Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwia_myszka89

Dni plode czy tez nie??? hmmm

Polecane posty

Gość sylwia_myszka89

Witam mam Takie pytanie czy w okres sa dni plodne czy nie plodne bo ni8e wiem moje jedne kolezanki twierdza ze NIE PLODNE a jedne ze PLODNE i nie mam Pojecia ja jednak mysle ze NIE PLODNE :P jakie jest wasze zdanie :* Z gory dziekuje za odpowiedz :D

podczas okresu są niepłodne, ale jesli masz krótkie cykle i owulacja występuje niedługo po okresie to stosunku podczas krwawienia tez mogą byc niebezpieczne. kazdy stosunek bez odpowiedniego zabezpieczenia niesie za sobą ryyzyko ciąży.

Gość sylwia_myszka89
Bo jest taka sprawa ja mam po 35 dniach okres ale roznie to bywa. Mam sprawe bo Stosuje z chlopakiem stosunek przerywany. Kochalam sie z chlopakiem w okres i moj chlopak wyciaga przed i dokanicza sobie przy moim narzadzie i gumka pekla :/ i jak on sobie robil dobrze to jak byla peknieta to , niestety polecialo na mnie :/ no i kurde nie wiem co teraz poszlam sie odrzu wysikac i umyc ale nie wiem prosze o opinie :( Z gory bardzo dziekuje :)

Gość sylwia_myszka89
prosze bardzo o odpowiedz to jest bardzo wazne @@@ z gory wszystkim dziekuje :*

Gość sylwia_myszka89
moniak ale co masz na mysli??

no to, że nic nie poradzisz. albo zaszłaś albo nie- trzeba czekac na okres a jak sie bedzie spóźniał to zrobić test.

Gość sylwia_myszka89
Widze ze wszcy chetnie mi odpowiadacie :(

Gość to jaaaaaajjaj
jak to kochałas sie w okres? zaraz zwymiotuję..

Gość sylwia_myszka89
Duzo tak kobiet robi

nie denerwować się i spokojnie poczekać do okresu jest prawie nie mozliwe zeby przez to że on skończył na zewwnątrz i troszkę na ciebie poleciało, cośsiędostało na tyle głeboko żebyś zaszła w ciążę jak okresu nie bedzie zrobić test i pomysleć o bardziej pewnym zabezpieczeniu jak pigułki.

Gość dfgafdgvfdg
matko kochana oczywiscie ze nie jestes w ciąży, cuda sie nie zdarzają...po co ludzie którzy nic nei wiedzą o zapłodnieniu napędzają machine strachu...

Gość Latinka
hej...mam problem z okresleniem dni plodnych...Miesiaczke dostalam 12 sierpnia ( tydzien za wczesnie!), 23 sierpnia kochalam sie z chlopakiem...nie wiem jak liczyc ten cykl, bo zawsze mialam co 28 dni, tylko w tym miesiacu 21! Czy 23 sierpnia mialam dni plodne?