Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anita_26

JEST KTOŚ Z LUBUSKIEGO?

Polecane posty

Gość Anita_26

zapraszam mamy i przyszłe mamy z woj. Lubuskiego na pogaduchy :)

Gość guuuga
tez jestem z lubuskiego:) mieszkam kolo zielonej gory a WY?

Gość guuuga
jestem w 25 tyg ciazy

Gość Anita_26
fajnie, że ktoś jest z łubuskiego :) dziewczyny napiszcie coś o sobie :) ja mam córcie Marite ma 1.5 roku, mieszkamy w Zielonej Górze Pozdrawiam

Cześć Dziewczyny ja jestem z Zielonej i mam córcię 12 miesięczną ;) Mam pytanie di Anitki z której części Zielonej jesteś??

za prośbą autorki piszcie coś więcej?? Gdzie chodzicie na spacery dziweczyny?? Ja \"oblegam\" Park piastowski;) J_A_N_A ile twoja córcia ma ząbków?? Mojen Ntalce wyszły dwa i to całkiem niedawno i na razie nic więcej

Mi na Piastowskie Wzgórza za daleko. Chodze po Osiedlu Przyjazni, Łużyckim az do Carrefoura... Ale tylko w weekendy bo w tygodniu na spacer z Justysia dziadki wychodza, bo ja pracuje. Ząbki ma 2 dolne jedynki, a teraz przebiły sie obie górne dwójki. Lada dzien bede tez gorne jedynki bo dziąslo cale spuchniete... Justysia jeszcze samodzielnie nie chodzi... Za tydzien mamy szczepienia, chodzimy do przychodni na Fabrycznej. Zakupy dla małej robie w \"Ono\" To tak po krótce ;)

na Fabrycznej jest jakaś przychodnia?? Ja chpdzę do ALDEmedu na deptaku i jestem zadowolona narazie.Możesz napisać gdzie jest ten sklep ONO?? ja kupuję ciuszki w 5-10-15( oczywiście nie wszystkie ale te WYJŚCIOWE :) i choć są czasami droższe to gatunkowo dobre. Dziewczyny piszcie :)

-guuga- czy wiadomo już czy chłopiec czy dziewczynka?? skąd dokładniej jeśli można spytać jesteś??

Ono jest na rogu Wyszyńskiego i Kraljevskiej. Maja tam fajne rzeczy w przyzwoitych cenach. Przemiła obsługa. A gdzie jest 5-10-15?? Na Fabrycznej jest mala przychodnia, kiedys to bylo \"Musi\" ale teraz sie chyba inaczej nazywa. Sama tam chodzilam do pediatry wiec i Justysie zapisalam.

Gość guuuuga
z Nowej soli, jak ostanio byalam na usg to lekarz powiedzial ze raczej dziewczynka ale nie byl pewny do konca ...:)

5-10-15 jak na razie jest tylko w Auschanie ale fajne tam są ciuszki i lubię je coć pooglądać;) do guuuga a gdzie chodzisz do przychodni w Nowej Soli. Ja chodziłam do przychodni przy parku na ul Muzealnej i polecam super atmosfera i położne. A jak się czujesz?? Były już \"motylki w brzuchu\"?? :)

Cześć dziewczyny dzisiaj pewnie was nie będzie bo wiadomo że wszyscy na grobach... ja niestety nie mogłam pojechać do rodziny na cmentarz a w Zielonej nie mam nikogo bo tu tylko wynajmuję mieszkanie... :( a Pani misiaczkowa skąd dokładniej?? znam cię z innych topików ;)

cześć dziewczyny :) JANA 🌼 my się już znamy :) Twoja córcia miała roczek niedawno 🌼 👄 dla niej :) ja też jestem z Zielonej, mieszkamy na os. przyjaźni, mam synka, ma na imie Emil i ma skończone 12 mies. 456 ja też niestety nie moge pojechać dzisiaj na groby :( ale mam nadzieję, że jutro pojade napewno. Na spacery czasami też chodzimy na Piastowskie :) zazwyzaj to nasze osiedle, albo wędrujemy po całym mieście :) Mój synek ma 8 ząbków- wiem, że to było do JANy, ale też odpowiem :) beybe ja synuś ma na imie? i jak się czujesz jako świerzo upieczona mamusia? :) mam nadzieję, że topic nie padnie :) Jest ktoś?

ja jestem wróciłam właśnie za spacerku a przedtem byłyśmy z Natką w kościele a teraz Ona padła i śpi a ja mam chwilkę dla siebie :) do Viki-miki i do J_J_N_A ile razy w ciągu dnia wasze maluszki śpią i jak długo i o której idą spać wieczorek a o której robią ranną pobudkę?? Moja kruszyna kładzie się wieczorem o 19 i wstaje o 6 rano w ciągu dnia śpi 2 razy po godzinie

Czesc Viki-miki 🌼 Moja córa śpi od 20.00 do 5.00 drzemki ma dwie 2-godzinne.

mój Emil chodzi spać ok. 20 i śpi różnie, zazwyczaj 8-9 wstaje, a drzemke mamy koło 12-13 i śpi 2-3 godziny. Pożdrawiam :) piszcie lubuszanki :D

Fajnie macie, że Wasze dzieciaczki śpią dwa razy dziennie. Mój tak nie chce :( czasami wstaje nam o 7 ale wi\\tedy kładziemy go pozniej spac i nastepnego dnia wstaje poźniej :)

dziewczyny co tak mało sie odzywacie? gdzie się podziewa autorka? 456 kiedy si urodziła Twoja córcia?

Witam Viki-Miki moja córcia urodziła się 20 loistopada więc niedługo mamy w domu przyjęcie urodzinowe z tortem marchewkowym ;)

456 to będzie imprezka :) Mała dużo rozrabia? ja małemu zamawiałam torta, takiego dla maluchów :) smakował mu niesamowicie :) pierwszy raz jadł coś słodkiego poza deserkami i biszkoptami :) myślałam, że go brzuszek rozboli, bo zjadł dwa ogromne kawałki, ale naszczęście było dobrze :) JANA i 456 ile ważą i mierzą Wasze dziewczynki? mi ostatnio lekarz powiedział, że mały za dużo waży... nie wygląda na pulpeta, chyba... :/ poza tym mały urodził się duży, sama już nie wiem... Dziewczyny co tak mało piszecie?

Justysia ma dzisiaj szczepienie wiec sie dopiero dowiem ile waży i wtedy napisze :)

cześć dziewczyny, ja również jestem z lubuskiego,mam dwójkę maluchów,synuś ma 7 lat(27.10.2000r.) i jest już pierwszoklasistą,córeczka -3 latka i 9 m-cy(02.01.2004r.).Piszcie,żeby topik się utrzymał,bo jest fajny...

JANA czekam na informacje o wymiarach Justynki :) Bepsi witaj :) z Ciebie już doświadczona mamuśka :) też bym chciała, żeby mój Emil byl już taki duży, przynajmniej się jakos dogadać można. jak mają dzieciaczki na imie? Pozdrawiam :)