Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ankaa_a

GETIN BANK PRACA

Polecane posty

Go艣膰 Romek666
To super! Myslisz, 偶e jak na rozmowie powiem 5000 brutto to b臋dzie przegi臋cie?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Romek666
Jeszcze takie pytanko, jaki limit jest na tej kom贸rce?

Udost臋pnij ten post

nie b臋dzie przegi臋cie ;) limit teraz obni偶yli ale te偶 ta艅sze s膮 rozmowy. NIe pami臋tam jaki dok艂adnie jest ten limit ale ma艂y. Ael te偶 wystarcza w zupelno艣ci :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Romek666
Bardzo dziekuje za pomoc, zobaczymy jak p贸jdzie na rozmowie :)

Udost臋pnij ten post

Bedzie dobrze :) A z kim masz ??? Z kadr ktos czy prze艂o偶ony ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Romek666
Pierwsza rozmowa, chyba przelozony, a ile jest wszystkich rozm贸w?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Romek666
Jesli twierdzisz, 偶e 5000 nie bedzie przegi臋ciem to mo偶e powiem 6000, ewentualnie b臋dzie z czego zejs膰, jest wog贸le szansa na taka podstaw臋?

Udost臋pnij ten post

My艣l臋 偶e jest szansa ;) JAk pierwwsza rozmowa - zapewne z kobiet膮 - to b臋dzie raczej z kadrami. Rozm贸w ile jest .... zale偶y my艣l臋 偶e w Twoim przypadku b臋d膮 3.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Romek666
Getin, s艂yszalem od jednej osoby pracuj膮cej w GB, ze plany na kreyty sa na ok. 700 ty艣. na osob臋 w oddziale. Czy to prawda?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Romek666
To ile jest os贸b w oddziale, kt贸re maj膮 taki plan?

Udost臋pnij ten post

hehe - dobre :D mo偶e je艣li ma jednego doradce to ma taki plan, bo nie mo偶e go przydzieli膰 na opiekuna :) takiplan mo偶e by膰 w DOBREJ plac贸wce na 2 osoby.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 buziorek
Getin? czy otwieracie w oddzia艂ach domy maklerskie bo by艂a oferta od getinfinanse. Jakie tam sa warunki?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Romek666
Dzi臋ki Getin, to mnie uspokoi艂e艣, bo w艂a艣nie zosta艂em zaproszony na drug膮 rozmow臋 :)

Udost臋pnij ten post

buziorek - getinfinanse ?? Pierwsze s艂ysz臋.... O ewentualnych warunkach nic nie wiem:) Romek - powodzenia i mo偶e do zobaczenia ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karlain83
Getin a mo偶e Ty si臋 orientujesz jak wygl膮da rozmowa rekrutacyjna z dyrektorem regionalnym??? Jakie mniej wi臋cej pytania zadaje i jak wygl膮da scenka sprzeda偶owa, kt贸ra podobno jest do odegrania? Na co nale偶y zwr贸ci膰 uwag臋 odgrywaj膮c tak膮 scenk臋???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do getina apropos planu 700tys
pracuje w Getinie w ma艂ym miasteczku i plan 700 tys to norma, wi臋c mo偶e tylko w twojej plac贸wce tak si臋 oszcz臋dza doradc贸w, bo u mnie to norma

Udost臋pnij ten post

By膰 mo偶e :D Moi doradcy maj膮 w moim regionie prawie najwi臋kszy plan. Wi臋kszy maj膮 tylko oddzia艂y. Wi臋c jak na ma艂e miasteczko to muszisz mie膰 niez艂y potencja艂 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pracownik
Witam serdecznie. Ja pracuje w Getin Banku przez rok i szczerze m贸wi膮c mam tej pracy do艣膰. Jest to firma reklamuj膮c si臋, 偶e dba o rozw贸j pracownika a nie jest to prawda. Ja nie widze mo偶liwo艣ci zmiany stanowiska w szeregach tej firmy, tak wi臋c trzeba b臋dzie zmieni膰 firme, na tak膮 kt贸ra mi to umo偶liwi. Ludzie zwalniaj膮 si臋 z tego banku dlatego 偶e o pracownika tam si臋 nie dba, nie ma odpowiedniego systemu motywacyjnego, tylko si臋 wymaga a nie otrzymuje nic w zamian chyba nie na tym to powinno polega膰....... Zarobki s膮 niskie jak na pracownika banku... wiem co m贸wi臋. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Zmie艅 prac臋 - mo偶e trafisz w lepszy oddzia艂 :) To kwestia tak na prawd臋 lokalizacji a nie banku ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sobu艣
WITAM mam pytanie do PRACOWNIK mo偶esz powiedzie膰 pisz膮c niskie zarobki co masz na mysli ??? Jedni zarobi膮 3000 i jest to dla nich niski zarobek a inni dostan膮 2000 netto i b臋d膮 si臋 bardo cieszyc . Mozesz cos dokladniej napisa膰 !!B臋d臋 wzi臋czna ..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pracownik
bez premii ok. 1200 z艂. gdzie rzadko kiedy wychodzisz z pracy w odpowiednim czasie, nie masz czasu na przerw臋 no i plany dowalaj膮 takie 偶e premiie jesy trudno wywalczy膰 na odpowiednim poziomie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sobu艣
Czyli mam rozumie膰 ,偶e czesciej masz wyplate 1200 ni偶 np.2000???? Odzial ,w ktorym pracujesz mie艣ci sie w du偶ym miescie a przypadkiem nie jest to plac贸wka FRANCZYZOWA (nie wiem jak to si臋 pisze)??? pytam bo jestem w trakcie przyj臋cia do pracy i na rozmowie kierownik odzia艂u do ,ktorego si臋 przyjmuje powiedzia艂a ,偶e 1700 to wyp艂at臋 dostaje ten co nic nie robi przez ca艂y miesi膮c !!!!!1

Udost臋pnij ten post

sobu艣 - wszystko zale偶y do jakiego oddzia艂u trafisz. Czasem faktycznie bez inicjatywy jest mo偶liwo艣膰 dosta膰 np 2500 a czasem pomimo ogromnego wysi艂ku mo偶esz nie dosta膰 premii. Wszystko zale偶y od lokalizacji, lokalnego rynku, czyli og贸lnie ot potencja艂u. Jak w ka偶dym banku - zalezy jak trafisz :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciekawszka....
a pracuje kto艣 w 艂odzi? jakie sa sznse na wy偶sza pensje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 erf
A jak tam zarabiaj膮 informatycy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pracownik
Ja pracuje w do艣膰 du偶ym mie艣cie. Dla mnie w GETINIE jest z艂a organizacja pracy, wszystkie stanowiska s膮 uniwersalne co powoduje w du偶ym stopniu kolejk, co powoduje niezadowolenie klient贸w, Z tym, 偶e kierwnictwo nic nie robi w kierunku aby t膮 sytuacj臋 zmieni艣 niestety. Getin Bank tak naporawd臋 jesdt bankiem 艣redniej klasy i 艣rednio si臋 tam zarabia. A jak raz wyrobisz premie to n a nast臋pny miesi膮c przypieprz膮 Ci takim planrm, 偶e premi na oczy nie zobaczysz. Taka jest taktyka . Pracuje tam ponad rok i co艣 o tym wiem moi drodzy. Pytajcie o co chcecie :)n Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sobu艣
Zaczynam mie膰 stracha wiem ,偶e nieb臋dzie 艂atwo .Ci臋偶kiej pracy si臋 nie boje ale jak pomy艣le ,偶e ca艂y miesi膮c bedziesz dawa膰 z siebie wszystko a tu pensja 1200 to w BIEDRONCE tyle mo偶na dosta膰 za mniej odpowiedzialn膮 prac臋 .Mam pytanie a jak wygl膮da zaplecze socjalne ???

Udost臋pnij ten post

do pracownik jak to stanowiska uniwersalne ??? Przecie偶 s膮 osobno kredytowe i kasowe.... At o ze Getin jest bankiem 艣redniej klasy to si臋 zgodz臋...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 edzidzik
witam mam dziwne wrazenie, ze pracujemy z "pracownikiem" w tym samym regionie:))) moje wrazenia niestety ostatnimi czasy takie same choc musze przyznac, ze zapowiadalo sie calkiem ciekawie. Tez pracuje w Getinie ponad rok. Coz moge rzec...:) Getin zazdroszcze Ci regionu, w kt贸rym pracujesz, rzeczywi艣cie jest tak, 偶e niektore miasta polski maja szczescie co do plac zasadnyczych w Getinie, mowi臋 tu o podstawie(o systemie motywacyjnym obecnym szkoda gadac).Nasz region jest jak Bangladesz-totalna porazka. Jestesmy peonami zarabiaj膮cymi grosze. I "Getin" wierz mi nie mowie tego ze zlosliwosci. Probujemy zatrudnic wlasnie pracownika. Podczas rozmowy z Pania z rektutacji stwierdzila ona iz nie moze zrozumiec dlaczego w naszym regionie place sa tak male i nic sie z tym nie robi. Szczerze=roznica miedzy moim wynagrodzeniu podstawowym, a wynagrodzeniem nowo zatrudnionej osoby w innym regionie wynosi nawet 1200 zl. Paranoja co??? Ja nie wiem "Getin" skad to sie bierze, ale chyba zrozumialy jest niesmak pracownikow i coraz czestsze decyzje o rezygnacji z pracy. Oczywiscie mozna powiedziec po co ja tam siedze, przeciez moge zmienic prace. Ale tu nie chodzi o mnie. Jest nas setki tak samo wkurzonych i zniesmaczonych systemem. Moze Ty Getin masz jakis pomysl dlaczego tak jest???zazdroszcze ci optymizmu, tak fajnie opowiadasz o potencjale, ze to od niego wszystko zalezy. Tez bym chciala tam mowic. Ale niestety zgadza sie z "Pracownikiem"-nasz region nie przedstawia sie rozowo. co najsmieszniejsze w realizacji planow jestesmy zawsze w czolowce...

Udost臋pnij ten post

Jesli w czo艂贸wce to premie powinni艣cie mie膰... Chyba 偶e tylko z jednego produkty spe艂niacie warunek. My ostatnio w czo艂贸wce nie jeste艣my i jest tak sobie :) Ale b臋dziemy :) Co do rozbie偶no艣ci w wynagrodzeniach jest straszna. Z czego to wynika ?? Moim zdaniem osoby kt贸re zosta艂y przyj臋te prze boomem kt贸ry mia艂 miejsce na rynku pod wzgl臋dem potrzeby pracownik贸w maj膮 o wiele mniejwsze stawki. Gdy pracownik贸w na prawd臋 potrzeba stawki mo偶na wynegocjowa膰 o wiele wi臋ksze - st膮d ta r贸nica. Do tego podwy偶ki obowi膮zauj膮 i jednych i drugisz, a je艣li kto艣 nie zwr贸ci uwagi na t膮 rozbie偶no艣膰 to b臋dzie ona zawsze :)

Udost臋pnij ten post