Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TylkoTwójMiś

skarbie moze bedziesz jeszcze tutaj....

Polecane posty

Gość TylkoTwójMiś

...dzisiejszy dzien był okropny....,,,nie majac kontaku z toba..nienawidze takich dni...porosu chciałbym takie dni przespac ,,,nie mogłem pogadac z toba ....usłyszec...nawet popisac ....a takich week bedzie coraz wiecej teraz,,,,nie wiem jak dam rade sobie z tym.....ja cie kocham ...kocham bardzo ....i tesknie.....kocham Cie skrbus...KOCHAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość SkaRbuś
a czemu? to sms napisz. jak to wiecej? Ma byc ich coraz mniejjjjjjj coraz mniej czasu bez siebie coraz wiecej nasss :):)

Gość Znowu ci odjebało
Nie ćpaj więcej.

Gość jestem skarbie
misiu, moje kochanie- kocham cię ,,, połóż się już do jutra papa

Gość autorze szkoda ze to
nie pisze moj kochany facet z ktorym sie ostatnio rozstałam:(

Gość SkaRbuś
przez ciebie Misiorek nie moge sie na niczym skupic biegam z toba po kamnieniach a to tancze a to jemy ciastko razem a to łowimy ryby a to jestesmy w lsie na malinach a to zdzblo trawy wplatam w twe kłosy znaczy włosy:P a to idziemy spacerkiem ulicami;) a to skaczemy po kamyczkach w gdyni;) i ciagle mi przeszkadzasz juz tak pare wiekow:P i nie moge spac, mimo ze mam zamkniete oczy:) Ile mnie jeszcze bedziesz tak meczyc? zamiast..faktycznie zbierac ze mna biedronki złaki;)

Gość TylkoTwójMiś
kocham cie ksiezniczko...mam wrazenie ....ale to moze nie bedziemy o tym mówic.....skarbie szkoda ze nawet tu nie mozemy pogadac...papa.tesknie bardzo....bardzo

Gość Znowu ci odjebało
Podobno macie telefony komórkowe, kurwa wasza mać, jebane ćpuny!

Gość Znowu ci odjebało
Nadupczy się toto jak działo a później wypisuje tutaj bzdety że się chce rzygać - za chwilę nasz Miś sam sobie zacznie obciągać z połykiem. Syf i malaria!

Gość SkaRbuś
Ja nie chce komorki:( ja chce Misiorka:P kocham cie my teddybear:) Mocnoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo;)

Gość a jak ma na imię twój skarb
to może wtedy odnajdzie cię i porozmawia