Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agiie

pizze już zjadłam i teraz cały dzień przesiedze tu.. kto siedzi ze mną..

Polecane posty

w ramach zbierania sił na następnym ciężki tydzień pracy :D jak ja tak lubie :):D czasem nic nie robić tylko sie nudzić cisza spokój..:D

Gość od ą do ż
no i w dodatku dzis tak jakby jedna godzina wiecej :D

Gość bellalina
ja te zsobie dzis taki dzien zrobilam...i sie tak cieszylam na ta niedziele, a tu juz nie moge usiedziec...chyba jednak wole spac po 5 godzin i do jendego zajecia do drugiego...

Gość bellalina
ja w sumie tez ;) ale do poniedzialku juz nie dlugo agiie ....pozdro.

sprzedawco, nie jesteś sam....mogłabym poprzytulac sie do Ciebie, ale jestes pewnie daleko ;)

ja wiem, wkońcu Ty mój druch jesteś.. bo niedziela to chyba taka na przytulanie jest.. to Cię przytule wirtualnie :)

mi się ta piosenka podoba :) Grechuty Już tyle dni Ciebie u mnie nie było I przez ten czas nic się nie wydarzyło Bo mój cały świat jest dla Ciebie - a Ty Jesteś mi światem, doliną wśród mgły Powietrzem, ziemią i wodą Słoneczny blask i księżyca latarnia Wiosenny wiatr, który włosy rozgarnia Brylanty gwiazd rozrzucone jak mak Upojność łąk i dzikiego bzu krzak I cisza drzew nieruchomych Wszystko dla Twej miłości Wszystko do jej stóp Wszystkie świata mądrości Najwspanialszy cud Wszystko by jej nie stracić Aby mogła żyć Wszystko za te słowa dwa Te słowa: kocham Cię... Zegarek ten, co ustalał spotkania Tych kilka płyt, do wspólnego słuchania Krzesła i stolik, dwa okna i drzwi Ten nasz prywatny świat nocy i dni Świat przez nas zaczarowany Sahary żar gasił chłodne spojrzenie Niagary szum tłumił smutne westchnienie Milczenie gór było echem złych słów Słoneczny brzask zmywał pamięć z mych snów A wicher rozwiewał chmury Wszystko dla Twej miłości Wszystko do jej stóp Wszystkie świata radości Najcenniejszy łup Wszystko by jej nie stracić Aby mogła żyć Wszystko za te słowa dwa Te słowa: kocham Cię... Ostatni grosz by ją nakarmić Ostatek sił by ją ocalić Najlepszy żart by ją rozbawić Najlepszy wiersz by ją zachwycić By była, by była szczęśliwa...

kiedys dla mnie obcy facet (tzn. znany mi z netu) sworzyl stronkę....i nawrzucał tam moje wiersze, ale to takie głupoty były, że az wstyd ;)

Andy ja też mam same smutne.. jeśli chodzi o moje autosrtwo.. ale wyślij :)

znalazłam jakis program, tyle ze na 30 dni.. to moze ja też opublikuje moje wypocinki:D