Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotna32

Samotnośc Przewlekła

Polecane posty

Gość wszystko mozliwe
ostatnio czytalam w gazecie, ze im jest sie starszym tym trudniej kogos znaleźć. nie pamietam dokladnych wartosci w procentach, ale chyba po 30 roku zycia szansa znalezienia partnera zyciowego wynosi kilkanascie procent, a po 35 juz tylko kilka procent...

Gość zdaniem.faceta
Samotna32 - raczej wątpię w to , że zechcesz się związać z murarzem albo z hutnikiem, ............. nawet jezeli będą mieć oczy :)

Gość ikkaaaa
u mnie było odwrotnie tzn w ogóle nie przychodziło mi do głowy "ustabilizowanie się" no i co, też nie wyszło.... myślę, ze gdzieś podświadomie uważałam, że to i tak się skończy (oczywiscie okazywało się to prawdą) i moje działąnia w końcu do tego prowadziły... potem juz tylko dorobienie teorii, ze widać "to nie był ten właściwy" i mozna żyć dalej swoją samotność , ech :-(

Moja psorka to byla taka zdradliwa. Na pierwszy rzut oka wydawala sie byc mila i spokojna. No i byla mila i zawsze w taki bardzo mily sposob zadawala pytania na ktore prawie sposob nie bylo odpowiedziec. Ludzie u niej zdawali po parenascie razy. Ja mialam farta bo zdalam u niej na przedterminie poza tym wybralam ja jako promotorke i przez to byla traktowana przychylniej. Pamietam ze zdawalam egzamin wraz takim kolega. Zadala nam pytanie, ja sie poplatalam, ona mnie jakos wyratowala i zdalam na trzy plus. koles kolo mnie temat powiedzial prawie spiewajaco i tez zdal na 3 plus.

Gość Samotna32
a co się tak zaczepiłeś tych murarzy i hutników;),,mój tata był hutnikiem więc sobie wypraszam:P:D

Gość wszystko mozliwe
zdaniem.faceta --> przeciez wyksztalcenie nie jest wazne... chociaz jesli mam byc szczera to zle mam doswiadczenie z pewnym panem po zawodowce i raczej juz z czlowiekiem takiego pokroju nie chcialabym sie spotykac :)

Gość ikkaaaa
-> agnesinka, moze ona nie byłą orientacji hetero? :-)

Gość wszystko mozliwe
ikkaaaa --> a Ty ile masz lat i jak dlugo juz zyjesz w samotnosci? :)

Gość zdaniem.faceta
agnesinkka - nie mieszajmy jednak zdawania egzaminu przed nauczycielką wobec jej podejścia do facetów, to mogą być dwie planety , nauczycielka może być w życiu prywatnym zupełnie inną kobietą

Gość wszystko mozliwe
bce --> niestety to nie zawsze skutkuje... i potem mozna zostac samotna matka z dzieckiem :D

Gość zdaniem.faceta
Samotna32 - a może było tak, że Twój Tata był i jest tak zwanym twardym facetem i kiedy zobaczył jakiegoś lowelasa u Ciebie to jego wyrzucił na pysk , że za kiepski ten neptek wobec Ciebie , tak było ?

Gość Samotna32
facet - nie, tak nie było:) czasem sobie myslę,,,wiem, że to głupie.... że chyba nie mozna mnie kochać. odgniam te myśli, bo sądzę, że kazdy na miłośc zasługuje, ale mnie ona jeszcze nie spotkała..to znaczy, wzajemna miłośc.

Gość Samotna32
facet - nie, tak nie było:) czasem sobie myslę,,,wiem, że to głupie.... że chyba nie mozna mnie kochać. odganiam te myśli, bo sądzę, że kazdy na miłośc zasługuje, ale mnie ona jeszcze nie spotkała..to znaczy, wzajemna miłośc.

Ja nie znam jej na gruncie prywatnym ale to jak postapila na egzaminie to byl ewdentny przyklad jak byla cieta na facetow. Ja ktora pochrzanila temat i chlopak co odpowiedzial spiewajaco wyszlismy z ta sama ocena:))

Gość zdaniem.faceta
Samotna32 - tak nie wolno mysleć , każdy człowiek zasługuje na miłość i każdy człowiek potrzebuje miłości , tak jesteśmy skonstruowani :) Jeżeli naprawdę nie potrafisz kochać i nie chcesz być kochana to przyznaj się do tego i już żadnemu facetowi nie zawracaj głowy , szkoda faceta . Skoro chcesz zostać sama i samotna to będzie tylko Twój wybór.

Gość wszystko mozliwe
agnesinka--> no coz, kobitka ma jakis uraz do facetow. to jej problem, tak myslę :) podobnie jak wielu facetow ma jakis uraz do kobiet i chcą byc samotni do konca zycia. mysle ze autorka watku nie ma zadnego urazu ani kompleksow, nie wiem wiec czemu nie moze znaleźć faceta ...

Gość Samotna32
Chcę kochać i być kochana. I potrafię kochac :)jestem ciepła, wrażliwą i uczuciową osobą.

Gość zdaniem.faceta
Samotna32 - pozwól, że zadam najprostrze pytanie , jakie masz wymagania , jaki ten 'twój' powinien być ?

Gość Samotna32
facet, no przeciez juz pisałam. mądry sympatyczny ciepły ot, odpowiedzialny, dojrzały, normalny facet.

Gość wszystko mozliwe
cos mi sie wydaje, ze zdaniem.faceta jest zainteresowany samotną 32 :p

Gość zdaniem.faceta
Samotna32 - tak to podobno chce co druga kobieta ale konkretniej może napiszesz, czy ten 'twój' facet powinien być brodaty albo wąsaty, ile powinien mieć wzrostu i zarostu :) , ile chcesz mieć dzieci z tym facetem, jakie oczekiwania masz od faceta ?

Gość ikkaaaa
ma 36 lat, a osani związek/nie zwiazek ;-) to juz ze dwa lata temu się skończył... ech, losie :-)

Gość wszystko mozliwe
milych rozmow życzę, ja niestety juz musze spadac 🖐️ samotna glowa do gory, na pewno jeszcze ulozysz sobie zycie :)

Gość Samotna32
facet, zadajesz konkretne pytania:P bardzo mi się podobają wysocy mężczyzni, ale to żaden warunek. bez wąsów i brody. najchętniej dwoje dzieci, może udałoby się za jednym razem, bo w mojej rodzinie masowo bliżniaki sie rodzą:D, mój brat już ma:D a mądrośc niestety nie zawsze idzie w parze z wykształceniem....

Gość ikkaaaa
zdaniem.faceta, czy Ty przypadkdkiem nie szukasz tutaj partnerki? :-) a wymagania wymaganiami, i tak nie wiadomo o co właściwie chodzi, zeby "zaskoczyło"

Gość wszystko mozliwe
ikkaaaa ty tez 🖐️❤️ dobranoc!!!

Gość Samotna32
wszystko możliwe-wszystkiego dobrego!!🌻

Gość ikkaaaa
-> wszystko możliwe - dzięki! jestem w sumie szczęśliwa, a że samotna... tak wiec będę sie trzymać :-)

Gość zdaniem.faceta
Samotna32 - skoro byłaś uprzejma wspomnieć, że Twój Ojciec jest hutnikiem to już mnie się kojarzy , że prawdopodobnie mieszkasz na Śląsku albo na Górnym Zagłębiu , czy się pomyliłem z oceną ? Zapewne znasz 'idę sobie przez podwórze i pyk pyk fajeczkę kurzę, mam gołąbki w gołębniku i ....... itd. Hmmmmm. wysoki i przystojny bez wąsów i bez brody , dodatkowo mądry ...... chyba masz problem ale mam dla Ciebie 🌻 i usmiech :)