Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madlen20

czy wrócic do byłego faceta??

Polecane posty

Gość madlen20

pech chciał ze studiuje ze swoim byłym, rozstalismy sie z mojej winy, teraz widuje go za czest jestesmy w jednej grupie, wczoraj mnie pocałował...a ja nie wiem czy mam znów o niego zabiegać...czy zostawic to tak jak jest

Wszystko zależy od tego, czy chcesz z nim być, czy nie. To tylko Ty możesz wiedzieć, choć na pewno czasem człowiek się waha..

Ja wróciłam i bardzo szybko tego pożałowałam. Ale każdy przypadek jest inny. Sama musisz zdecydować.

Gość madlen20
ja go straciłam wiec teraz mam takie poczucie ze powinnam cos zrobic, a nie chce wrocic do nie go bo czesto go widuje ale dlatego ze nadal do niego cos czuje

Gość madlen20
jak podejmowalismy decyzje o wspolnym studiowaniu to jeszcze razem bylismy..

Skoro coś do niego czujesz, to może warto spróbować?? Tylko może się okazać, że znowu Ci nie będzie pasowało... Ja byłam po tej drugiej stronie. On mnie rzucił, ale rozstaliśmy się w przyjaźni, mamy sporo wspólnych znajomych więc nie mogliśmy zerwać kontaktu, zresztą nie chcieliśmy. Więc spotykaliśmy się, dość często, byliśmy znajomymi. Po jakimś czasie on stwierdził, że chce do mnie wrócić. Wahałam się, bo myślałam, że się znowu \"rozmyśli\" a ja zostanę na lodzie... Ale się zeszliśmy. I co?? Oczywiście zostawił mnie po raz drugi. Ale najgorsze w tym wszystkim jest to, że ja nadal za nim tęsknię i chciałabym z nim być...