Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deborah22

mój kotek jest chory!!!!

Polecane posty

Gość deborah222
to nie jest zadna prowokacja, jakis debil sie pode mnie podszywa i jeszcze wypisuje glupoty, ze moj kot nie oddycha! sam zdechnij śmieciu bez serca

Gość deborah222
ja mam nadzieje, że ciebie ktoś pożadnie wysyma aż nabierzez rozumu w ta swoja pusta lepetyne! zycze ci, zeby to co piszesz obrocilo sie przeciwko tobie

Gość deborah222
radośc ci to sprawia bezmozgowcu? strzel se w leb żal mi cie widać nie potrafisz na siebie zwrocic uwagi, ze musisz sie az posuwac do takich metodwiedz, ze kiedys to co piszesz obruci sie przeciwko tobie mam nadzieje, ze sam zdechniesz mendo

Gość deborah222
w pizde wsadz se ta świeczke łachmyciaro

Gość deborah222
przypomniałam sobie jeszcze coś wczoraj wieczorem mój kot siedział w wannie, z ktorej ja niedawno wyszlam i była piana, może się tego nałykał? sama już nie wiem on czasem wskakuje do zlewu czy wanny pić wode choć zawsze ma w misce.

Gość deborah222
a moge mu podawać wode ze strzykawki? bo on tak niechetnie sam pije, boje sie, ze sie odwodni

Gość deborah222
może poproszę kolegę, żeby mu nasikał w dziób?

Gość Kiciarraaa
nie zwracaj uwagi na chorych psychicznie podszywaczy, najlepiej ich ignorować, nie karmić głupoty i tyle na ten temat. Jeżeli chodzi o kotka, to najlepiej jak zaczniesz go karmić suchą karmą Royal Canin odpowiednią dla jego wieku, kotek powinien pić tylko wodę, najlepiej filtrowaną kranówę :) z puszek czy saszetek polecam takie firmy jak animoda (choć moje wybredniaki jej nie chcą) almo nature, gurmet w malutkich puszkach, sheba, feline porta, miamor, specific. To są dosyć drogie karmy ale gwarantują zdrowie kotka :)

Gość to nie żarty
Mój kociak je tylko saszetki Kittekata, czasem suchą karmę, ale jest wybredny. Ma już 11 lat.

Gość MaMani.
ZAMYKAMY BO ZWIERZĘ ZDECHŁO * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y *

Gość MaMani.
Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y * Z A M Y K A M Y *