Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Antoinette

Jaka jest szansa, żeby zwykła dziewczyna związała się z gwiazdą filmową?

Polecane posty

c/o T.A.Inc, 10100 S.Monica Blvd, L.A., CA 90067, USA sorry, ale do dupy jest ten \'domowy\' adres...c/o to jest care of i zwykla uzywany, kiedy wysylasz list do osoby prywatnej i adresowany na firme...T.A. incorporated - cholera, Bruce chyba mieszka u nich w skladziku na szczotki, tak mi sie wydaje..... biedaczek :P

Gość szansę na związek z gwiazdą
ma raczej inna gwiazda wystarczy dojśc do takiego wniosku czytajac rubryki towarzyskie, oni spotykają tylko innych sławnych "bo bywają" i dlatego wiążą się z tymi, z którymi mają kontakt proste, co ?! wystarczy bywac na galach, pokazach, bankietach i ma sie szansę byc poznaną

hej , zawsze mozesz tam pojechac i wyratowac go z tego skladzika :P wtedy na pewno pokocha Cie i sie z Toba ozeni - to pewne! Zacznij sie juz pakowac :)

juz wysylam kase - na tak zbozny cel to lepiej niz na Radio Maryja...podaj mi tylko swoje dane bankowe i pin na konto, bo bez tego nie moge przeslac zadnej kasy :P

integral - duzo wieksza, przezd wszystkim postaci z anime nie posiadaja tylu ochroniarzy przez ktorych trzeba sie przebijac :)

Gość jagooo
a co to za radocha byc jedna z wielu??

Właściwie to żadna :D Mało filmów oglądam, więc większości aktorów nie kojarzę. Mnie kręcą postacie z anime, mangi i książek :P Nic na to nie poradze ^^ I mogę do woli fantazjować

Rincewind :P Jako iż jestem fanką Andrzeja Sapkowskiego to jako przykład mogę podać Thierry\'ego Lemoine\'a, albo Geralta z Rivii ^^Jestem zboczona na punkcie fantasy :D

hej, to juz na Geralta jest nas trzy :) jak my sie podzielimy? ze starych, pewnie juz niemodnych ksiazek mialam kiedys chrapke na Raistlina :) I Rolanda z Czarnej Wiezy Kinga.... ahhh rozmarzylo mi sie...a tu w pracy jestem i nieprzystojnie robic maslane oczka w kierunku komputera :)

Nie ma w ogóle szans...nawet jeśli kiedykolwiek zobaczysz gwiazdę choć małego formatu to nie ma raczej szans żebyś ją poznała ...co najwyżej przywita się da autograf i pójdzie przepuścić 100 000 w drogim sklepie do którego cię nie wpuszczą...gwiazdy zadają się z innymi gwiazdami oraz z ludźmi których znali zanim zostali gwiazdami...chyba że zostaniesz sławną tancerką makijażystką fryzjerka bądź fotografem ... wiec wiesz....chyba że dla ciebie ktoś pokroju dody elektrody itd. to gwiazda...

Gość a ja w ogole bym nigdy nikomu
A z Sagi to jeszcze ciekawa byłabym Regisa i Cahira :P

Ciii nie bądź taka racjonalna, my tu sobie marzymy tylko :) A co do Geralta, to rzeczywiście będzie trudno ;)

Regis to owszem, owszem w końcu kocham wąpierze, ale Cahir to jakiś małolat :D No widzisz Abssinthe ćwiartowanie ^^

Antoinette, ja nie tylko o tą część:) zawsze się wzruszałam wyobrażając sobie jego smutny uśmiech ^^

Trudno mi jest określić mój stosunek do Yennefer,ale raczej ją lubie. Podoba mi się, że jest taka silna, zdecydowana i potężna, ale z drugiej strony jest wredną suką i krzyczy na Geralta :D

Ja sobie rezerwuję Angelinę Eve Longorie Mariah Carey i Christine Aguilere :D I Fanke Jansen (nie pamiętam jak się piszę)