Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosia i julia

suknia dla puszystej

Polecane posty

Gość ej powaznie
Autorka nie autorką, czepiasz się kobieto !!!!!!!! Zastosuj się do rady powyżej i usun stopkę. Żal masz z pewnością w sercu a ta stopka wywołująca ciekawość u ludzi tylko rozdrapuje rany

Gość niektóre panny tak mają
Obnoszą się z czymś ale bynajmniej nie wolno zagaić bo obraza wielka i niedelikatność. Śmieszne.

Gość Ejjjjjjjjjjj
Autorko a ecru kolor może być?

Gość ej powaznie
Ale Aga, zrozum, że skoro wpisujesz w stopkę link to każdy ma prawo tam zajrzeć. Zwykła ludzka ciekawość podyktowała to pytanie. Nikt się przecież nie śmieje, nie nabija się z Twojej straty, i myslę że osoba pytająca rownież Ci współczuje :(

Gość do AGA 29
zależy co masz na myśli mówiąc ''dziecko''...dla mnie dzieckiem jest dopiero jak się urodzi...chociaż niektórzy mówią ze stracili dziecko a byli w 3 miesiącu ciąży...a to wielka różnica stracić ciążę a stracić narodzone dziecko...

Gość gosia i julia
ej spokoj to moj temat pytalam o sukienke podba wam sie???

cześć ja też jestem całkiem dużą kobietką i miałam problem ze znalezieniem sukienki ale już znalazłam nie mam jeszcze jej zdjęcia bo ślub mam 17listopada jak tylko bedę miała zdjęcie to wkleje a suknia ta co wybrałam calkiem ładna szczególnie ta koronka :) pozdrawiam

Gość ej powaznie
majcia, to powodzenia życzę :) ja tez miałam mieć ślub 17 listopada :) ale został przełożony na 29 marca 08 z przyczyn od nas niezależnych, tak więc przecieraj szlaki :D:D:D:D:D:D:D