Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 bleblus

co zrobic zeby sie wysrac?????

Polecane posty

Go艣膰 spr贸buj ciek艂ej parafiny
spr贸buj ciek艂ej parafiny , ja pi艂ma przez miesiac, i o d tamtej pory nie mam 偶adnych problem贸w, a potrafi艂am i dwa tygodnie chodzi膰 i nic, tak mia艂am uregulowane raz na dwa tygodnie,

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Turas
Wpitol sobie kebaba od turasa +100 do srania

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kol
Najprawdopodobniej masz celiki臋. albo nadwra偶liwo艣膰 na gluten nadwra偶liwo艣膰 na gluten da si臋 wyleczy膰 diet膮 bezglutenow膮, ale skoro ju偶 jakiej艣 pr贸bowa艂a艣, to pewnie jest to celikia. ja wypr贸偶niam si臋 raz na 2 tygodnie, ale rodzice nie chc膮 mnie wzi膮膰 do lekarza na badania, bo... w艂a艣ciwie to nie wiem dlaczego, ale mniejsza o to. zg艂o艣 si臋 do lekarza rodzinnego i powiedz mu o swoich podejrzeniach. upieraj si臋 jak b臋dzie ci m贸wi艂 bla bla bla. daj mu w 艂ape i tyle. ma ci da膰 skierowanie na gastroskopie i inne badania i koniec. celikia najcz臋艣ciej pojawia si臋 u kobiet w ci膮偶y, u niemowl膮t przechodz膮cych z mleka matki na te r贸偶ne zupki i dupki. w艂a艣ciwie to u ka偶dego w ka偶dym wieku. celikia jest ZAZWYCZAJ dziedziczna, ale nie musi by膰. u mnie nikt w rodzinie nia mia艂, ale ja najprawdopodobniej mam. nie zwlekaj bo pojawi si臋 te偶 zgaga. i to taka 偶e si臋 nie b臋dziesz mog艂a ruszy膰. b贸le g艂owy, anemia, wysypka. ja to ju偶 mam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 slonce poranne
ja tez mialam kiedys problemy z wyproznianiem, pomogl mi lactoral, pilam kilka saszetek dziennie, kupki unormowaly sie:) teraz pije tak jedna saszetke dziennie profilaktycznie, jest to w koncu probiotyk, zywe kultury bakterii naturalnie wystepujace w przewodzei pokarmowym, wiec zazywanie dla profilaktyki tez nie zaszkodzi:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 22773300
cos juz slyszalam o tym lactoralu, chyba go wyprobuje, ciezko mi robic te kupy...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sraczkaaaa
zjedz ze 4 kiwi dziennie na wiecz贸r cie przegoni

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
gruszke :) Mojej dziewczynie to pomaga :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
pi臋kne....a ile tu do czytania...............

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 korniszonozerca
Ja polecam kupi膰 og贸rki kiszone w woreczku i wypi膰 ca艂膮 wode z tych og贸rk贸w. Drugi spos贸b - kupi膰 sok z kiszonej kapusty, ale taki butelkowany. I to i to takie ze sklepu jest do艣膰 s艂one, ale prysznic z d**y gwarantowany !!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wystarczy rano orzed jedzeniem wypi膰 szklank臋 wody mineralnej, potem zielona herbata. Trzeba jesc duzo warzyw i oroduktow zawierajacych b艂onnik, bez cukru. Najlepszy jest "zdrowy b艂onnik" firmy granex. Uwielbiam go :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Predator71
jedynie mrze pom贸c anal.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kup czopki glicerynowe. Naprawd臋 pomagaj膮 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ohydne ale c贸偶
Owi艅 palec papierem toaletowym i w艂贸偶 go do o***tu i wyjmij, je艣li co艣 tam jest. A jak nie to lewatywa albo czopki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zjedz buraka imiej duuuuuuzo ruchu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zdesperowany klockiem mamy`
Moja mama nie mogla sie wysrac i nic z tych rzeczy jej nie pomogly wiec wymyslcie cos innego prosze :(((((

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
02.02.14 [zg艂o艣 do usuni臋cia] Jedni s...j膮 a inni si臋 wypr贸zniaj膮 :):):):):).Na to pierwsze ci nie doradz臋 ale na to drugie to sliwki suszone zmoczone na noc ok 5 szt .Rano podgdrzac wode ze sliwek i wypic a sliwki zje艣c.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
S贸l magnezowa ruszy kazdego,tylko uwazajcie zeby zdazyc do kibla he he :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mi pomogla po dluzszym czasie woda... Duze ilosci wody przynajmniej 2 - 3 litry mineralnej + kawa i herbata, soki itp. No i otreby codziennie rano. Pol miseczki zalewalam goraca woda i czekalam az spuchna. Smak ma taki sobie ale idzie sie przyzwyczaic. A z szybszych sposobow to bigos + mleko mojego ojca zawsze ruszy :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A spr贸bowa艂by soe pn oprze膰 soli magnezowaj he he :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dfkj
a jak puscisz klocka w basenie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
rzuci艂am palenie i rzedko chodze do kibelka:((( co za meka:(( zaczne chyba od wody i jab艂ek.... brzmi kiblowo...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kupeczka rad
Hejka Trzeba popr贸bowa膰 r贸偶nych metod na zaparcia, 偶eby odnale藕膰 t臋, kt贸ra nam pomo偶e. Warto zacz膮膰 od tych naturalnych, bo leki przy d艂ugim stosowaniu pono膰 rozleniwiaj膮 organizm. Cho膰 w sytuacjach kryzysowych s膮 niezb臋dne. U mnie nie zadzia艂a艂y te stricte /co to znaczy nie wie ale 艂adnie brzmi ;) / b艂onnikowe. Po偶ywki owsiane czy siemi臋 lniane wr臋cz zapychaj膮. Mia艂am popr贸bowa膰 je z wi臋ksz膮 ilo艣ci膮 wody, ale p贸ki co odstawiam i jedne i drugie. Polecam: -RUCH! - Herbatka czerwona /pr贸bujcie, jak radzi kole偶anka stron臋 do ty艂u parzy膰 ok. 10 minut, bo mocniejsza mo偶e wywo艂a膰 rozwolnienie! A po zaparciu taka opcja jest straszna! ;) - Gruszka! Zacznijcie od jednej, a pr贸bujcie stopniowo wi臋cej, mog膮 wzdyma膰, zagazowa膰 lub utuczy膰, bo kaloryczne. Tyle, 偶e pyszne i wci膮gaj膮ce. - Kefiry, ma艣lanki, jogurty naturalne. - Pozycja na sedesiku -wyprostowane plecy, r臋ce do g贸ry, palce z艂膮czone wyci膮gn膮 cia艂o jakby w g贸r臋. - Czasem pomaga masa偶yk brzuszka. - Acha! Raczej czekolada i czarne jagody s膮 pase ;)

Udost臋pnij ten post

Ja pij臋 kaw臋 albo jem b艂onnik witalny http://www.skapiec.pl/site/cat/2311/comp/10754461#from35101 kt贸ry popijam du偶膮 ilo艣ci膮 wody. Przynosi ulg臋 bardzo szybko bo wypycha 偶o艂膮dek a ca艂a tre艣膰 zo艂adkowa jest szybciej przepychana dzi臋ki czemu szybciej zachce si臋 i艣膰 do 艂azienki, przynajmniej w moim przypadku to dzia艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
rumianek pomaga

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 piroxeni
Potwierdzam wcze艣niejsz膮 rad臋 dotycz膮c膮 soku z kiszonych og贸rk贸w-naprawd臋 dzia艂a.

Udost臋pnij ten post