Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anty-blooondii

BLONDYNKI RUJNUJĄ MI ŻYCIE!!!!!

Polecane posty

Gość anty-blooondii

nie nawidze blondynek.....sa fałszywe,sztuczne(nie wszystkie ale większość) i miałam przez nie same nieprzyjemności....dlaczego one są takie podłe i podbieraja nam facetów? Niedawno straciłam faceta i to przez kogo? przez jakąś głupią pryszczata blondyne,żeby ona jeszcze ładna była....jakaś końska twarz,kratery na twarzy:/ no tyle że.....blond!!!!! Pytanie do facetów: co wy tak naprawde widzicie w blondynkach czy one rzeczywiście są tak pociągające????

Gość kobieta jednego mężczyzny...
a może to nie wina blondynek ale facetów z jakimi sie zadajesz? Albo Twoja? Zawsze najłatwiej wine za niepowodzenia zrzucic na kogos innego a nie szukać jej w sobie;)

Gość chyba tyle
przyciągają uwagę jasnymi włosami i wywołują u mężczyzn poczucie opiekuńczości

Gość złoto_włosa
no to juz widać jaki masz poziom inteligencji, skoro oceniasz ludzi po kolorze włosów !!! widocznie dla Twego ex liczy się wnętrze a nie wygląd...pewno jestes jakąs zadufaną w sobie lolitą !!!

Gość _jestem kobietą
i w większości zwracam uwagę właśnie na blondyny...

Gość o loooosie
brunetki są bardzo sexi natomiast blondyny to z reguły wredne pustaki.....które myslą że wyglądem wewnętrznym zyskają wszystko. Tymczasem guzik,oprócz urody liczy sie także to co ma sie w głowie! U mnie brunetki i szatynki zdecydowanie górują!!

Gość o loooosie
sory miało być wyglądem zewnętrznym:-p

Wiem, że pewnie trudno Wam będzie w to uwierzyć, ale istnieją, tak ISTNIEJĄ mądre blondynki :P

Jak ktoś kto ocenia ludzką inteligencje i osobowosc po kolorze włosów może mówić że blondynki są puste, wredne itd?? Czysta hipokryzja i zakłamanie.... A to że jest sie brunetką to znaczy że jest sie miłą i inteligentną?? Takie myślenie to wynik zakompleksienia albo zupełnej.... głupoty. A skoro faceci od was odchodzą do blondynek to znaczy że to z wami jest coś nie tak a nie z nimi... tak mi sie wydaje... Może czas krytycznie spojrzeć na siebie?

Gość złoto_włosa
Kasiulek brawa !!

Gość złoto_włosa
tak samo blondyny i brunetki mogą być z pazurkiem, sexowne, pociągające, intrygujące...to wszystko zależy od indywidualnych preferencji każdej kobiety...

Gość a dla mnie tam
blondynki są strasznie fałszywe. Jak sie na cos uprą to nie ma bata,nie popuszczą. Takie jest moje zdanie,oczywiście nie wszystkie ale większość.....każda blondynka jaką znam jest zakłamana do bólu. Może dlatego tak myśle. Trzymają sie tego stereotypu że niby "faceci wolą blondynki" ale spójrzmy prawdzie w oczy. Prawda jest inna.....i nie rozumiem dziewczyn które na siłę farbują i utleniają sobie włosy niemalże do białości!! blond pomału wychodzi z mody....teraz królują raczej brązy i rude.

Najlepsze sa shakiropodobne i spearsowopodobne blondynki :P Na nie to ja juz nie moge patrzec. Ostatnio widzialam blondyne z jaskraworozowymi butami na obcasie (ze sie nie wywalila...jestem pelna podziwu :P), w rozwej kurtce, a obok niej przystojny facet...No i oczywiscie tipsy do ksiezyca i nieodzowne slodzenie : ,,koffany jush\'\'. Ble :P Btw.Sama jestem blondynka, ale naturalna :P

Gość a dla mnie tam
aleksandrowa=>ale co innego blondynki naturalne a co innego farbowane....a jak widze blondynke ubrana całą na różowo, zamiast piersi jakieś sylikony i spieczone po solarze jak kurczaki to aż mnie skręca.....no tak i jeszcze te różowe skórzane kozaczki i tipsiory oł jeeee hahaha

a co ze sztucznymi brunetkami z solarą na twarzy, tipsami i w różach? Dla mnie są one tak samo sztuczne jak wspomniane tu blondynki... Sama jestem blondynką ale jakos nie czuje sie wredna i głupia:)

Gość a dla mnie tam
no mówie sa wyjątki!! ale z reguły tak jest.....

Mój synek kiedyś powiedział do mnie...Mamusiu kocham te Twoje białe włoski :)...to było bardzo miłe...

Gość dzieci kochają swoje matki
wiec nie ma w tym nic dziwnego;)

Ha... ja jestem blondynka... i strasznie lubie swój kolor włosków... mam naturalny jasny blond... ale lubie sobie jeszce go rozjasnic... HiHi facetów to kręci... :P:P:P:P:P :):):):):)

Gość bYkuu
samotnaONA nie bądź tego taka pewna...bo ta pewność siebie cie zgubi

no taka jest prawda ... i nigdy bym nie zafarbowąła sie na jakis ciemny braz... albo cos podobnego :P Poprostu ciesze sie ze jestem BLONDI :P

tylko bez uogólnień są zarówno głupie blondynki ja i głupie brunetki czy rude. a jeżeli brunetka farbnie się na blond to z mądrej stanie się głupią? :O

jestem naturalna dosyc jasna blondynka i ostatnio znajomy zapytal mnie czy to moj naturalny kolor (wlasciwie to chcial sie upewnic). gdy potwierdzilam, powiedzial ze fajnie i ze na szczescie nie jestem stereotypowa blondynka i mam zawsze mam cos madrego do powiedzenia. to bylo mile ;) podoba mi sie kazdy kolor wlosow jesli pasuje do danej osoby, ale blond i rudy zdecydowanie najbardziej przyciagaja uwage. nie da sie nie zauwazyc kobiety ze sloncem czy ogniem we wlosach ;)

Wiesz, wcale sie nie dziwie temu twojemu facetowi, ze Cie rzucil :O Ja na jego miejscu zrobilabym to samo.

Gość pomyślcie trochę
O, yes, zwłaszcza, że 3/4 blondynek to farbowane szatynki i brunetki. Słowem wizyta u fryzjera skutkuje zmianą osobowości. Pomyślcie trochę.

Gość co za bzdury ..
denerwuje mnie to dziele nie kolory włosów. Jeszczy nigdy w życiu nie doszukałam się żadnych zależności po kolorze włosów, a sam kolor zawsze nijak się miał do samej osoby, jej charakteru, inteligencji, ani też do jej urody, atrakcyjności i seksapilu. Sama nie wierzysz autorko w to co piszesz bo gdyby tak było to przefarbowałabyś się na blond i byłabyś rozchwytywana, ale wiesz że tak by się nie stało. Jesli ktoś sobie założy w głowie pewien schemat to potem wychwytuje i dobiera sobie do głowy tylko te sytuacje które są potwierdzeniem tego schematu, a nie dostrzega tych innych.

Gość wefgwevwBV
do autorki-przefarbuj się idiotko!!