Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lovelove22

bedac w niemczech nabawiłam sie kompeksów! tamte kobiety ubieraja sie BOSKO!

Polecane posty

Gość iliooo
mnie smiesza te dziewczyny ktore stereotypowo piszą NIEMKA= GRUBA I BRZYDKA wcale nie drogie panie niemki maja mase kasy-fryzjer,kosmetyczka to codziennosc! tak samo modne fajne ciuchy i ksometyki

o raaanyyy przeciez w kazdym kraju znajda sie laski zadbane i ubrane z klasa, badz odlotowo, albo zaniedbane i ubrane na zasadzie \"zwisa mi i powiewa\"(w tym baaaaardzo niekorzystnym sensie) i sa to laski w roznym wieku, wiec po co uogolniac , jak to sie kupy nie trzyma? :o

Gość nie tak znowu BOSKO ale
no właśnie ;) ale to prawda niemki są ładniejsze bo nacja inna ( lepsza ) bielsza ? nie jestem od oceniania ale w polsce widzę mało ciekawych kobiet :( mam rodzinę w Niemczech i też widuję tam brzydkie ale z klasą :p

Gość to fakt w niemczech jest masa
zajebistych lasek, ale nie koniecznie rodowitych niemek;)

Gość moderna
może zamiast tak owijać i uogólniać, to będziemy tu umieszczać fotki. Nigdy nie miałam styczności z niemcami i jestem bardzo ciekawa tej orinalności, o której mówią co niktórzy. Może same coś od nich zaczerpniemy?:) Oczywiście podoba mi się mój własny styl, ale skoro one ubierają się tak bosko...to można coś podpatrzeć;) Te zdjęcia z dyskoteki narazie pokazały tylko zadbane włosy, ciuchy były dość przeciętne ale ładne.

Gość wy chyba chore jestescie
jesli myslicie ze one ubieraja sie bosko :o jedna wielka tandeta i bezguscie :o

Gość znawczyni mody się znalazła

Gość niemki charakteryzuje to
ze sa baaaardzo zadbane... vo do ciuchow-kazdy ma inny gust- ale mi te "ich" ciuchy, zwłaszcza nastolatek wydają sie strasznie tandetne- jak panterka modna, to wszystkie od stóp do czubka głowy w cętki,jak modne złoto-wszytko złote, jak modne trupie czachy-motyw ten na czapeczce, spodniach, torebce,bluzie....itd,itp... za to włosy, skóra, makijaż- perfect! może to ze względu na kase?

Gość gość
mieszkalem w niemczech 6 lat i kobiety sa duzo ładniejsze i zadbane niz polki, polki sa bardziej wytapetowane posmarowane a rano bez tego to szok hehehe, wystarczy spojrzec na ranking brzydoty 1 . anglia 2. rosja 3. polska

Gość gość
ja tez mieszkalam rok w niemczech. wsrod studentek na uniwerytecie nie widzialam az takiej duzej roznicy, ale na imprezie- one sie w ogole nie szykowaly. po prostu szly ubrane normalnie, bez makijazu... na luzie. prawda jest taka, ze gdyby Polki mialy tyle kasy co Niemki na wydanie na siebie, to wygladalyby tez inaczej. u nas jest bieda i wiele osob nie moze sobie pozwolic na ciuchy czy fryzjera

Gość gość
szmieszy mnie to jakimi hipokrytami som polacy mówicie że Niemki som brzydkie ale jednoczesnie wszyscy wiemy jakie ładne som amerykanki. A Amerykanie w wiekszosci majom Niemieckich przodków.I tak aktorki : Sandra Bullock , Angelina Jolie , Meryl Streep, Cameron Diaz , Kirsten Dunst , Grace Kelly ,Uma Thurman ,Kim Basinger,Catherine Heigl...majom Niemieckich przodków Som również piekne Niemki w innych krajach i tak: w Brazylii Gisele Bundchen, Ana Hickman , Marianna Weickert,Leticia Birkheuer... w Argentynie Milagros Schmoll,Paulina Trotz, Nicole Neuman, Naomi Preizler w Kanadzie Tricia Helfer ,Valerie Poxleiner,Sarah Schalke,Leslie Feist, Cindy Klassen No i oczywiście rodowite Niemki z Niemiec Claudia Schiffer , Diane Kruger, Katharina Kuhlman,Heidi Klum,Nadja Auerman,Marlene Dietrch,Toni Garrn, Julia Stegner,Natascha Borger, Jennifer Hof,Alexandra Kamp... I co uważacie że one som brzydkie

Gość gość
Pewnie, mają kasę to i wyglądają lepiej.

Gość gość
a co to za slowo 'som' ??????