Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adam................

Seks bez całowania ust? O co tu chodzi?

Polecane posty

Gość sam piszesz ze nie bylo to
planowane i ze to byla kolezanka. Potraktowales sprawe bardziej sportowo, ona tez. Sport to tylko sport i calowanie nie jest obowiazkiem. Poza tym byc moze dala ci "dla swietego spokoju", bo byles namolny w damym momencie.Latwiej jest zmusic sie do seksu niz do pocalunku. Pocalunki z kims kogo sie nie kocha sa obrzydliwe, seks latwiej zniesc( w wypadku kobiety - ile męzatek daje dla swietego spokoju, chodz nie sa napalone, nie ma wtedy zadnych pocalunkow, tylko aby miec to szybciej z glowy) Chyba to taka zaliczajaca sportsmenka, ktora to specjalnie ni ziebi .ni grzeje.Ale ty tez nie traktowales jej powaznie, wiec nie ma sie o co obrazac.

Oj.. posłużyła się Tobą, narzędzia zbrodni. Miała Cię w dupie, w każdym znaczeniu słowa… He.. he…

ŻONO Ty na czarno? Szoke co się stało? Poszywy za bardzo stałaś się rozpoznawalne wśród zazdrośników. I tak długo się utrzymałaś ;-) Zdecydowanie wolałem Cię na pomarańczowo. Jesteś chyba jedynym pomarańczem, którego traktowałem jak \"czarnego\" buziaki 🖐️

Oj... Żono tutaj.. pozdrawiam! Chodź tutaj do mnie , mam cudny pokój, zapalimy skręta i pokochamy się do rana..

Gość taka jedna Myszka
mi nie zdarzyło się iść do łóżka z facetem "ot tak przypadkiem"- zawsze czułam coś do tych męzczyzn z którymi uprawiałam sex, więc całowanie w usta tez było...ale wydaje mi się , że gdybym chciała po prostu zaspokoić swoje potrzeby to też nie bardzo chciałabym się całować- dziewczyna zachowała się trochę nieładnie- bo są inne sposoby żeby dac do zrozumienia drugiej osobie że nie chce się całować- ale do tego potrzeba kultury i taktu

Ja bym jej podziekowal i wyprosil, albo opuscilbym jej miejsce zamieszkania(co mi sie raz zdarzylo w miare podobnej sytuacji) :).

Nie ładnie?!? Ech ulgowo to przejałaś.. dziwię się że został, wilk musiał być wygłodniałe..

Gość taka jedna Myszka
wiesz- nie chcę nikogo obrażać, nieładnie- to dosyc łagodne słowo, chociaz może chciałabym użyc innego...:-)) Gdyby mi tak facet powiedział to ubrałabym się i wyszła- albo wyprosiła z mieszkania- tak jak napisał _ff_, no ale czasem chęć bierze wyższośc nad zdrowym rozsądkiem...:-) adam...po prostu puść to w niepamięć- laska jest niewarta tego aby to rozpamiętywac :-)

Michaiłku to słodkie co napisałeś...i ten buziak od ciebie...rozpalił mnie. A to ode mnie dla ciebie 👄 Reno a ty znowu kusisz mnie...dobrze wiesz że jestem rozpalona...przeczytałam dalszy ciąg Lato 80...pomarzę sobie Masz 👄 i myśl o mnie Mon Cheri Reno ;)

Hmmmm słodki buzi... Missis Żono. właśnie wyszedłem z przyśnicu, cały ciszciutki i pachnące, ubieram jeansy i na balety.. przełaczasz się?

Wszystko tak naprawdę jest kwestią tego na co w danej chwili mamy ochotę. Adam widocznie poczuł się rozczarowany, bo spodziewał się czegoś więcej. A tu duupa. :O Zaczął się mazać. (bez obrazy) ale wszystko na to wskazuje że to ona chciała być puknięta ( nie mogę inaczej napisać bo nie jest to chyba możliwe by kobitka posuwała faceta) i wystarczył jej Twój kutas w cipie dla zaspokojenia swoich potrzeb.

Z ręcznikiem?... wole stać na ta suszarką powierzną, smiesznie jak to gigla.. ale możesz przejdż tylko zostaw ręcznika.. Noooo... imprezka nie zła, co roku spotykamy, 4 kumpli, zawsze gdzie indzie. Coffeshop nasze tym razem! Oj co bedzie się dziać..

do "sam piszesz ze nie bylo to" Ja się na nią nie obrażam, tylko próbuję zrozumieć sytuację ;) O tym, że to było bez zobowiązań to wiem, tylko zwyczajnie dziwnie się wtedy poczułem i to wszystko. Nie mam do nikogo pretensji i nikogo nie chcę rozliczać :) Co do reszty, to szanse na kolejne nasze zbliżenie i tak wynoszą zero (i to wcale nie z powodu tego jej "bez przesady"), więc zbyt długo się tym nie będe zadręczał ;) Wygląda więc na to, ze to był ten przykład sytuacji, w której facet był bardziej zaangażowany od kobiety lub nawet ekstremalny przypadek: dziewczyna wyruchała go (znaczy mnie) bez mydła :P

Rzeczywiście, tylko muszę dodać (bo jeszcze tego nie zdementowałem), że to nie była jednak prostytutka :D (a raczej nic mi o tym nie wiadomo...a znamy się nie od dziś ;) )

sadze , ze to nie jest zawod , ktorym wypada sie chwalic ;) ale wiesz jak nie wiesz?? :D

Gość pretty woman...ona tez
uwazała,że całowanie w usta to tylko z kimś baardzo bliskim a nie tylko z klientem na jedna noc ...chciała sobie baba dogodzic i nic wiecej! ot taki sex bez zobowiazań 🖐️

Żono, tylko jest problem taki, że ona się zawsze wydawała fajna i sympatyczna. A tu takie coś wyszło w chwili prawdy ;) Olać to oleje...już wlaściwie olałem - ale tylko w sensie seksulanym czy jakiegoś związku, bo niestety ale jestem zmuszony co pewien czas ją widywać, więc w życiu mi się nadal będzie przewijać.

ja tam nie rozumiem czemu się jej dziwisz ? ;/ ja też jestem dziewczyną i nawet gdy robiłam coś z jakimś moim \'kolegą\' (tak, tak, młoda i glupia byłam kiedyś :P ) to nie pozwalałam mu się całować. bo pocałunek to jest takie coś już znaczące. a seks ... pfff .. ;> jakkolwiek to żałośnie brzmi. ciesz się, że powiedziała Ci \"bez przesady\" bo jak mnie kiedyś chłopak pocałował na siłę to całował, całował, całował ... aż się zmęczył bo to było nieodwzajemnione a ja mu na to \"skończyłeś wreszcie?!\". także są dziewczyny i ... dziewczyny ;) a tak w ogóle ... bzykałeś KOLEŻANKĘ i jeszcze masz do niej jakieś pretensje. zapomnij ! :D

Gość taka jedna Myszka
a ja uważam, że tym bardziej że to była koleżanka a nie laska poznana dopiero co na imprezce- to powinna powiedzieć to troszkę taktowniej. Ja nie uważam dziewczyn, które idą z facetem na imprezie do łóżka za zdziry- jeżeli nie mają nikogo i obie strony wiedzą o co biega- po prostu myślę że niewiel sobą reprezentuje- chamstwo wychodzi z ludzi właśnie tak "przy okazji"- niektórzy potrafią się dobrze kryć ze swoim prostactwem

Nooo.. chyba jestem z \"stary daty\" I świat się zmienił. Nie spotkałem się z tym. Może dlatego że kiedy uprawiałem seks z kimś, to dlatego ze było coś między nami a nie tylko i wyłącznie szarka pod oczyma? Jeśli ten coś nie było, po prostu odpadało. Ech dobra.. nie chce mi się pisać, łeb mi tak boli… wyśmienita impreza a skutki… na miarę..

Oj Żono.. imprezka super!!! Ubawiłem się jak reks!! Cudnie było.. ale po co ten pokój hotelowe?... Wróciłem dopiero o 8-smej.. Co do poderwania.. noooo... nie złysztuki sięprzewijały.. nawet 2 pokli spotkałem, ale cóż, jestem żonaty kiciuś i dbam o mojego zwiazka.. tylko flirtuję i idę dalej. Miłego dnia zyczę, idę pić litra kawe.. może to coś mi da..