Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kolorowa jak diabli

nie lubie juz kafeterii

Polecane posty

nie lubie tej hierarchii jaka sie tu tworzy- masz nick czarny - przeczytam Twoj komentarz, masz pomaranczowy - nie jestes godny.. jestes zwykla pomaranczka.. rzygac sie chce od tego.. zdecydowana wiekszosc robi z siebie cnotki i super matki-polki.. ee dlugo moglabym pisac i sie rozwodzic nad ta beznadzieja.. kafeteria jest fajna wlasnie dlatego bo mozna pisac bez logowania, mozna sie szybko czegos dowiedziec( jesli ktos bedzie laskaw Ci odpowiedziec), mozna pogadac, mozna podzielic sie doswiadczeniami i podgladac co dzieje sie u innych.. ale .. za duzo tu obludy, za duzo moralizatorek ktore powinny zaczac naprawianie swiata od wlasnych tylkow.. i to lizanie dupsk moderatorom:( na boga to jest okropne, oblesne... i jeszcze jedno - dosc istotne nie zapominajmy ze tu kazdy moze byc kazdym.. tu sa inne prawa niz w realnym swiecie, inaczej mozna pisac, szybciej nawiazuje sie znajomosci.. latwiej przechodzi zadawanie trudnych pytan.. z reszta w kazdym razie o Waszej infantylnosci swiadczy to, ze wydajecie osady o osobach.. z takim przeswiadczeniem o swojej racji nie wiedzac tak naprawde z kim macie do czynienia.. z reszta... strata czasu takie pisanie

Gość smerfeta888
a kafeteria nie lubi ciebie

Gość smerfeta888
kto sie tak przezywa ten sam sie tak nazywa :P:P:P ugryz mnie w zadek myslisz ze te twoje wypociny w ogole przeczytalam

acha nie nie bluzgac nie bede - moge poudawac grzeczna dziewczynke i lizac pupeczki wszystkim na okolo.. nie wdawac sie w konflikty i udawac neutralna bo tak jest ladnie i wtedy wszyscy na kafe beda mnie \"lubic\" i szanowac.. to jest wstretne i oblesne co zaczyna sie tu dziac... konkretna sytuacja? wejdz sobie w pierwszy lepszy topik na ktorym sa nicki pomaranczowe i czarne... ogolnie nienawidze hipokryzji z ktora mam tu do czynienia na kazdym kroku.. moze nawet wiecej tu hipokryzji niz w codziennym zyciu - w szarej codziennosci malo jest ludzi ltorzy by mieli tak ogromny tupet.. poza tym latwiej jest zweryfikowac takiego hipokryte a tu? coz.. niedlugo mamy z kafe beda odznaczenia dostawac \" order hipokrytki\".. i beda robic konkursy na hipokrytke miesiaca w ich tlumaczeniu \"cudowna mama miesiaca\" dobra spadam 🖐️

Gość smerfeta888
a pfff a kaze ci ktos tu siedziec, czytac to? placa ci za to? nie to na cholere tu siedzisz

Gość do smerfetkiii
smerfetka czy jak ci tam masz jakis atak czy co?:P

mam wrażenie kolorowa że wydaję Ci się ,że tylko Ty jesteś tu prawdziwa ....wiem ,że jesteś ok !! chwala Ci za to .....ale gdzie tu hipokryzja ......co zrobisz ze tak jest ,że faktycznie pomaranczowy nick powie wiecej gorzkich słów niz czarny .....wiem ze mozna miec tysiac mask ...nicków .wcielen ..... ale czy sugerujesz ze dobrze w tej hipokryzji czy co ? lizanie dupy - mozesz szerzej zdefinniować ... ? ja Ciebie nie rozumiem ...musisz być taka opryskliwa ? sa matki któe dobrze się czuja jako matki polki idealne ...sa takie ktore rzucaja miechem .... i co ??? rozgraniczasz ? która lepsza a któa moralizatorka ? piszesz o hipokryzji jako niszczacym uczuciu ..... a sama jestes egocentyrczka.

Gość ja tam lubie kolorowa
🖐️

Gość smerfeta888
nie mam, ale na cholere baba sie tu produkuje i narzeka przeciez nikt jej tu pisac ani czytac tego nie kaze

Gość zgadzam sie bo tylko
dlatego pisze na tym forum, bo mi sie nie chce logowac, skoro to do niczego nie jest nikomu potrzebne. Ale czasem nadal sie czegos fajnego dowiaduje, wiec tu bywam,

Gość madmłasel
kolorowa jak diabli- zgadzam siż z Tobą, mnie najbardziej wkurzają te matki Polki od siedmiu boleści, wszystkowiedzące i zapatrzone w swoje dzieci jak ciele w malowane wrota. G...no wiedzą o życiu i wychowywaniu dzieci, a się mądrza, bo one mają dziecko to sa niby lepsze i bardziej doświadczone od tych kobiet co nie maja jeszcze dzieci. A jak ktoś ma pomaranczowy nick to zaraz wyzywaja od pomarańczek, mamuśki jedne:P

Gość gggggggrrrrrr
że tylko Ty jesteś tu prawdziwa ....wiem ,że jesteś ok !! chwala Ci za to a sama jestes egocentyrczka to napisala acha acha albo nie wiesz co to egocentryzm albo Ci sie cos pomylilo

Gość wy jestescie jakies
pojebane tracic czas na taka bzdure. nie podoba sie to won. niczego nie zmienicie klołty

egocentryzm traktowanie siebie jako ośrodka wszystkiego, przecenianie swego znaczenia w świecie, ujmowanie rzeczywistości w sposób skrajnie subiektywny raczej dobrze uzyłam.....upsss twój bład

na kafe(zwlaszcza na ciaza.porod...)zawsze bylam grzeczna.uwazalam ze tak trzeba.ze takie sa tu zasady.jezeli moglam to odpowiadalam na kazde powazne i kazde durne pytanie(od kiedy zmienic smoczek na większy ,no ludzie!!!!!oby wiecej takich problemow to zycie bedzie latwiejsze) ale jak ja zadalam pytanie( pod czarnym nickiem) to nikt mi nie odpowiedzial.widocznie jestem tu za krotko (od wakacji) i nie zasługuję na uwage cudownych mamus.one odpowiadaja tylko znajomym nickom.poznalam sie na niektórych osobkach....ehhhhh...przynajmniej powiedzialam co mi lezy na wątrobie i pewnie zostane zjechana :) hhhmmm.mam to w dupie.pozdrawiam.PS.a co za roznica czy ktos ubliza na pomaranczowym czy na czarnym niku

Gość powiedzialas
powiedzialas dupa a to forum matek hehe

Gość czarno biala
masz racje,za kazdym razem gdy wypowiedzialam sie na jakis temat bez lizania tylkow,to zaraz mnie zlinczowali,pod innymi nickami,a potem glupia gatka,ze pomaranczowki blle a same przeciez nimi sa,szkoda slow,niewolno do konca wyrazic swojej opini

zgadzam się z kolorową 🌼 słuchajcie pomarańcze nie chcecie nie wchodzcie na forum po to żeby ubliżać pisac pierdoły!!!! czy takie tam coś się napisze to zaraz głupie teksty,a po co? załużcie sobie własne forum np.wredne pomarańczki i tam się udzielajcie

mikolajka chyba nie zrozumiałąś co napisała kolorowa .....a sie zgadzasz:) bo dalej jedziesz po pomaranczach :d

Oj tam... dramatyzujecie:o To jest internet. Świat rządzący sie swoimi prawami i trzeba sie z tym pogodzić. Zawsze będą tu dowartościowujące sie postacie, szukające uznania w innym świecie takim jak internet. Trzeba sie z tym pogodzić. Tak jest na każdym forum.

\"kafeteria jest fajna wlasnie dlatego bo mozna pisac bez logowania, mozna sie szybko czegos dowiedziec( jesli ktos bedzie laskaw Ci odpowiedziec), mozna pogadac, mozna podzielic sie doswiadczeniami i podgladac co dzieje sie u innych..\" kolorowa to lubisz tą kafeterię czy nie ? :D tematem zaprzeczasz rozwinięcie ..... nie mogę skumać .... Grzywka racja więcej dystansu ;)

a ja niestety zgodze się po trosze z kolorową.... otóż niestety na forum oprócz ignorancji pojawiają się ludzie niezwykle chamowaci, którzy są tu tylko po to, aby ublizac innym... kiedys tak nie było. i wiecie przykro jest, jeżeli któs zakłada topic i oczekuje pomocy lub wskazówki...pocieszenia... czegokolwiek, a pierwsza odpowiedź jaką otrzymuje jest debilna i płytka... po co to? czy takim wlasnie ludziom nie jest szkoda czasu na wypisywanie bzdur? ja tego nie rozumiem. i faktem jest równiez to, że nowi sa ignorowani przez stałych bywalców... nieładnie.

Kolorowa wiesz w tym co napisałas jest troche racji,ale nie mozna uogólniać wierz mi ze poznałam tu bardzo dużo fajnych dziewczyn z ktorymi się zżyłam i sa one jak najbardziej autentyczne,żeby uniknąć ataków(nie tylko pomaranczówek,nic do nich nie mam) przeniosłysmy się na forum zamknięte.A kafe jak kafe tak jak powiedziałąś kazdy może tu wejść i byc kim zechce...Dlatego niektore wypowiedzi należy traktować z przymrużeniem oka.

A ja powiem tak: Ludzie! Wszystkie uważają że ich zdanie jest najważniejsze i że to one mają rację.Czy normalna dyskusja polega na kłótni?? Nauczcie sie że każdy myśli inaczej każdy jest inny i trzeba uszanować jego wypowiedź. Owszem, można sie niezgadzać i wyrazić swoje zdanie ale przesadą jest obrażanie kogoś, bo myśli inaczej.I tu te wszystkie mądrości spływają na dno,pewnej szanownej mamusi, gdy nie umie normalnie wymienić zdań,bo wszystko schodzi na kłótnie i wyzwiska...