Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gogusia

Jakie według was jest ładniejsze imię dla chłopczyka?

Polecane posty

A wiec tak jesli chodzi o te tak licznie podane imiona to tak krzysztof-brat; paweł-brat;piotr-brat;grzegorz-brat;łukasz odpada od razu i lucjan tez wiec zostaje roberti mateusz;) a jesli chodzi o te stwierdzenia brat to tak maja na imie moi bracia nie koniecznie rodzeni mowie równiez o kuzynach;) BEZ SKOJARZEŃ ZE MAM TYLU BRACI;)

Gość oj nie kłoccie sie
to jest topik o imieniu dla dziecka!

Tak tak:O Ty na pewno wiesz jaki ja poziom reprezentuje:O a kto pierwszy nazwal moje dziecko przydupasem a mnie dziwna? tylko dlatego ze napisalam z czym kojarzy mi sie imie Michal?:O Ulubiony argument-zajmij sie dzieckiem.Nie twoja sprawa,co robie i czym sie zajmuje,a kto opiekuje sie moim dzieckiem.

Gość asiulka88-84
jak ja mialam dylemat to miedzy RAFALEM a FILIPEM pozdro

Nadal jestem za Michałem :) No i Paweł oczywiście :D Ale Filip jak ładnie!! Ale miałaś wybór między dwoma, to na razie wygrywa Michał. Więc jak, nadal się Michasiowi nie spieszy na świat??

Gość Wera23
Wcześniej napisałaś że został Robert i Mateusz... Dlaczego, skoro pierwotnie miałaś wybrać między Michałem a Mateuszem? Zmieniłaś zdanie?

Gość tylko MICHAŁ
zdecydowanie MIchał, to piękne, męskie imię, świetnie się zdrabnia- Misiu :-) Mateusz już gorzej skrócić, no i nie jest takie ładne jak Michał. generalnie krótkie i proste imiona są ładniejsze i funkcjonalniejsze. wybierz Michał a berbeć jak podrośnie to ci podziękuje :-)

Gość asiulka88-84
michaly z mojego srodowiska to nieza ciekawe chlopaki,,mateusze to spokojne fajne faceciki poszperaj w ksiedze imion ktory opis kest ladniejszt:)MATEUSZ!!!!!!!!!!!!!

A więc tak jeszcze mały \"bąk\" nie wybiera sie na świat, dziś już 4 dzień po terminie a tu nic, w poniedziałek mam zgłosić sie do szpitala na badania.A jeśli chodzi o imię to nie zmieniłam zdania waham się miedzy michałkiem a Mateuszkiem ale jednak wydaje mi sie ze Miachałek będzie ładniejsze no i wasze opinie i wpisy tez zadecydowały o większości Michał.no ale mam jeszcze trochę czasu mam nadzieje ze sie zastanowi do tej pory....;)pozdrawiam i dziękuję wam za wpisy no oczywiście nie wszystkim bo nie które były denne i głupie według mnie jeśli ktoś niema zamiaru \"pobawić\" sie w wybór imienia tylko wypisuje jakieś brednie lub to dla niego wspaniała prowokacja na kłótnie to niech poszuka siebie na forum dla debili.pozdrawiam P.S Jeśli macie jeszcze jakieś propozycje to piszcie lub zostawiajcie głosy

Gość krystiian tylko

Gość jakie mogą być skutki
Adrian i Łukasz

Gość Mój syn ma na imię Michał
zapytałam go przed chwilą, czy podoba mu się jego własne imię i powiedział, że jest ok. :) A z resztą, gdy urodzi się synuś, jak spojrzysz na niego, to będziesz sama wiedziała czy to Michał, czy Mateusz :) Powodzenia.

Gość wiochmenka
z tych dwóch podoba mi sie michał mateusz nie jest złe, ale jakies takie nie za bardzo sie nadające do zdrobnienia a z innych polecam Mikołaj i Tymon

Gość wiochmenka
mój kuzyn sie nazywa michał; jak bylismy smarkaczami, mówilismy do niego misiu albo misiek i to jest moim zdaniem bardzo sympatyczne zdrobnienie

Gość ani jedno ani drugie
michal-najwiekszy becwal jakiego znam. sam nie umie sie ubrac,jest apatayczny,leniwy,humorzasty, glupi jak but. generalnie glab. stary michal jakiego znam ma tak dretwe poczucie humoru ze szok mateusz to zasmarkaniec,wiekie wary, i wiecznie zapity. no takich znam

Gość ani jedno ani drugie
a na mateusza wolaja MATYS choc ma juz z 20 lat

Gość MajaMi
Michał :-) Mateuszków jest już strasznie dużo. gdy bedzie chodził do szkoły i ktoś zawoła Mateusza odwróci się ich spora grupka :-) A Michał jest ładne, może być poważne i zdrobniałe. Odpowiednie do każdego wieku ;-) Ale jak to już było wspomniane-zobaczysz małego to będziesz wiedziała jak go nazwać.

No ja właśnie tez tak myśłałam sobie że jak go zobaczę to wtedy zdecyduje ale boje sie ze nie zdąże bo małego trzeba zarejestrować w ciągu dwóch tygodni;) a nie wiem czy dla mnie to nie bedzie za mało czasu;)

Najładniejsze imię dla chłopczyka to Mikołajek :) lub Karolek :)

Gość
Mateusz lepsze.. a sama proponuje Jacuś:) jak wam sie podoba?

Mój brat ma na imię Mateusz :) Ale znowu ja dam synkwoi na imię Michał, znaczy wolałabym Maksiu, ale mój chłopak się upiera :D chodziać o dziecku jeszcze nie myślimy ;) Ja bym wybrała chyba Michałek :)

a propo - wszyscy (no, z nielicznymi wyjątkami :D ) faceci o imieniu Michał to nieźli przystojniacy :D przynajmniej ci, których znam ;)