Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prwadzi mnie niewidzialna siła

5 miesięcy po ślubie i nie było seksu

Polecane posty

Gość kkkjjj
Przeciez sie wcale nie nabijam :) Jestem juz bardzo grzeczna :D

o kurde, to dziwne, może faktycznie powinnas do seksuologa isc albo on nie umie sie do tego zabrać..

W takim razie musisz znalesc takie miejsca na swoim ciele ktorych pieszczoty beda Ci sie pdoobaly :) Nic sie nei uda bez cwiczen. moze obudz meza? :D

Gość nie wierze w to co czytam
wybacz , lecz to przechodzi moje pojęcie . Przepraszam ,a chcesz mieć dzieci ? Jeżeli tak to w jaki sposób ?

Gość okropne...........
prwadzi mnie niewidzialna siła ---> a ja cie w zupelnosci rozumiem🖐️

tak pomyślisz po 4 latach będziesz miała 31 , zanim sie do tego zabierzesz zajmie ci to kolejny rok przez następny będziesz próbowała a to w waszym wypadku może dłuuuugo potrwać . Czy zdajesz sobie sprawę , że czas mija ? ps. Idzi do seksuologa i to szybko ale przede wszystkim ćwicz z męzem sex , a minetka to dobry pomysł ;) Nic strasznego a duuuuuużo rozkoszy :D

Gość kkkjjj
O uzdrawiajaca ciało i dusze mocy kafe ! :D

:D KONIECZNIE napisz jak mu wyszła minetka ;)

Gość sledze ten temacik
i rowniez czekam na relacje "po" :D

Gość kkkjjj
Pójdź zatem meżu i pobaraszkujmy ! :D Tu uczyniła znak krzyza na jego czole i zmeczeni zasneli :classic_cool:

Gość draska
rozumiem, ze sa takie problemy ale z tym to cos jest nie tak. Nagle po 27 latach, po rozmowie na kafe postanowila sprobowac, faktycznie moze ta kafeteria i mnie uzdrowi

Gość o autorce
ciekawe, czy autorka ma taką fajną powłoczystą koszulę nocną :) z rękawami zapinanymi na guziki w naggarstkach :) i zaklada na noc walki a na to chustkę, jak tak, to na pewno wzbudzi chuć w męzu, zaraz jak wskoczy po paciorkach pod pierzyne !! :D

Gość o autorce
e eee, moze sie zastanowila nad sobą, jak poczytala te opinie o sobie, jakim dziwolągiem jest. ja do tej pory nie mgoe uwierzyc, ze taka laska moze istniec naprawde !

Gość draska
no to mąż po takie dlugiej abstynencji, to jej odpusci dopiero nad ranem w poniedzialek, takze smialo mozemy sie rozejsc hihi

Gość okropne...........
wiecie co...ja mam podobnie tylko troche mlodsza jestem,wiec moze mi minie. ale ogolnie to z takim podejsciem chyba nie powinnam sie wiazac, mam na mysli malzenstwo, bo chlopaka mam.

Gość o autorce
i tez z nim w ogole nie sypiasz ? lepiej mu powiedz o tym, zeby potem nie było za pozno jak sie koles za bardzo zaangazuje, a ty mu nie powiesz i ci nie minie, to moze sie poczuc oszukany

Gość ssssssssssssssssssss
MAM PYTANIE. CZY EJSTEŚ ZODIAKALNĄ PANNĄ????

Gość GOGOL
To albo trauma z dzieciństwa albo upośledzenie biologiczne. W tym pierwszym przypadku pomógłby seksuolog/psycholog. W drugim, raczej nikt. Przecież potrzeba seksu jest wrodzona i mają ją również osoby mocno uposledzone umysłowo. Myślę jednak, że autorka topiku robi sobie jaja.

Gość GOGOL
A jej mąż to wyjątkowa fujara

Gość okropne...........
no nie sypiam z nim, ostanio sporo o tym rozmaiwamy,ze ja srednio tego potrzebuje i jak jestem zmeczona to wazniejsze jest dla mnie zeby po prostu isc spac. poki co jakos z tym zyjemy. zaangazowal sie juz bardzo,ale wiem ze w tej kwestii sie roznim diametralnie i taki zwiazek chyba nie ma szans.

Gość okropne...........
bo ogolnie kontakt fizyczny jest, tylko bez...jakby to ujac...penetracji:P

Gość ja tesz opserwuje ten temat
ja tez mam podobnie, tylko nie założyłabym tematu jak ta osoba tutaj, bo u nas brak pociągu jest traktowane jak wypowiedz ze sie nie chcce miec dzieci i sie ich nie lubi, takich ludzi sie pietnuje i uwaza za dziwolągów