Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anula17

Moja mama się zmienila

Polecane posty

Grzebie w moich rzeczach, daje do zrozumienia ze sie puszczam, sprawdza wszystko - nie wiem co sie stało, nawet nie dałam jej powodów nie mówiąc o tym, ze nic złego nie robie

Nawet nie wiem jak z nią rozmawiać, bo ona twierdzi ze ma racje:( Jak mnie to boli to szok.

zwyczajnie boi sie o ciebie że coś ci sie stanie, ze wpadniesz w złe towarzystwo , że ktoś cię skrzywdzi, mnie to nie dziwi w dzisiejszych czasach kiedy ciagle słyszy się o narkotykach, pigułkach gwałtu, porwaniach dla wykorzystania seksualnego, niechcianych wczesnych ciążach moim zdaniem powinnaś z nia porozmawiać czy coś ja martwi czy boi sie o ciebie i starać się swoim zachowaniem dalej nie dawać jej żadnych powodów do podejrzeń i zmartwień i że chcesz mieć swąją prywatność i niechcesz zęby bez twojej wiedzy w nią wkarczała, powiedz że możesz pozwalać jej na mała kontrolę bo wiesz że się martwi

nie masz innego wyjścia jak usiąść znią i szczerze porozmawiać poprostu spytaj dlaczego tak jest że nagle taka kontrola i zakaz widywania sie z koleżankami zapewniaj ja cały czas ze moze Ci zaufać, nie ma nic gorszego niż strata zaufania rodziców, ale musisz wiedzieć co do tego doprowadziło, dlaczego tak nagle straciła to zaufanie jakie zdażenie być moze z waszego otoczenia doprowadziło do takiego jej zachowania