Śliwka w Polonezie 717 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Get Оut napisał: Co to są kompromaty słownictwo wiejskie z jakiegoś rejonu i tak to z tobą jest Raczej ze służb specjalnych. Ale spoko, mało książek czytasz to nie znasz pewnych słów i nawet Kubuś Puchatek jest regionalizmem wiejskim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 432 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Szpinak napisał: Well Magda jeż twierdziła ostatnio, ze widmok jest tu ‚najnormalniejszy’ Wierzę, ale skoro go lubi ja nie wnikam w ich relacje. Magdę Jeż też lubię i szanuje to tyle ode mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 432 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 6 minut temu, Get Оut napisał: Ale ja piszę o sytuacji gdzie grozisz że masz na mnie coś z prywaty, a jak przychodzi do konkretów, to piany dostajesz i nic nie masz bo blefujesz jak typowy pozer i taka z tobą rozmowa. Jedynym pozerem i frajerem jesteś tu Ty i twoje słowa jakie byś nie napisał w moim kierunku nic nie znaczą hejterze i kozaczku z neta Napisałem tak specjalnie, a Ty się prujesz o to jak stare gacie Mówiłem już nie cytuj mnie zwyrolu i spadaj do Jukonu. Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 717 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, Get Оut napisał: Co to są kompromaty słownictwo wiejskie z jakiegoś rejonu i tak to z tobą jest I może kup sobie słownik, tam znajdziesz to słowo bez problemu co za przygłup Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koniobujca 1 Napisano 1 godzinę temu ide popkorn zrobic bo to pieniezne jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 432 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, 250GodzinTak napisał: Fajny masz avatar jest na czym oko zawiesić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 7 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Jedynym pozerem i frajerem jesteś tu Ty i twoje słowa jakie byś nie napisał w moim kierunku nic nie znaczą hejterze i kozaczku z neta Napisałem tak specjalnie, a Ty się prujesz o to jak stare gacie Mówiłem już nie cytuj mnie zwyroliu i spadaj do Jukonu. Czyli nic nie masz na mnie tak naprawdę i liczyłeś że ktoś się nabierze na twój tani blef. To trza było tak od razu , a nie groźne miny robić licząc że ktoś sie ciebie wystraszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koniobujca 1 Napisano 1 godzinę temu walki troglodytow w internecie uga buga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 7 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Raczej ze służb specjalnych. Ale spoko, mało książek czytasz to nie znasz pewnych słów i nawet Kubuś Puchatek jest regionalizmem wiejskim. Służby specjalne powiadasz no to teraz zaimponowałeś wszystkim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 432 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Get Оut napisał: Czyli nic nie masz na mnie tak naprawdę i liczyłeś że ktoś się nabierze na twój tani blef. To trza było tak od razu , a nie groźne miny robić licząc że ktoś sie ciebie wystraszy. Jaki blef ? każdy tutaj widzi twoje zachowanie i teksty więc zacznij myśleć zanim do mnie napiszesz dziadu Ja nikogo wystarszyć nie chcę tak jak Ty waląc z główki w witryny sklepowe. Coś jeszcze ? Nudny jesteś jak falki z olejem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 7 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: I może kup sobie słownik, tam znajdziesz to słowo bez problemu co za przygłup E zostawię to służbom specjalnym. A przypadkiem to nie ubecy stosowali to słowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 7 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Jaki blef ? każdy tutaj widzi twoje zachowanie i teksty więc zacznij myśleć zanim do mnie napiszesz dziadu Ja nikogo wystarszyć nie chcę tak jak Ty waląc z główki w witryny sklepowe. Coś jeszcze ? Nudny jesteś jak falki z olejem. Przeczytaj jeszcze raz o co chodzi , bo wrzeszczysz jak rozhisteryzowana baba . Czyli nic nie masz na mnie tak naprawdę i liczyłeś że ktoś się nabierze na twój tani blef. To trza było tak od razu , a nie groźne miny robić licząc że ktoś sie ciebie wystraszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 432 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, Get Оut napisał: Przeczytaj jeszcze raz o co chodzi , bo wrzeszczysz jak rozhisteryzowana baba . Czyli nic nie masz na mnie tak naprawdę i liczyłeś że ktoś się nabierze na twój tani blef. To trza było tak od razu , a nie groźne miny robić licząc że ktoś sie ciebie wystraszy. Powtarzasz się jak zdarta płyta WIdmo, za dużo kleju było wąchane, ale teraz biały proszek nadal stosujesz cwaniaczku Powiedz, że nie ? Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 216 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Powtarzasz się jak zdarta płyta WIdmo, za dużo kleju było wąchane, ale teraz biały proszek nadal stosujesz cwaniaczku Powiedz, że nie ? Przed Salową nie musisz popisywać jaki maczo pisze na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 432 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, Fifofa napisał: Przed Salową nie musisz popisywać jaki maczo pisze na forum. Przed nikim się nie popisuje takie są fakty, a Magdę Salową ten gość też nie szanuje i obrażał jej ojca najgorszym możliwym tekstem. To jest ok według Ciebie ? Skończ Ty też Ogór wyzywać ludzi i zachowuj się jak facet Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbyt 1 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Przed nikim się nie popisuje takie są fakty, a Magdę Salową ten gość też nie szanuje i oberażał jej ojca najgorszym możliwym tekstem. Skończ Ty też Ogór wyzywać ludzi i zachowuj się jak facet To bierz sie za lysa zamiast pisać z Krzysztofem. Marnujesz czas na podryw Magdaleny. Zaimponuj jej czymś milowicz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 7 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Spaghetti... napisał: Powtarzasz się jak zdarta płyta WIdmo, za dużo kleju było wąchane, ale teraz biały proszek nadal stosujesz cwaniaczku Powiedz, że nie ? Uświadamianie ma sens , bo może załapiesz że pogróżki odnośnie mojej prywaty to kiepski pomysł jeżeli nic nie masz i blefujesz, bo robisz z siebie głupszego niż jesteś. A teraz możesz odmaszerować głupcze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 216 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Przed nikim się nie popisuje takie są fakty, a Magdę Salową ten gość też nie szanuje i oberażał jej ojca najgorszym możliwym tekstem. Skończ Ty też Ogór wyzywać ludzi i zachowuj się jak facet Tutaj każdy każdego obraża salowa Świętą nie jest. Tylko Onnaaa się wyróżnia pod tym względem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 7 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Przed nikim się nie popisuje takie są fakty, a Magdę Salową ten gość też nie szanuje i obrażał jej ojca najgorszym możliwym tekstem. To jest ok według Ciebie ? Skończ Ty też Ogór wyzywać ludzi i zachowuj się jak facet Prawidłowo cię podsumował, bo białorycerzysz przed łysą. Ale masz gust winszuje przy okazji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 432 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 0dbyt napisał: To bierz sie za lysa zamiast pisać z Krzysztofem. Marnujesz czas na podryw Magdaleny. Zaimponuj jej czymś milowicz Magda ma męża pisała o tym nie raz na forum. To, że się zakochałem nie ma dla niej znaczenia. Fajna kobietka i życzę jej szczęścia 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 432 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, Get Оut napisał: Uświadamianie ma sens , bo może załapiesz że pogróżki odnośnie mojej prywaty to kiepski pomysł jeżeli nic nie masz i blefujesz, bo robisz z siebie głupszego niż jesteś. A teraz możesz odmaszerować głupcze. Ostatni raz Ci piszę głupku nie cytuj mnie, bo mnie obrazić ani Ty ani Ogór w stanie nie jesteście Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcza jukon welcome 17 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Magda ma męża pisała o tym nie raz na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcza jukon welcome 17 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: To, że się zakochałem Kudłacz zlituj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 7 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Ostatni raz Ci piszę głupku nie cytuj mnie, bo mnie obrazić ani Ty ani Ogór w stanie nie jesteście Na drugi raz nie zaczepiaj silniejszych od ciebie i znaj swoje miejsce w szeregu , bo wiesz ile mam zajechane . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 216 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Magda ma męża pisała o tym nie raz na forum. To, że się zakochałem nie ma dla niej znaczenia. Fajna kobietka i życzę jej szczęścia Pisz jej mile rzeczy romantico zabierzesz ją na dwór, ją kochasz wyznawaj jej codziennie miłość miesiącami. Pokłóci się z starym.i masz szansę. Edytowano 1 godzinę temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1421 Napisano 1 godzinę temu Święto a tutaj znów kłótnie jak zwykle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbyt 1 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Magda ma męża pisała o tym nie raz na forum. To, że się zakochałem nie ma dla niej znaczenia. Fajna kobietka i życzę jej szczęścia No i? Bunio dzis jest jutro może go nie być. Zresztą do bzykania niepotrzebny węzeł małżeński. Nie masz jaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 776 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Get Оut napisał: Prawidłowo cię podsumował, bo białorycerzysz przed łysą. Ale masz gust winszuje przy okazji. A jaki gust mają kobiety, które zadawały i zadają się z tobą? Ty dziadu bez kasy. Jedna, aż udała, że umarła, a ty dzwoniłeś po szpitalach. Kto by cię chciał udawany Kanadyjczyku na prochach bez pracy? Litości. Tylko desperatki po segregacji, bez poczucia własnej wartości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 432 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, choroszcza jukon welcome napisał: Kudłacz zlituj się Jakie znaczenie mogą mieć takie uczucia dla zajętej kobiety ? Odpowiedż chyba znasz kimkolwiek jesteś Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 51 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, Spaghetti... napisał: Przed nikim się nie popisuje takie są fakty, a Magdę Salową ten gość też nie szanuje i obrażał jej ojca najgorszym możliwym tekstem. To jest ok według Ciebie ? Skończ Ty też Ogór wyzywać ludzi i zachowuj się jak facet Ogor, czyli drugi wg ona jeż najnormalniejszy chłopak an forum, pytał dumbo czy robi kotu dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach