Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drobna pijaczyna

Jak sie zregenerowac po 3 dniowym chlaniu?

Polecane posty

Gość drobna pijaczyna

Macie jakis pomysł? :o Tylko błagam nie piszcie mi o klinach, bo to przez klinowanie to picie sie wydłuzylo do 3 dni. :o:o

Gość drobna pijaczyna
A cóż to, sami abstynenci? :o

Gość grims
polecam duzo ruchu na swiezym powietrzu + magnez w tabletkach

Gość drobna pijaczyna
Ruchu?! W taka pogode i przy takim osłabieniu? Słaniam sie na nogach, ale magnez zaraz łyknę :classic_cool:

Gość grims
nawet krotki spacer do sklepu po wode mineralna na przyklad:) powinien dobrze zrobic:) a potem wypij tej wody z cytrynka i zerwij sie z lozka- ruch naprawde pomaga zapomniec o tym ze pilas:)

Gość drobna pijaczyna
Wodę mineralną mam akurat w domu i ja namiętnie popijam :classic_cool:, wlasnie znalazłam Persen, użyć? Pomoze cos?

Gość drobna pijaczyna
hę? :o

mi zawsze pomaga jajecznica, a pozniej popijanie kefirow no i magnez to podstawa - zarowno w trakcie picia jak i po nim

jesli nie chcesz klina to ja kiedys sie leczylam porannym wypiciem redsa - kiedys pomagalo

Gość tlusta wywloka
sok pomidorowy sobie zakup...potas ci sie wyplukal

Gość drobna pijaczyna
Podczas picia? To co miałam sobie magnez rozpuscic w browarze? :o

Gość ja proponuję przede wszystkim
Magnez i potas w tabletkach. Na początek radzę po dwie zażyć. A na obiad najleszy rosół z kury i jakieś mięso. Daje siłę. Stawia na nogi. pozwala dojsć do siebie. No i pić dużo płynów. Jakieś owoce. Raczej sport sobie darować w takim stanie. Żeby sport miał korzyść to trzeba być w normalnym stanie a nie po piciu.

Gość nie bierz Persenu
:O

Gość proponuję przede wszystkim
acha. No i jeszcze oczywiście witamina C :)

wyjść na spacer, albo chociaż na balkon a i jak tego nie ma to wywietrzyć pokój. nie zazdroszczę osłabienia ;>

Idź do sauny. Pomaga pozbyć się z organizmu wszystkich toksyn. Wiem co mówię bo mnie uratowała po ostatnim wyjeździe integracyjnym:-D

Gość czekoladowa chwila
mi kiedys doradzali cole i paluszki slone (cukier i sol)

Gość drobna pijaczyna
Nie moge chodzic do sauny, bo lekarz mi zabronil. Serce mi siada od fajek, ktore wypalam w koszmarnych ilosciach do piwa :o Wypiłam magnez i troszke mi lepiej, ja nie mam kaca jako takiego, tylko czuje sie strasznie słabo, ze zaraz zemdleje :o

do laury Diaz ----> chyba jestes niepowazna!. absolutnie sauna odpada po czyms takim...nie wiem kto Ci to zalecił, ale nie obrażając nikogo jakis imbecyl... natomiast cóż, pewnie witamina c, uzupełnij potas, magnez... pij dużo, dużo wody:] w miare mozliwości sen długi...po prostu przespisz najgorsze...:]albo przebywanie na świeżym powietrzu... do sauny nie wybieraj sie absolutnie, mogłabys sobie tylko zaszkodzić...!!! pozdrawiam i zdrowiej:]

rzadko mi się zdarza zabalować ale jeśli już to unkam kaca bo: - przed imprezą piję dużo wody z cytryną lub 2-3 wit.C - w trakcie 2-3 tabletki 2KC - po imprezie ale przed położeniem się spać wypijam pół litra kefiru, otwieram okno żeby się w nocy dotleniać i idę spać - w nocy jak się budzę to piję jak najwięcej wody (wypłukuje truciznę alkoholową :) - rano śpię jak najdłużej żeby się zregenerować - na śniadanie jem coś z jajek koniecznie i ewentualnie kefir i multivitaminę rozpuszczalną. ZERO KACA najbardziej chyba pomaga to wypicie kefiru przed pójściem spać

Gość jedyne rozwiązanie
to strzelić se w durny łeb i nie będzie zawracania duupy i żonie i na Forum, poniał?

Gość jedyne rozwiązanie
zresztą co Ci po takim życiu jak , chyba masz już zero erekcj, gdyż alkohol otępia erekcję !!! Oprócz chlania nic Ci już nie pozostało, bo i z czym.

Gość o jesus...
no ja po 1 dniowym piciu juz 2 dzien wymiotuje wiec gratuluje wytrzymalosci w piciu :)

Gość jedyne rozwiązanie
do Alekxsi: Ty baba i chlejesz? Ty wiesz, że urodzisz dziecko o 1 stopień głupsze od siebie? Jeżeli uczyłaś się na odp. to urodzisz debila? A może Ty jesteś już, od tego chlania, bezpłodna? Ja taką babę bym wypieeerdolił na zbity pysk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

do jedyne rozwiazanie ----> jesli Ty zas będziesz ojcem, dziecko w ogóle mózgu nie będzie miało...!!! zastanów sie nad swoimi wypowiedziami...!!!!! ah i jeszcze napisz skąd czerpiesz te swoje \"naukowe\" teorie, bo sie bardzo ubawiłam:]

Gość do jedyne rozwiązanie
baba tez czlowiek i pić może!Poza tym alkohol działa gorzej na przyszłych ojców bo uszkadza plemniki i dziecko może urodzić się chore:-oKobieta pić nie moze w ciąży ale przed ciążą tak,oczywiście wszystko z umiarem(to się tyczy tez facetów bo to oni nie mają umiaru)

Gość Dzban

Amatorzy co wy wiecie o 3 dniowym chlaniu. Ta spacer pomoże....

Nic nie pomoże ci tak jak kroplówka ale pewnie nie masz na to opcji wiec celuj w elektrolity w aptece. Jeśli wymiotujesz to na żołądek bardzo dobrze sprawdza się cola no i potem stopniowo, rosołek czy tam gorący kubek jajecznica itp i przysypianie ile wlezie