Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nestea0

Partia Kafeterianek-

Polecane posty

o fajnie:-), witam fisiowna hehe, oby tylko sie tu jacys faceci nie przypaletali;-) bo w parti kafeterianke same babskie tematy maja dominowac;-)

a jakies hasło przewodnie?motto? bo w sumie nie wiem, w która strone zacząć kombinować:P

mozemy ustalc zasady ;-), kazdy dodaje swoja;-). hmm...m,oze bedziemy przyjmowac samych z czarnymi nickami?;-)

mozemy ustalc zasady ;-), kazdy dodaje swoja;-). hmm...m,oze bedziemy przyjmowac samych z czarnymi nickami?;-) oczywiscie, haslo i motto ustalimy, musilmy cos wymyslec i przeglosowac hehe;-)

niech sie zglosi wiecej kobitek hehe;-)wtedy zrobimy burze mozgow;-), a poza tym musimy napisac jakis program-oczywiscie w skrocie-niech bedzie 10 podpunktow glownych;-)

pomaranczki najwyzej bedziemy ignorowac;-), poza tym niech zaczernia jak chca dolaczyc;-)

Gość pomarańczowa gwardia
jak to ignorować 😡

Gość pomarańczowa gwardia
polać micro modular wódki dobrze gada :D

ok, wszystkich trzeba szanowac;-), ale jak temat i reguly to niech tak bedzie jak chce partia kafeterianke hehe;-)

a czy istnieją jakieś granice wiekowe? - bo ja ok.40-tki,moze juz za stara? Temat do dyskusji zawsze się znajdzie,Zycie - niesie niesie nieograniczone możliwości. Mogę napisać Wam cos ciekawego z zycia na kazdy temat. podrzuccie jakiś problem i pooooooleci!

nie ma granic wiekowych;-), no moze ci poniezej 18 to tak nie za bardzo, niech beda to pelnoletnie kobiety:-)

no to niech topic sie rozwija. Opowiem Wam bajkę na dobranoc - Dawno - dawno temu - jakieś 3 lata w stecz,żyła sobie kobieta z mężem i dwójką dzieci - już takich sobie dorosłych. Mieszkali na wsi,wśród pól pięknych latem,smutnych jesienią,srebrnych zimą. Mieli oni obok domu ogród a w nim najbardziej okazale drzewo -czereśnię. Wczesnym lipcem - drzwo to dawało im dużo owoców - ale zanim zdążyli zebrać dojżałe owoce,chmary szpaków były od nich szybsze. Mąż tej młodej kobiety,wpadł więc na pomysł,aby na tym drzewie pozawieszać chorągiewki - były takie w domu,po starym klubie sportowym z numerami dla graczy.Pozawieszał je gdzie tylko mógł na tym drzewie,co prawda szpaki się ich wcale a wcale nie baly,ale wisialy.Skończyly się czereśnie,minęło lato,potem drugie i trzecie a chorągiewki ciągle wiszą na tej czereśni - i trzepoczą niczym modlitewne plotna u buddystów. Drzewo uroslo sobie i wcale nie jest teraz je zdjąć,poplątanych wśród gałęzi - niech sobie trzepoczą.

Diamentowa Pani - a dlaczego to tak otro,złe przeżycia,doświadczenia? Wiadomo,ze największym nieszczęściem dla dziwki jest noc spędzona samotnie pod latarnią w deszczu,biedaczko Ty chyba jesteś bardzo nieszczęśliwa. moje chorągiewki do ciebie machają.

hehe jestem zaczerniona oraz pelnoletnia od dawna , wiec jak w pysk strzlil pasuje tu - hej :D

Witaj nowa -juz zapomnialam Twojego nicka - alzheimer stuknął mnie w dekel chyba. Wstaje świt,ptaszki zaczynają stukac mi do okna,cwane gapy - jedzenia wołają. Może tu być wesoło,czemu nie? - to zależy od nas.