Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koneserd

OGŁASZAM KONIEC WOJNY NA CAFE MIĘDZY GRUBYMI A CHUDYMI!

Polecane posty

Moi drodzy! Na cafe ostatnio namnożyło się topików na których trwa wojna między kobietami grubymi i chudymi. Zdarzają się też konflikty na temat innych cech np. wzrostu ale motyw tuszy jest tu dominujący. Poniżej przedstawiam mechanizm tego konfliktu: Na forum grasuje kilku facetów (albo raczej jeden pod różnymi nickami) których pasją jest prowokować kłótnie. Jest na tyle bystry, że wie o tym że: 1. Na forum jest sporo kobiet z nadwagą i to jest ich duży problem emocjonalny, kompleks 2. Jest też dużo kobiet szczupłych, które z powodzeniem dbają o linię. Są z tego zadowolone i dumne 3. Jest wreszcie duża grupa rozsądnych ludzi (płci obojga) którzy uważają że wygląd człowieka nie jest ważny. Bardziej liczy się osobowość, charakter wyznawane wartości... Osobnik ten zakłada pod własnym nickiem lub na pomarańczowo topik którego tytuł jest obraźliwy dla jednej stron. Np. jako „gruba Anka” pisze – szczupłe laski jesteście puste i głupie, tylko wygląd się dla was liczy (przykład wymyślony; nie chce mi się grzebać i szukać prawdziwych). Szczupłe czują się obrażone i okazują agresję choć nie sprowokowane wcale by tego nie zrobiły. Wtedy do rozmowy włącza się ów „mędrzec” i snuje swoje pseudointelektualne wywody. Do pyskówki włączają się też grube oraz rozsądni i topik nakręca się sam. Emocje rosną, liczba postów wzrasta lawinowo a nasz „filozof’ staje się kafeteryjną gwiazdą . Przez jednych jest nienawidzony, przez innych uwielbiany - czuje się w tym jak ryba w wodzie. Gdy topik podupada lub zostaje skasowny - zakłada nowy. Otóż przejrzawszy tę grę oświadczam że: OGŁASZAM KONIEC WOJNY NA CAFE MIĘDZY GRUBYMI A CHUDYMI!!! Oświadczam także, ze kto by chciał ją kontynuować zostanie przeze mnie potraktowany sikiem parabolicznym ciepłym a gruba struga mojego moczu dosięgnie go nawet w najbardziej odległym zakatku kafeterii. KONIEC. KROPKA. Odpowiedzi nie oczekuję.

Gość JaToJaRozczochranyŁep
"Jest wreszcie duża grupa rozsądnych ludzi (płci obojga) którzy uważają że wygląd człowieka nie jest ważny. Bardziej liczy się osobowość, charakter wyznawane wartości..." Sranie w banie:O wszyscy tak mówią a jak przyjdzie co do czego to... ech, szkoda gadać

Gość dobrze napisane
:)

Popieram, popieram:D:D:D to, że ludzie otyli mają rózne problemy, podobnie jak wszyscy inni z innymi brakami, czy nadwyżkami, nie oznacza, że mamy się nazwajem piętnować. Pozwólmy innym zyc tak jak potrafia najlepiej.... koneserd;):P:P:P🌻😍😘

Gość dobrze napisane
Brawo Roma31!

Gość DA GROSSE PISSEN
darkWater Przepraszam bardzo jakie jest? :D:D:D I nie mow ze to literowka bo miedzy "L" a "R" jest cala klawiatura roznicy

Gość sflustrowalem sie

to ze Ty ogłaszasz koniec tej wojny nie oznacza ze faktycznie ona sie skończy, zawsze pojawia sie takie zakompleksione osobniki które dogryzając innym, z powodu wzrostu, wagi, czegokolwiek, bedą podnosić swoja samoocene, takiej wojny zakończyć sie nie da, można najwyżej nie odpisywać na prowokacje

Gość missDior
taa ale niech te grube przestana sie w koncu zalic ze szczuple kolezanki maja wieksze powodzenie, ze nikt ich nie chce i jak to mozliwe ze przy wadze 120 kg faceci na nie nie leca...

Gość 86 kg i przylaczam sie do poko
ju;):D:D:D co to w ogole za wymysl? moze niech niebieskooocy zaczna sie bic z tym, ktorzy maja piwne albo zielone oczy?? :D:D

Ariane84----> wiem, masz rację. Ale wtedy nie ominie ich kara o której napisałem. A zasięg mam naprawdę spory... ;) Dotyczy ona jednak przede wszystkim autorów topików prowokujących pyskówki a nie tych, ktorzy dali sie sprowokować :)

Gość dobrze napisane
:)

Na razie mamy spokój. Ale to może dlatego że prowodyrów nie ma na forum. Mam nadzieję, że jutro spory nie odżyją... :)

Jutro podbiję topik, żeby jak najwięcej osób go przeczytało i wyciągnęło z niego wnioski. Dobranoc!

Gość taka owaka taka
bo te chude... ­­­­­­­­­­­ zazdroszczą grubym:)

Gość jagooo
ciekawe ze to wlasnie te grube najczesciej atakuja pierwsze