kalina007 0 Napisano Październik 30, 2007 Od tygodnia bolą mnie sutki(nie całe piersi). Są wrażliwe tylko przy dotyku, bo same w sobie nie bolą. Okres miałam 9.10. Często mam nieregularne miesiączkowanie, więc czy to może być objaw nadchodzącego okresu? Nie za wcześnie? Natomiast półtora tygodnia temu kochałam się z chłopakiem. Niestety bez zabezpieczenia, ale jest pewny, ze ze wszystkim zdążył. Czy to może być objaw ciąży czy za wcześnie na obawy? POMOCY!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mzbpb Napisano Październik 31, 2007 spokojne nie wkrecaj sobie mnie tez czasem bola sutki czy piersi a robisz sobie samobadanie piersi ? moga byc rozne skutki nawet zle dobrany biustonosz... powiem ze nasza psychika jest taka ze jak wydaje sie nam ze cos jest nie tak lub czegos nie chcemy wkrecamy sobie filmy i boli nas to co w sumie nie boli... boimy sie ciazy i nie bedac w niej mamy objawy nudnosci, ucisk na pecherz, a ze stresu ze mozemy byc w ciazy przesuwa sie okres wiec widzisz jak to dziala... jednak zebys sie uspokoila i zebys byla pewna ze wszystko jest ok idz do lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Brenka Napisano Październik 31, 2007 Może to być oznaka ciąży, zwlaszcza ze mialas wtedy prawdopodobnie owulacje, stos przerywany to nie antykoncepcja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach