Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koneserd

pytanie zasadnicze - faceci na cafe

Polecane posty

Gość normalny kolo_
dżizas bo faceci lubia byc w towarzystwie kobiet są ciekawi o czym gadacie:P to do tych zbulwersowanych naszą obecnością tutaj:O

Gość facet prawdziwy
ja tu wchodzę jak potrzebuję sobie zrobić przerwę w pracy, pośmiać się z kretynek, ewentualnie dowartościować jak mam doła. Ot...

Gość Teraz to wiadomo kto .....
Witam wszystkich serdecznie Gratulując jednocześnie merytorycznej rozmowy autorowi topiku . Odnoszac sie do stawianego pytania ; Co sądzicie o udziale mężczyzn na cafe? Obecność mężczyzn na kafe daje równowagę pomiędzy" histeria "kobiet a racjonalizmem mężczyzn. Moim zdaniem Wasza obecność jest niezbędna i bardzo ubogacająca , pozwala poznać inny punkt widzenia a tym samym często dostrzec właściwe rozwiązanie problemu . Pisząc pierwszy raz na kafe ( ok. 12 miesięcy temu ) spotkałam sie z opinią kobiet dość jednoznaczną co do udziału mężczyzn na ów forum .Niezwykle często pojawiały się nieprzychylne opinie na temat płci " brzydkiej " Musze jednak przyznać , ze nie spotkałam przez cały okres pisania z opryskliwością czy niechęcią bądź wulgaryzmami mężczyzn pod moim adresem w przeciwieństwie do kobiet . Bardzo sobie cenie opinie , pomoc , rade i wsparcie jakie doświadczyłam z " Waszej " strony -dziękuje . Będąc zupełnie obiektywna - muszę jednak przyznać iż są osoby , które nie zdają sobie sprawy z potęgi internetu - drodzy Panowie - proszę nie flirtujcie z kobietami .Zbyt wiele łez przez was wylały . pozdrawiam ciepło .

Cześć Macocha!!! :) Serdecznie pozdrawiam! 🌻 😘 Tak, jak zaczynałem pisać na topiku który oboje pamiętamy ( Boże to się wydaje tak dawno) nie miałem jeszcze czarnego nicku, ale mail jest bez zmian. Myślałem, że na dobre zniknęłaś z cafe. Wyslałem Ci na maila życzenia imieninowe, ale nie odpowiedziałaś więc nie pisałem więcej bo nie chciałem się narzucać. Czy coś u Ciebie drgnęło w wiadomej sprawie? Napisz, proszę bo bardzo jestem ciekawy... Jeszcze raz serdecznie pozdrawiam! 🌻

faceci na kafe są jak najbardziej potrzebni. ale normalni faceci... jest ich niestety niewielu.... większość to niestety osoby pokroju komicznego czy pawła_28... a takich \"facetów\" tutaj nie chcę...

Ponawiam wczorajsze pytanie! Dziękuję wszystkim, którzy odpowiedzieli. Prosze o więcej konkretów. meaaa---> Poruszyłaś bardzo ciekawy temat: Jacy faceci są potrzebni na cafe? Ja też zauważyłem, że ostatnio pojawiło się paru \"damskich bokserów\" Nicków nie będę wymieniał. Do granic możliwości eksploatują te same tematy typu \"grube dziewczyny dlaczego nie dbacie o siebie i jesteście pasztetami\". Obrażają przy tym kobiety czasem wręcz im ubliżają. Patrzę na to z dużym niesmakiem i nie włączam się do rozmowy. Nauczenie chama ogłady przerasta chyba moje możliwości. :o

Myślę ,ze czasem łatwiej wyrazać swoje poglądy incognito niż w realu. Wirtualny świat jest namiastka naszego realnego, więc nieuzasadnionym jest pytanie po co tu męzczyźni.Czy ktoś w realu pyta po co mi kobieta , po co mi męzczyzna?

Gość
ja mamd uże oczekiwania :p a wasza w tym głowa żeby je spełnić

onomatopeja----> trafiłaś w sedno - męski punkt widzenia. Po to m.in. tu piszę aby go prezentować. Ale także po to by poznawać kobiecy. neurosa----> Dalej nie wiemy jakie są te duże oczekiwania jak więc możemy je spełnić?

napisalem w wyszukiwarce slowo obrzezanie i znalazlem tam linki do stron, ktore nawet nie przypuszczalem ze moga istniec. Znalazlem tez Topik Windows, gdzie w sposob bardzo przystepny to co mnie interesuje bez zbednego wymadrzania

Widać niedzielny wieczór też nie sprzyja refleksjom.... Mam nadzieję, że jutro nowe osoby zechcą wzbogacić naszą wiedzę swoimi wypowiedziami. :)

Gość anka z hrubieszowa
Może już dość? :-o Zaczynasz klasycznie truć d.u.p.ę.

Aniu! Nie denerwuj się. Jeśli nie masz ochoty nie musisz odpowiadać na pytanie ani wogóle tu zaglądać. Miłego dnia! :)

Ja lubię wiedzieć co w trawie piszczy,bo jakoś staram się was drogie panie czasami zrozumieć :)

Gość pikok
od niedawna jestem na kafe i usiłuję znaleźć normalnych ludzi do pogadania na różne tematy, jest mi obojętne czy to facet czy kobieta. Zastanawia mnie tylko jedno skąd w tym narodzie naszym jest tyle sfrustowanej młodzieży która czerpie energię z tego że komuś anonimowo dokopie.

xyzed---> próbuj, próbuj..... Z doświadczenia wiem, że to syzyfowy trud. Pewne osiągnięcia są jednak możliwe więc.... próbować trzeba ;) pikok---> Są tacy ludzie na foum, wierz mi że są. Tylko treba na nich trafić czego Ci serdecznie życzę :)

dzień dobry przedświatecznie czy znalazłes odpowiedź na swoje pytanie autorze ?