Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje sie zdrady....

czy kazdy facet musi zdradzac???

Polecane posty

Gość boje sie zdrady....
chciala bym zeby kazdy facet tak myslam jak ty myslicielu.uwazam ze jesli ktos decyduje sie na zwiazek to powinien byc wierny ale rzeczywisctosc jest inna.Powiem tak gdyby juz mnie zdradzil chciala bym zeby mi to natychmiast powiedzial i zalowal i ja wiem ze bym mu wybaczyla ale on tego nie wiem.ale ale gdyby to ukrywal i mnie oszukiwal i gdyby robil to notorycznie to dostal by takiego kopniaka w d....i nie wybaczyla bym bo co innego jeden wyskok a co innego jak facet brnie w to bez opamietania.

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Gość ....................sxxxxxxxee

bo to 2 wersje życia dla różnych ludzi-ja się pisze na 1:D Byłaś serca biciem, wiosną, zimą, życiem, marzeń moich echem, winem, wiatrem, śmiechem ostatnio słońca mniej, ostatnio noce bardziej ciemne już nawet księżyc drań o tobie nie chce gadać ze mną w kieszeni grosze dwa, w kieszeni na dwa szczęścia grosze w tym jednak losu żart, że ja obydwa grosze noszę byłaś serca biciem, wiosną, zimą, życiem, marzeń moich echem, winem, wiatrem, śmiechem ostatnio w mieście mym tramwaje wokół nocy błądzą rozkładem nocnych tras piekielne jakieś moce żądzą nie wiedzieć czemu wciąż rozkłady jazdy tak zmieniają, że prawie każdy tramwaj pod twym oknem nocą staje byłaś serca biciem, wiosną, zimą, życiem, marzeń moich echem, winem, wiatrem, śmiechem ktoś pytał jak się masz, jak się czujesz ktoś, z kim rok w wojnę grasz wyczekuje, ktoś, kto nocami, ulicami, tramwajami pod twe okno mknie, gdzie spotyka mnie byłaś serca biciem, wiosna, zimą, życiem, marzeń moich echem, winem, wiatrem, śmiechem

2. Ref: Byłaś serca biciem Wiosną , zimą , życiem Marzeń twoich echem , Winem , wiatrem , śmiechem 1. (Liber): Nie byłaś pierwszą , drugą , nie trwało to długo, Nie byłaś , trzecią , wpadłaś , wypadłaś stąd jak przeciąg Byłaś mi całkiem cenną , przyjemną rzeczą , Ja byłem tym z kim chciałaś żyć grzesząc Nie było płaczu , żalu , skrawek czasu , We własnym , ciasnym , nieznanym światu terminalu Piliśmy drinki z rajskich barów , Było piekielnie ciepło , nie mogłaś tak stać w szalu Serce biegnie , zmiennie , w lekkiej arytmii Wytnij , wklej , wytnij , wklej , wytnij Szybki świat nie dał szans dogrywki , krótki epizod , Słodki akcent , ulotny jak wspólny takt Byłaś pieśnią , częścią życia , dzisiaj Na nowych dźwiękach muzyka gra , musical trwa Byłaś marzeń moich echem , Winem , wiatrem , śmiechem Ref: Byłam serca biciem Wiosną , zimą , życiem Marzeń twoich echem , Winem , wiatrem , śmiechem x2 Ktoś pyta jak sie mam i jak się czuje , Z kim rok wojnę gram i wyczekuje Ktoś kto nocami , ulicami , tranwajami , Pod me okno mknie i spotyka Cię 2. (Mezo): Byłaś serca biciem , szczęścia odbiciem w lustrze, Bez Ciebie życie było puste. Byłaś moim gustem , moim bóstwem , Byłaś najcenniejszym kruszcem , wkrótce. Okazało sie byłem głupcem , grałaś ze mną , Mało tego , miałaś z tego przyjemność. A ja byłem oszustem wobec siebie , Codziennie na nogach od szóstej bo bez Ciebie. Nie widziałem sensu , uciekałem w prace , Nie byłem już w stanie żyć inaczej. Przeczekać to?? Zupełnie dla świata przepaść? Nie chciałem zrozumieć , że coś jest nie tak. Miłość bywa ślepa , bywa żywiołem, Może i w końcu to pojołem. Ale na myśl o Tobie w sercu czuje ucisk I rzucił bym wszystko gdybyś chciała abym wrócił. Ref: Byłam serca biciem Wiosną , zimą , życiem Marzeń twoich echem , Winem , wiatrem , śmiechem x2

Gość Żaden facet nie musi zdradzać
ale każdy chciałby, niestety, nie każdy może.

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Gość tatatat..tatata
super:) dzieki:)

My faceci jestesmy uniwersalnymi zapladniaczami podtrzymywaczami gatunku ludzkiego i to nas rozgrzesza. My mamy to w naturze , mozemy przy sprzyjajacych warunkach w miesiac splodzic 100 dzieci, Wy mozecie w przeciagu roku jedno dziecko urodzic no moze blizniaki. Wiec nie robcie prosze tragedii jesli nam sie cos przytrafi wiernosc meska i zenska jest nieporownywalna i dlatego nie wolno tych zagadnien stawiac na jednym poziomie Wy mile panie dokonujecie wyboru - tak czy nie prosciej mowiac my balcujemy Wy pozwalacie lub nie, i dodam tylko cos czego tutaj jeszcze nie czytalem nikt nie zapytal o zenska moralnosc...... czy moze lepiej o jej brak ?

Gość //////////////////////////////

Gość ./////////////////........

ukos nik -nie chrzan farmazonów JAK UWIERZYĆ W dłoni masz już ostatni grosz, Szarą twarz i zmęczony wzrok, Ale życiu wybiec chcesz na przeciw. Śmiejesz się, chociaż w oczach łzy, Mówisz mi, że to wszystko nic, Że po burzy zawsze słońce świeci. Jak, powiedz mi, jak uwierzyć w to? Jak, powiedz mi, jak przetrwać zło? Jak, powiedz mi, jak uwierzyć w to, Że to właśnie ma być nasz los - - Wspaniały los...? Uczysz mnie, jak się cieszyć mam Z każdej łzy i z każdego dnia, Z życia, które nie chce nam się zmieniać. Nawet, gdy w oczy wieje wiatr, Mówisz, że kochać warto świat I zamykasz w sobie złe wspomnienia. Jak, powiedz mi, jak uwierzyć w to...etc

Gość pikok
lepiej grzeszyć i potem żałować, niż żałować że się nie grzeszyło