Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotna32

Samotnośc Przewlekła

Polecane posty

Gość Samotna32
placki zmieniaczane, mniam, mniam, z cukrem?czy na ostro?mmmmm.... ja dziś zrobię chyba makaron, bo mi został z sosem pomidorowym:) na groby się wybieram z rodziną, ale nie wyjeżdzam nigdzie, całą bliską rodzinę mam tutaj.

Gość Magdalllllena
a jak sądzicie, jakie znaczenie dla zycia osobistego ma wygląd??bo ja myślę, że bardzo duże i być może dlatego jestem sama.

Gość w chwili śmierci każdy jest
sam. nawet ten co miał wielu przyjaciół. i nikt mu niestety w takiej chwili nie pomoże...

Gość Samotna32
tak, w chcwili smierci jesteśmy sami, ale wolę umierać ze świadomością, że miałam przyjaciół, że oni będą o mnie pamiętać, że mimo samotności w sensie partnerstwa nie byłam komus obojętna:) co do wyglądu, to sądzę, że mężczyzni przywiązują do niegoo wiele większą wagę.

Gość Magdalllllena
no własnie,,,,figura, której nie mam i wszystko jasne...

Gość kobiety też patrzą na wygląd
ja np. nidy nie moglabym byc z otyłym facetem albo z jakims co ma waskie ramiona, po prostu mnie to nie kręci. wiec nie dziwie sie facetom, ze patrza na wyglad, on ma naprawde duze znaczenie!

Gość Samotna32
na pewno ma znaczenie, partner bliski ma nas przecież pociągać... ale mam wrażenie, że kobiety potrafią iśc na ustępstwa.

Gość kobiety też patrzą na wygląd
to prawda. kiedys spotykalam sie z brzydkim chlopakiem, ale na szczescie nie byl on otyly tylko szczuply, poza tym mial bardzo fajny charakter. niestety po jakims czasie okazalo sie, ze nie dosc, ze z wygladu nic specjalnego to i charakter bezndziejny i wcale nie taki fajny :o bylam z nim bo mimo, ze nie byl przystojniakiem to byl bardzo fajny. ale tak jak juz pisalam: do czasu niestety, bo w koncu pokazal swoja prawdziwą naturę.. no coz, trzeba uwazac...

a mowilam,ze mnie wkurzy :( mezczyzni zwracaja duza uwage na wyglad ale... wlasnie raczej na figure,wlosy ... ja tez jestem wzrokowcem i powiem wam,ze jak mi nie lezy od razu to nie ma szans,ze przy 2 czy 3 spotkaniu mi sie spodoba. wiec to o piwerwszym wrazniu u mnie sie sprawdza.

mi mala..... mama ma racje:) na kafe jakis czas pojawial sie temat,ze mezczyni kochaja zolzy :) tylko jak ja pokazalam wczoraj dla mojego adoratora te gorsza mnie, to zaczal wydzwaniac o 21 ze musze wyjsc z nim na kawe,ze stoi juz pod moim domem itd. jak mu w koncu powiedzialm,ze nie cche sie z nim spotykac to wrocil na gg i napisal mi,.... ze jestem dziwna :)

Gość Magdalllllena
:(:(:(

bardzo mi nie lezy :) nie ta bajka:) tylko wiesz co jest najgorsze:) ja mu zadnych nadzieii nie dawalam, nie mamilam go rozmowa ani mzonkami. A on sobie wymyslil chyba cos.... i co wiecej teraz stara sie wmowic mi,ze jestm zla bo mu nie dalam szansy

nie lubie takich facetow chce wzbudzic we mnie poczucie winy, ja mu od razu powiedzialam,ze nic z tego nie bedzie. Nie bede kogos oklamywac, ani meczyc sie w obecnosci kogos kto mi nie pasuje pod kazdym wzgledem :) jeszcze to jest tak,ze podobaja sie nam ludzie,ktorym my sie nie podobamy i odwrotnie :)

Gość Magdalllllena
nic się nie pomoże, jestem sama sobie winna, swojej samotności. mogłam nie tyć.

magdalena no to jakis zart chyba:) myslisz,ze nadwaga jest powodem twojej samotnosci czy ktos ci tak wprost powiedzial??? jesli mam isc twoim torem myslenia to... jestem sama bo jestem za szczupla, nie mam ani tam ani tu. nie ma mnie za co zlapac bo sama skora i kosci. ja uslyszalam,ze jestem za chuda od tego faceta ale jest cala masa znajomych i kolegow np. z ex-pracy ktorzy mowili mi,ze mam swietna figure:) a jak cmoknieciem akcentowali swoje wywody to zabawnie bylo. ruda bedzie narzekac ze nie ma faceta bo ruda i piegowata, chuda bo za chuda. itd. Ale to nie od tego zalezy:)

Gość Magdalllllena
teraz po 30 przeżytych latach juz wiem, że liczy się przede wszystkim szczupła sylwetka. nie, nie oczy, nie włosy, byleby tylko nie byc grubym. ot cała filozofia o związkach. wiem, że upraszczam,ale tak mnie wyuczyło zycie...."jestes ładna, jestes fajna, jestes mądra, ale....................."

mialam takiego znajomego Pana starszego,zyciowo doswiadczonego tez przystojny, bogaty itd. i do wziecia:) on zawsze powtarzal,ze mezczyni nie lubieja zimnych kobiet i glupich kobiet.

Gość Magdalllllena
biore pod uwage schudniecie, nie widze innego wyjscia!!!!! takie mam doswiadczenia.....raz po raz....słyszalam ,że po prostu jestem świetna, ale gruba i,,,zostawałam przyjaciółką...

Gość Magdalllllena
mężczyzni skutecznie na przestrzeni lat zabijali mój optymizm, jak się ciągle slyszy to samo, to moga nieco opaśc skrzydła.

Gość Magdalllllena
schudniecie od zawsze jest miom priorytetem, bo jest mi po prostu ciężko. I samotnie. no nic, juz się nie żalę, miłego wieczoru, pozdrawiam Was🌻

Gość Samotna32
dziewczyny, ja mam gości, będe pozniej!!!😍

Gość Samotna32
Szykuje się sexik grupowy :p

Gość Samotna32
ooo tak myślałam kiedy doczekam się podszywu, witaj miły!!!:D:D:D:D

a nie wiem :) jestem ugodowa:) moze o dbaniu o siebie:) jakos mi to nie wychodzi:) polka w lazience zastawiona a ja mam lenia na widok sliczkow:)

slloiczkow:) ja nakladam tylko kremy :) balsamy stoja, maseczki tez uwielbiam solarium zima:) fryzjera nie lubie bo... drazni mnie jak ktos dotyka moich wlosow :) ale uwielbiam atmosfere u fryzjera:) nie mam celulitu :) nic mi nie wisi wiec nie ujedrniam:) mam takie zrywy co jakis czas,wtedy zaopatruje sie w specyfiki ale szybko mi przechodzi:)

no ja jakas taka malo kobiece mam zapedy :) nie lubie bez celu lazic po sklepach, nie nawidze w sklpach przymierzac ubran, nie smaruje sie, zapominam sie umalowac:)