Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nestea0

Partia Kafeterianek-

Polecane posty

po co wybory - niedawno przerabialismy. Zle mie się kojarzą,może zauważyłyście - że te wybory bardziej wygladały na wojnę? Całe pokolenie,mlodych,madrych,wykształconych, - poszło na woję przeciwko często swoim rodzicom,babcią i dziadką. Podobno,każde poklenie musi mieć swoją wojnę,ale z kim tu wojwać,jak 18 lat temu -moje pokolenie szlo na wojnę - tylko wróg był jakiś mieęki- też wojnę wygraliśmy. rzeczywistość powojenną kształtowali nam ci co wygrali - niby nasi,ale jakby w zmowie z tamtymi. Teraz scenariusz się powtorzył - KTOS SIE BARDZO BAŁ -więc nastąpil ten sam scenariusz co z moim pokoleniem - Ci sami mogą odetchnąc - już nic im nie grozi.Nadal wygrała \"prawda\".

nie upolityczniajmy naszej partii, bo wylewajaca polityke mamy na codzien z gazet, tv, radia itp., itd., jaszczomb54 -----fajna ta bajka byla na dobranoc, tylko, ze dzisiaj dopiero przeczytalam;-) cos cisza na naszym topiku, trzeba rozkreciic to impreze;-)

więc piszmy o życiu - bez wyborow,żle mie się kojarzą. Wczoraj miala pelno pracy w moim ogrodzie - dzisaj tez byloby co robić,ae brak mi chęci,może jeszcze jej nabędę. opowiedzcie jakąś zabawną sytuację sobie. Ja mam np.3 teściowe - i jednego męża,ciekawe która zgadnie jak to jest?Rozwodu nigdy nie brałam.

to ciekawa sytuacja-te trzy tesciowe;-), hmm...moze gdzies jest przybrana matka z dwojga was?;-) zaraz postaram sie wybrac jakas smieszna historie o sobie...;-)

jaszczomb!! ja pitole, a chociaz dobre dla ciebie te 3 tesciowe? czy żmije? moze podwójna wdowa?

Gdyby te 3 były dobre v- to nazywałyby się inaczej. Otóz - biorąc ślub,wyszłam za chłopaka pochodzącego z rodziny - mama +córka+corka + SYNUS. - wszystkie trzy rozwiedzione synuś najmlodszy - oczko w glowie. Główna Teściowa zmarła uż 9 lat zaraz będzie,ale te dwie nigdy nie byly dla mnie jak szwagierki,czy chociażby okazały się trochękoleżeńskie, cały czas,jestem dla nic mezaliansem,potrafią mi wsadzać szpile i traktować z góry. Tym bardziej,że rożnice wiekowe pmiędzy nimi a synusiem - to 10 i 8 lat. Zaczęło się od draki na moim weselu - bal trwa nadal.