Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koneserd

pytanie zasadnicze - faceci na cafe

Polecane posty

Witam! Podtytuł kafeterii brzmi: forum dyskusyjne dla kobiet. I rzeczywiście większość uczestniczek stanowia panie. Ale pisze tu też sporo mężczyzn. W związku z tym mam 2 pytania: Pytanie pierwsze - do kobiet - Co sądzicie o udziale mężczyzn na cafe? Czy jesteśmy tu potrzebni? Jeśli tak - to do czego? A może jesteśmy tu intruzami wtrącającymi się w Wasze \"babskie sprawy\" ? Pytanie drugie - do mężczyzn - Dlaczego piszecie na cafe? Co wam to daje i jak widzicie swoja rolę tutaj? Sam oczywiście też się wypowiem, ale najpierw chciałbym poznać Wasze zdanie. Zapraszam do rozmowy...

Gość jestem kobieta...
mezczyzni na tym forum nie tyle sa potrzebni, co niezbedni :) Jakby nie ich wklad to kafe nie bylaby tak wciagajaca jak jest :P

Hmm... Ja tam nie mam nic przeciwko temu, że na kafe siedzą również mężczyźni. :) Czasem o zdanie lepiej zapytać właśnie Was. Heheh! :p Zaraz wyjdzie na to, że się podlizuję, ale tak wcale nie jest. Po prostu takie jest moje zdanie i tyle. Szkoda tylko, że niektórzy faceci są tacy wredni i traktują dziewczyny jak szmaty i wyśmiewają się z naszych problemów. Do kulturalnych facetów, którzy mają coś w głowie generalnie nic nie mam. :)

jestem kobietą---> Czy zechciałabyś to trochę rozwinąć? gargamel ----> tergaj dalej, ale może nie pisz o tym na forum

Gość dlatego to dziwnee
jak dla mnie wiekszosc facetow siedzi tu po to zeby sobie zarwac dupe, moze maja nadzieje na jakis romans, czasami z nudow, ale mysle ze faceci ktozy siedza na babskim forume sa ciotami :o moj facet nigdy nawet na chwile nie wlazlby na babskie forum boi po co? jak mu kiedys dalam post do przeczytania do od razu wyrwał od monitora i stwierdzil ze jest facetem i go babskie sprawy nie interesuja :o a widze ze tutaj coraz wiecej facetow, jak dla mnie to nie sa faceci tylko tzipki :)

Szalona Krowo - Dzięki i z wzajemnością. 😍 Ja jestem na cafe bo mozna tu spotkać fajnych ludzi i ciekawie porozmawiać. Czasem na wesoło, czasem poważniej. Jak widzę swoją rolę? Powiem tak: Jak w kurniku brak koguta to kury głupieją... ;)

Gość dlatego to dziwnee
bywalec a amsz zone?;)))

Gość jakby nie faceci na tym
forum bylyby prawie same zgrzyty pomiedzy kobitami

Gość a ja kha
ta haha jeszcze nie zauwazylam zeby jakis facet pomogl w ktoryms ze zgrzytow ;)

Gość dlatego to dziwnee
obsiągam z tupnięciem na oba kopyta :classic_cool:

Gość a ciekaweeeeeeee
czy ona wie ze tu siedzisz i prawisz komplementy innym babom? :o

Gość moze nie pomagaja
ale wiadomo ze facet z kobita bardziej sie dogadaja niz kobita z kobita :P

Gość on-wawa
Przypadkowo wszedłem kiedyś na to forum i czasem coś piszę. Dlaczego nie mam prawa tego robić? Przecież i tak większość stanowią kobiety. Czasami (jak ostatnio na tle poglądów politycznych) ktoś napisał, że jestem rozwiedzionym, starym, łysym, grubym półmózgiem i do tego zboczonym, bo piszę na babskim forum. Osoba ta klasyfikowała siebie do znanej grupy inetligientnych i wykształconych. Cóż pozostawiam to bez komentarza. A co do pisania tutaj, to same kobiety domagają się czasem jakiejś opinii od mężczyzn, więc same przyjęły demokratyczne założenia tego forum

Gość a ciekaweeeeeeee
fu gardze takimi chlopami i pewnie tez nie wie ze zdjecia sobie wysylacie wzajemnie z dziewczynami z ekkm? zalosc jak dla mnie :(::(:(:(:(:(:(

Gość jestem kobieta...
koneserd---> Jakby to rozwinac... Nie ma to jak towarzystwo mieszane. Taki babiniec bylby nudny :P

a cóż jest złego w wysłaniu/otrzymaniu zdjęcia do/od osoby z którą rozmawia się od tygodni na forum?

Gość camilll
uwierz gdyby zona sie dowiedziala to by bylo cos zlego ;))

Coś topik przygasł. Czy już nikt nie ma nic do powiedzenia? Czy to znaczy że nasza obecność jest większości forumowiczek obojętna?

chyba piątkowy wieczór to zła pora na zakładanie topików :( wszyscy teraz na zakupach lub imprezach...

Gość ja się dowiedziałem
jak stymulować łechtaczkę żeby dziewczyna osiągnęła mega orgazm. Od jednej dostałem nawet filmik, znajomość internetowa przekroczyła granice świata wirtualnego nawet. Niestety, nie wytrzymała próby czasu.