo mam pomysl ,jakby tu je uczesac. Proste ani krecone wlosy nie wchodza w gre :)

Gość Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
No nie wiem - mnie to się np. nie podoba. To Twoja decyzja, ale skoro piszesz na forum to pewnie oczekujesz niezależnych opinii. Poza tym jak masz włosy do pasa to ja nawet nie wiem, jakim sposobem fryzjerka będzie chciała utrwalić taką konstrukcję na Twojej głowie. Wiadomo, pianka, tapir, spinki, ale i tak myślę, że będzie trudno, bo taka ilość włosów jest ciężka. Rok temu moja koleżanka na studniówce też miała irokeza na głowie - wyglądało to dosyć futurystycznie moim zdaniem i nijak się miało do jej eleganckiej kreacji, chociaż niektórym dziewczynom się pewnie podobało. No ale ja mam raczej dość wybredny gust i z całą pewnością nie wszystko mi się podoba. A! I Pamiętam raz jedna długowłosa blondynka u mnie w mieścinie miała takiego irokeza ... Wyglądała jak dinozaur. No ale nevermind.

hmmmmmmm=. Dzieki za opinie :p A jakie fryzury Ci sie podobaja ? Moze rzeczywiscie mam za dlugie wlosy na irokeza, ale zawsze mozna je podciac :) (chociaz tego bardzo bym zalowala...:P wiec chyba wstrzymam sie z tym irokezem).

Gość bdjcsjhfgsjf
u mnie na studniówce która była rok temu co druga dziewczyna miała irokeza wiec niewiem ,my liczylismy z koleżankami z klasy że wiekszość będzie miała loki a tu nie.

Ja jakbym miała takie włosy to po pierwsze: - gapiłabym się w lustro 2h dziennie - nie dałabym się dotknąć żadnemu fryzjerowi, a już szczególnie fryzjerowi z wizją :P I na studniówkę to pewnie upięłabym sobie holywoodzkiego koka, albo zrobiła coś klasycznego, ale jednak zmienionego o jakiś szczegół. Zawsze marzyłam, że gdybym miała piękne, grube włosy, to zaplotłabym warkocz z włosów i wstęgi w jakimś ładnym kolorze, odpowiadającym sukni. Ogólnie przy długich włosach można zrobić wiele wysublimowanych kompozycji. Niestety, jak patrzyłam na zdjęcia ze studniówki mojej klasy to miałam wrażenie, że moje koleżanki były czesane przez pijanych fryzjerów i same miały klapki na oczach i nie widziały, za co płacą. Na 20 dziewczyn może 3-4 były ładnie uczesane, reszta to jakieś promy kosmiczne na głowie :P

Koki to kojarza mi sie z weselem albo jakos urzedniczka za biurkiem :P Jak tak sobie przeczytalam...,,coś klasycznego, ale jednak zmienionego o jakiś szczegół\'\', to mysle, ze jednak masz racje. Ekstrawagancja, ale pomieszana z klasyka, subtelnością i wytowornością :P A moze macie jakies konkretne zdjecia z internetu ?:) Chetnie przejrzalabym, co sie Wam podoba :P bdjcsjhfgsjf => skoro co 2 dziewczyna miala irokeza, to mysle, ze to jednak nie jest dobry pomysl :P

no ta z linka nawet przyjemna, tutaj są moje propozycje, wybrane w pośpiechu, bo właśnie lecę do faceta, ale potem jeszcze wrócę zobaczyć, co Ci dziewczyny doradziły. http://serwisy.gazeta.pl/pieknewlosy/5,53922,1995073.html - to mi się podoba, jest takie ... romantyczne, niby upięte w pośpiechu, ale widać w tym klasę. http://www.studiovisage.pl/img/fryzury/koki.gif no jakby nie było kok, z lekka hiszpański ;) nie wiem jaką będziesz mieć kreację, ale jak np. chciałabyś się wystylizować trochę na gorące rytmy to mogłoby wyglądać fajnie. http://kobieta.gazeta.pl/kobieta/5,56374,4086002.html?i=7 to mi się tak podoba, że szok, zwłaszcza przy rudych włosach modelki. Niby kojarzy się trochę z modą chłopek, ale jest w tej fryzurze taka rozbrajająca niewinność, że po prostu jestem zachwycona.

Linki nie wchodzą normalnie, bo w adresie są przecinki. Trzeba skopiować link, usunąć spacje i w takiej formie dać enter ;]

Hmmmmmmm=> Widze, ze stawiasz na naturalnosc :) Pierwsza fryzurka bardzo mi sie poodoba, jednakże ja siebie nie widze w takiej fryzurze :) Kok z lekka hiszpański, ma w sobie to ,,cos\'\', co urzeka...:) (co do sukienki mam czerwono-bordowa :P). 3 frzyzura ok, ale jak dla mnie na dzien powszedni, na studniowke sie nie nadaje :D Dzieki :D ! xposex => Dziekuje ! Powiem, ze najbardziej spodobal mi sie trzeci link i szczegolnie pierwsza fryzurka tam zaprezentowana. Tamte irokezy sa za krzykliwe :P Nie zamierzam farbowac wlosow, stawiac na ,,koguta\'\',ani obcinac jak na szczotke :P Jesli mialabym wybrac irokez, to mysle, ze ten z 3 linku :D Pobawie sie tez tym: http://ikf.com.pl/kdf/ i zobaczymy, co mi wyjdzie :D

Gość megana23
zrob :) mi sie irokezy bardzo podobaja, ale niestety mam troche na wysokie czolo zeby je tak eksponowac i jeszcze optycznie wydluzac. ale jak masz proporcjonalna twarz to jasne ze tak :)

Gość candywoman
jesli masz długie, geste włosy to nie ryzykowałabym irokeza nie będzie sie trzymał i nie bedzie ładnie wygladał w lepszej sytuacji sa dziewczyny z cieniutkimi włosami albo takimi półdługimi chociaż mnie irokezy do wieczorowej sukienki nie bardzo pasują

Gość irokez na studniowke
to super pomysl na studniowke ja na swojej tez mialam i ostatnio ogladalam kasete ze studniowki mlodszego rocznika i tam wszystkie laski tez mialy irokeza( tak im si espodobalo) polecam;p

Gość hanka h.
U ciebie irokez raczej odpada ze względu na długość włosów. Ale dlaczego niby tak ogólnie irokez ma nie pasować na studniówkę ? Bo niby jak sukienka wieczorowa, to ma tez być fryzura z jakichs dynastii rodem ? Mnie sie podoba, jak dziewczyna ma odwazną sukienkę i irokeza. Nie podobają mi sie te wylokowane rusałki

A ta fryzura wkoncu ma byc taka robiaca wrazenie czy raczej dosc stonowana? Bo moja mama jest fryzjerka oraz bierze udzial w roznych konkursach robi takze fryzury slubne i koki artystyczne. Nie chce byc nieskromna ale atykul o irokezie co linka Ci dalam i tej fryzjerce to o mojej mamie. Wiec napisz mi co by Cie interesowalo a moze moja mama by cos polecila. Jesli chcesz to daj namiary moze gg czy cos/ Pozdrawiam Cieplutko

Moze wybierzesz cos z tego: http://www.we-dwoje.pl/upiecia;slubne;wykonane;przez;adama;rudyka;-;styliste;farouk;systems;polska,artykul,3917.html Ja tez mam dlugie czarne wlosy do prawie do pasa w tym linku jestem na fociach, wiec moze taka fryzurka by ci odpowiadala co ja mialam,dodatki mozna zmniejszyc lub dac inne niekoniecznie czerowny kolor itd. Fryzury autorsta mojej mamy: http://www.we-dwoje.pl/upiecia;slubne;wykonane;przez;adama;rudyka;-;styliste;farouk;systems;polska,artykul,3917.html

wejdz na www.we-dwoje.pl i na dzial slub a dalej na fryzury slubne te galerie zdjec, nastepnie na te wykonane przez adama rudyka oraz fryzury slubne Farouk systems.

Te linki co Ci wyslalam, tez wchodza z tym, ze sa za dlugie i jest jedno pod drugim, musisz te czesci skopiowac jedno za 2gim bez przerw i i zrobic jeden link:)