Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekwaski bardzo P

CZY tO PraWDA Z TyM EXSTASY ??

Polecane posty

Gość Ciekwaski bardzo P

witam, mam ptanie i to serio bo zielonego pojecia o tym nie mam. Czy to prawda ze jak laska wezmie exstasy to sie nie moze oprzec i zaraz sie musi seksic?? Dla mnie to cieżkie do uwierzenia jest a jak gośc powiedzmy nie jest za ładny albo w jej typie to co tez sei z nim zacznie sekśic tak od razu ???! Wezmie i np facet do niej podejdze i zacznie sie z na lizac ona nie zaprotestuje i co jest juz jego ?? jakos mi w to co słysze ciezko uwierzyc. prosze napiszcie cos o tym bo w sumie ciekawy jestem czy ktoras ktorys mial taka przygode ...

Gość Ciekwaski bardzo P
a ispoko nie zamerzam tego uzywac aby sobie laskie zaliczyc juz mam dziewczyne :) ale zawze mnie to ciekawilo kjak to z ekstazka jest bo sie tyle onniej mowi

Gość nowiutki22l
ziomus......gownno prawda niewiem kto Ci takich bzdor naopowiadal sam jadlem i wiele lasek w moim towarzystwie jadlo wiec wiem co mowie a fakt faktem jest taki ze po extasy gdy jestes z dziewczyna ona ma na to ochote i ty tez dogadujecie bo oczywiscie ona jest w pelni swiadoma tego co robi to sex po tej pigulce jest niepowtarzalny kazde doznania poteguja sie i dlatego laski lubia po tym uprawiac sex tobie tez polecam :D COS PIEKNEGO tak to mozna okreslic w dwoch slowach acz kolwiek nie polecam stosowac na dluzsza mete strasznie ryje serce psychike i ogolnie organizm pozdrawiam

Gość Ciekwaski bardzo P
dzięki , czyli to tylko bzdury opowiadane przez nieswiadomych ze laska musi! sie seksic jak wezmie exstasy ? Ona poprustu jest caly czs soba i nie traci rozumu i decyduje co i jak ?? to chciales powiedziec?? ale tak sobie mysle ze ekstaska moze troche pomaga zeby dziewczyna byla bardziej otwarta i seksi, bo gdzies slyszalem ze po ekstasce sutki twardnieja i łechtaczka chyba ...

Gość aaaaaaaaaaaapsik
o kurde, nie wierze w to co czytam chłopczyku zejdz na ziemię i nie kombinuj jak jesteś głupi to nawet nafaszerowanie laski dragami ci nie pomoże

Gość aklala
Ciekawski, jakie jest twoje IQ? Bo stawiam, że w granicach debilizmu. I moja rada: zażyj sam, a zobaczysz, co ci stwardnieje a co zmięknie.

Gość nowiutki22l
hehe no oto mi chodzilo fakt faktem ze w tym stanie jest najszczesliwsza osoba na ziemi i jest bardziej otwarta a co do sutkow i lechtaczki to ja niemam a wiadome ze w niewielkim podnieceniu juz twardnieja wiec za kazdym razem gdy sprawdzalem to bylo wszystko jedrne i twarde hehe

Gość aklala
Zawsze mnie zastanawia skąd się takie matoły biorą. To dość przerażające, ze taki jest mniej więcej poziom świadomości przecietnego dwudziestokilkuletniego gostka jadącego obok mnie w tramwaju.

Gość Ciekwaski bardzo P
spierdalaj akala !!! wypierdalaj !! głupi grzmocie ! pytam sie bo nie wiem i nic ci do tego

Gość kiedys bralam i
wg mnie to kompletna bzdura , na mnie exstasy dzialalo bardzo aseksualnie.

\"sex po tej pigulce jest niepowtarzalny kazde doznania poteguja sie i dlatego laski lubia po tym uprawiac\" z tym sie calkowicie zgadzam, jednak rzecz jasna laska musi miec uprzednio na TO ochote, a w tym zadne piguly Ci nie pomoga hehe Bardzo fajna sprawa jest zapalenia jointa \'przed\' (nie wykluczajac \'po\') , laski bardziej na luzie do wszystkiego podchodza i jest more more fun. Polecam, z moich -co prawda niewielkich- doswiadczen wynika, ze male co nieco powoduje obopolne zadowolenie i chce sie do tego wracac. :D