Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rzeszowianka zasmucona

Problem...co się w tym popieprzonym kraju wyprawia to przechodzi ludzkie pojęcie

Polecane posty

Jestem z Rzeszowa miasta które się szybko rozwija... Polacy się wściekają ,że w Katowicach ,Wrocławiu i Poznaniu Niemcy wykupują mieszkania, nawet podkupują Polakom.A bogaci Polacy w Hamburgu i Berlinie ale o to szumu nie ma. Pół biedy my jak i oni jesteśmy w unii i mamy takie samo prawo kupna i sprzedaży. No dobra mówię o co chodzi. U nas(rzeszów) buduje się masa nowych wieżowców bloków szeregówek... developerzy ceny podbijają jak tylko można i gdzie nie gdzie dorównują Warszawie ok. grube tysiące za metr kwadratowy ok niech sobie podnoszą ale szum o co? Właśnie jakim cudem i co nasz rząd robi i na to pozwala ... nie kupują niemcy czy inni obywatele unii... tylko właśnie kto? Bogaci ukraińcy i Ruscy a mam pytanie od kiedy oni są w unii ? I dlaczego kochane władze chcą nas rozliczać z każdej złotówki i prześladować jakimiś CBA (CBŚ wcześniej) a tych ze wschodu nikt się nie czepi, przecież wiadomo,że jak na wschodzie komuś się powodzi to od razu wiadomo kto to i z czego....Dlaczego mafia(gangsterzy),właściciele kurwidołków,lokali nocnych i dosłownie gangi narkotykowe za wschodu mają wolną rękę i co ... gdzie sa władze i jak na to pozwalają...Przecież granice unii miały być szczelne a tu proszę mafia sie panoszy zaczyna od wschodu....i co będzie tak samo jak w moskwie ... kradzieże zabójstwa strzelaniny w biały dzień...to nas czeka pójdą sobie do innych miast zanim się obejrzymy...

Gość taaaaaaaaaaaa
"Polacy się wściekają ,że w Katowicach ,Wrocławiu i Poznaniu Niemcy wykupują mieszkania, nawet podkupują Polakom" Wiesz co , w Katowicach to pierwsze słysze :) , to miasto się bardzo szybko wyludnia juz ma tylko 305.tysiecy mieszkańców - dwa lata temu przy okazji wyborów obliczono że jest ich 312 tys więc sama widzisz , Niemcy tu nie przyjda bo brzydko i prowincjonalnie btw: podobno Szczecin staje się pomału niemiecki :P , tam maja bliżej

Gość cos jeszcze.... mam dość
to nie ksenofobia....ale tak samo na jednej z prywatnych drogich uczelni w Rzesz wszystkie studentki stawiają pod jedną kreską a psują nam opinię Ukrainki(studiują na turystyce), fakt większość z tych panienek jak to się teraz ładnie nazywa... panie do towarzystwa i pracują w okolicznych burdelach (kurwidołki)... oczywiście wszyscy to samo jak jakaś panna tam studiuje to tylko dlatego,że ją stać bo daje d... za kasę... a stypendia naukowe, czy pomagający rodzice tego się nie widzi... jestem tym oburzona... już raz się zrobił szum przez te pizdy...w prasie i radiu.. k.. czego ich nie wypierdolili wtedy raz a dobrze...

Gość juz naprawde nie masz innych
problemow z samego rańca? :o

Gość a co do Ukrainy
to kiedys tez bedzie w Unii :) , i troche pogladami przypominasz Niemców którzy niekiedy maja prestensje że ludy nizszej rasy ( Polacy) nawiedzaja ich kraj

Gość juz naprawde nie masz innych
i bardzo dobrze, niech wykupia, dla mnie Slask moze byc nawet niemiecki :P

a widzisz o szczeci nie mniej słyszałam... a odnośnie katowic... ta akurat ludzie którzy z tąd wyjechali tam Kraków-Katowice do pracy i szykowali się do kupna mieszkania... może faktycznie akurat tam w tak małym stopniu ,że się nie słyszy... niestety w tym kraju głównym źródłem informacji są media ... może jak one czegoś nie powiedzą to nie będziemy nawet wiedzieć..a ja akurat wiem takie info o rzesz od osób które akurat mają świetny wywiad środowiskowy...okoliczny

co nie mam innych problemów?!... kurwa mieszkania nie kupie przez ta swołocz ze wschodu pytanie skąd oni maja tyle kasy... kurwa czują się jak u siebie a nie dość ,że nie są obywatelami to kurwa co... nikt ich nie sprawdzi a na nas wszystko siądzie policja, fiskus ,CBA,teczki "współpracował czy nie" gdzie są nasze władze....ciekawa jestem czy inny kraj by sobie na to pozwolił w unii...oni własnych obywateli z każdego centa rozliczają tak jak u nas ale osoby z poza jeszcze bardziej....czego u nas się nie robi... ciekawe czego taki nie pojedzie do Wiednia nawet jak go stać kupić mieszkanie... zrozumcie tam przestępczość na taką nie ma racji bytu... przecież zostałby taki ktoś sprawdzony...skąd za co ,czy ma konflikt z prawem ,siedział czy nie.... a u nas wolna amerykanka...myślałam nad wyjazdem chyba....dokończę co trzeba tutaj po domykam sprawy i wyjeżdżam... bać się na własnym podwórku nie będę wystarczyło,ze się panoszyli w Przemyślu to się jeszcze tutaj znaleźli...

Gość POPSL
teraz juz nic nie powiedza i nic wiedziec nie bedziemy nawet tajnie w prywatnym biurze tuska bez kamer ustala sie szcególy tworzenia rzadu kiedys juz tak było ze tusk i pawlak ustalali plan uzdrowiemia kraju co z tego wyszła kazdy chyba pamieta

Gość tego już za wiele
Ukraina jak wejdzie do unii w 2020 to i tak wcześnie, przestępczość ... korupcja straszna...bałagan wszędzie (służba zdrowia, administracja ,policja ,władze lokalne,prawo ustawodawcze, prawo gospodarcze... etc) niech zaczną u siebie robić porządek to może faktycznie zdążą w 2020, powiem wam coś... Rumunia nawet przed wejściem do unii kilka lat ładnych wstecz takiego burdelu(dodam na kółkach) to w 1/3 nie miała....

Gość tego już za wiele
no tak teraz już nie będziemy wiedzieć nic.... powiem tak... mnie to na sama myśl przeraża... co się dzieje.... co może być...człowiek nie pewnie czuje sie nawet we własnym domu....mafia i gangi moga wszystko a nas normalnych obywateli się sprawdza kontroluje, pilnuje straszy i nie wiadomo co jeszcze...

Gość lektura
a nas normalnych obywateli się sprawdza kontroluje, pilnuje straszy i nie wiadomo co jeszcze..??? mnie nikt nie straszy i nie pilnuje spie spokojnie