Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studiuje logopedie

Dlaczego Tusk nie pojdzie do logopedy

Polecane posty

Gość studiuje logopedie

Znowu bedziemy sie musieli wstydzic na swieceie za phremiehra który tym razem zamiast sapac bedzie kaleczył R i seplenił wiem ze to wade mozna leczyc ze skutkiem nawet w tak podeszłym wieku czemu on tego nie zrobi?Najpierw korekta dolnej szczeki(aparat ortodontyczny) ktora jest wysunieta a potem logopeda wtedy w swiat a nie inaczej

Gość studiuje logopedie
bo sobie nie zdajesz sprawy z tego ze to zaniedbanie

on mowi zrozumiale - w przeciwienstwie do blizniakow - wiec jesli oni nie ida to po Tusk ma isc

Gość studiuje logopedie
bo ma wade wymowy dzieci z przedszkola taka wade czasem maja ale rodzice którzy sa tego swiadomi lecza to a on niby taki madry i nie wie o tym ze ma wade która mozna wyleczyc

Gość studiuje logopedie
zrozumiale? w takim razie skoro on mowi zrozumiale po co sa logopedzi?sa zbedni?

całe życie tak mówił to teraz pewnie mu się nie chce iść się leczyć...ale autorko nie przesadzaj że to wstyd dla kraju...każdy ma jakąś wadę..on ma wadę wymowy a kaczory mieli wadę w postaci braku mózgu :O

Jak już się nie ma czego doczepić, to się wymowy doczepią. Opozycja i fan club opozycji działa.:P Ja rozumiem o czym on mówi, nie przeszkadza mi jego wymowa, mówi wyraźnie. Doczep się wymowy swojego idola.

Gość nnnnnnnk
przeciez na zachodzie nie znaja polskiego wiec nie beda wiedziec jak sie mowi poprawnie

Gość on-wawa
Dla mnie powinień poprawić wymowę, ale i bez tego nikt się nie będzie śmiał. Będzie się liczyć co zrobi, jak się wywiąże z rozbuchanych obietnic. Co do kaczorów, którzy zdaniem osoby powyżej, nie mają mózgu, to polecam tej osobie drobną refleksję, na temat zalet jej własnego mózgu. Bo można kogoś nie lubić, ale nie trzeba od razu obrazać.

Gość do autorki topikuuuu
Czy moglabys mi polecic zestaw cwiczen i ile czasu potrzeba zeby byly rezultaty?

Gość chyba chora jestes

Gość buehehehehehehehehehehehehehah
studiuje logopedie - bueheheheheheh :D:D:D chyba joke :D:D:D:D

to wytlumacznie mi pewna dziwna rzecz: -smiejecie sie z kaczynskich bo sa niscy (gdzie putin czy bush sa niewiele wyzsi) -ale nie jest to ich wina -nie mozna sie smiac z wady wymowy tuska - ktora jest ewidentnie brakiem jego zaniedbania gdzie jest sens?

Gość to bardzo proste
sens jest taki, ze z nich smieje sie caly swiat - z tuska niekoniecznie. nie dosc, ze oboje sa smieszni, to jeszcze..no wlasnie. oboje :o

Gość gość
3zZ6qOJHRvj1aukCFsgdDNPy