Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwone winko

Doradźcie mi rozmiar buta proszę!!!

Polecane posty

Gość czerwone winko

Mam zupełnie niewymiarową stopę. Noszę buty rozmiar 35, są trochę na mnie za duże, ale ok. Długość zewnętrzna to prawie 25 cm. Chcę kupić buty, w których rozmiar najmniejszy to 36, ale mają dlugość wkładki 23,5 cm. Czy to znaczy, że ten rozmiar 36 jest mniejszy od mojego 35? Czy będą na mnie pasowały, to znaczy czy nie będą mimo wszystko za duże? Jedne botki już kupiłam, dawałam tu link do nich.

Gość stań na kartce papieru
obrysuj stopę i zmierz linijką jej długość i będziesz miała odpowiedź

Gość czerwone winko
Nie mogę stanąć na kartce, jestem osobą niepełnosprawną, dlateo proszę o radę. Mam malutkie stopy jak dziecko.

Gość stań na kartce papieru
to poproś kogoś aby zmierzył ci długość stopy, będziesz wiedziała czy wkładka 23,5 cm będzie za duża czy za mała :) Moja koleżanka też ma rozmiar stopy 35 i śmieje się, że butów szuka w sklepach 5-10-15:)

Gość czerwone winko
Ja też kupowałam do tej pory buty na dzieci :) Moje obecne zimowe buty, takie czarne skórzane mają właśnie rozmiar 35 - są firmy Elefanten takiej dla dzieci, dlatego mam nadzieję, że te nowe będą na mnie dobre. Czy jeśli buty są trochę za duże, pomaga zakładanie dwóch skarpet? I tak mam zawsze lodowato zimne stopy, więc skarpety mi nie zaszkodzą. :)