Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lasagne z serem i ziołami

Kafeterianie ze stażem dłuższym niż 2 lata

Polecane posty

Gość nikt kto siedzi na Kafeterii
to forum naprawdę wypacza psychikę:-P

no to to ja doskonale wiem :D ale z drugiej strony, tyle wspanialych przezyc, jak chocby topik Piotrusia, ktory zaprosil chyba 16-ke do domu :D prowokacja ale swietna :D albo takie rozmantyczne opowiadanie, ktore facet pisal w kawalkach caly wieczor, trzymal w napieciu chyba pol kafe :D o kobiecie, jak ja spotkal, takie tajemnicze i trzymajace w napieciu a na koncu napisal, ze zrobila mu loda chyba w parku :D

Gość topik Piotrusia był
rewelacyjny:D

Gość spięta
A może podajcie powody, dla których zajrzeliście na kafe. Czy z przypadku, czy z polecenia...;) Ja zaczęłam od działu Ciąża, etc., gdy miałam schizy, żem ciężarna :D Pamiętam, że wpisałam "objawy ciąży" i tak wyskoczyła kafeteria. A Wy?

ja szukalam opisu tej serii Ziaji Lip Blocker. Wyskoczyla kafeteria :D Pamietam, ze pomyslalam, jakie to mile miejsce, gdzie ludzie sobie doradzaja i sa zyczliwi...nieszczesna :D

Gość kaaaaaaaaaaafe
ja tak jak spięta :D tylko ze 2 lat napewno nie ma :P

Checie? :D Poczta na Tlenie i ichni komunikator :D A potem już z górki..ludzie, czasy i ja:) Napiszę książkę :). Ech....

kiedyś było spokojniej, inni ludzie, inne podejście do dyskusji/rozmowy, mniejszy śmietnik, ale nie ma co ubolewać, było minęło. :) Teraz są nowi ludzie albo starzy się zmienili, chociaż to drugie szczerze wątpię.

Gość kiedyś byli normalni
bardziej dojrzali emocjonalnie,z inteligentnym poczuciem humoru ludzie na poziomie a teraz jest zmasowany atak gimgówien,którzy zamiast odrabiać lekcje wymyślają durne tematy i wyzywają ludzi:-o

Gość kiedyś byli normalni
dobrze,że choć kilka osób,którzy pamiętają stare,dobre czasy Kafeterii jeszcze jest;)

Gość Optymistka
Heeeej!!! Ale mimo tego, że \"kiedyś\" było taaak fajnie, to przecież bylismy młodsi, no nie? Nie można powiedzieć, że byliśmy dojrzalsi, bo... nie byliśmy:D Ale gdzie free Willy, moja kochana:), gdzie Trawnik, gdzie BiMbO, gdzie Monkey Brain, gdzie Arava, moja druga kochana:), gdzie, gdzie, gdzie... Gdzie nasze Żydostwo?:) A teraz co zostało? Pustka i pomarańczowe nicki. Jeszcze rok temu było lepiej niż teraz.

Nie pamiętam od ilu tu siedzę, 4 lata najmarniej. Trafiłam przypadkiem przez spam portalu o2 sławiący kafe, coś mnie zaciekawiło i weszłam jak kto głupi. I już tak zostało...

Gość jestem tu od dawna
ze 4 lata jak nie wiecej... Ale Myrevin juz tu byl, wiec nie jestem ta "ostatnia" :classic_cool:

Gość a pamietacie...
tak ! dziubas to jedna z ciekawszych osob :) piec lat 😭

Gość a pamietacie...
dodajac do tego kafe i male zawirowania w zyciu...BARDZO duzo :o i nie napisze na jakim topiku zaczelam swoja przygode bo mi wstyd :o

Gość to chyba o mnie mowa
jestem tu chyba już z jakieś 3 lata (może nawet ciut więcej :-) )