Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość axyee

Wpadlam z facetem po 2 miesiacah chodzenia, pomocy

Polecane posty

Gość ludzie ale chyba
weźcie sobie załóżcie topik do obrzucania się błotem i się tam przenieście i dajcie ludziom szansę dania jakiejś rady dziewczynie :O

Gość herbaciane roze
czy lepiej lykac czy zakladac takie topiki??? najlepiej jezeli jedyna porzeba zyciowa jest sex, zoperowac soebie mozg bo mozna sie obudzic z reka w dwoch nocnikach ale akurat autorka sama napisala, ze to byla jej odskocznia po trudnym zwiazku jedyne czemu sie dziwie ze boi sie powiedziec ojcu dziecka

Gość herbaciane roze
komiczne poziom agresji dostosowuje do poziomu agresji interlokutorow znasz skads ten argument?

\"sam wiesz ile jest osób na tym foprum które Cię nie trawią i na sam widok Twojego nicka krew zalewa im oczy, swego czasu było sporo topów o tobie\" no wlasnie to jest dosc chore... zawsze myslalem, ze to faceci są agresywni, a tu agresja az kipi... nie da się rozmawiac z Wami na argumenty.. Piszecie - my nie bedziemy brac hormonow... niech facet zaklada prezerwatywe.... Tylko, ze w tym momencie pojawia sie identyczna sytuacja - czemu to facet ma sie zabezpieczac?

Gość herbaciane roze
komiczne jesli zalozenie prezerwatywy grozi ci rakiem, zatorem, bezplodnoscia to wtedy twoja sytuacja jest identyczna

...i urodzić, żeby dać szansę temu poczętemu na życie skoro już się poczęło, ludzie czekają na dzieci które można adoptować, trzeba tylko zrzec się praw rodzicielskich

\"komiczne poziom agresji dostosowuje do poziomu agresji interlokutorow\" ale ja nie jestem agresywny, ja skrytykowalem idiotyczne postępowanie autorki... Prosila Was o pomoc? Ja nie napadlem na wszysktie kobiety.... tylko na jedną.. za to Wy szukałyscie sobie celu... i kazdy powod jest wtedy dobry

Gość no bo
Komiczne mozna isc na kompromis pol roku prochy nastepne pol roku prezerwatywy :)

Gość herbaciane roze
wy? my pramatka kobieta mowimy do ciebie komiczne w liczbie mnogiej to, ze mamy kilka laptopow w roznych miejscach polski nie zmylilo cie zachowales czujnosc dzielimy wspolna tozsamosc

\"jesli zalozenie prezerwatywy grozi ci rakiem, zatorem, bezplodnoscia to wtedy twoja sytuacja jest identyczna\" reakcje alergiczne na lubrykanty, permanentne otarcia naskórka prowadzące do schorzeń... moznaby dalej wyliczać

Gość i do dna
Katis=>A ja byłam w podobnej sytuacji i facet rzucił sie, i zaproponował, żebyśmy wspólnie zamieszkali, obiecał, że da z siebie wszystko żeby byłó dobrze. Dzięki temu nie usunęłam ciąży.Dzisiaj kiedy patrzę na moje dziecko, nie wiem jak mogłam w ogóle pomyśleć o aborcji. Teraz nawet jeśli miałabym zostać całkiem sama i tak zdecydowałabym urodzić, wystarczyło jedno spojrzenie na moje dziecko, żeby zyskać taką pewność:)

ludzie ja tez rozważałam aborcję której nie dokonałam i good ale o niczym to nie swiadczy każdy musi sam podjąć te decyzję dlatego pytanie o radę na kafe jest poronionym pomysłem

\"Komiczne mozna isc na kompromis pol roku prochy nastepne pol roku prezerwatywy\" owszem - zgadza sie.... ale nikt tu nie czyta, ze napisalem, ze to kobiety nie chciały... a co do \"wy\" - piszę tak, bo wy piszecie identyczne treści... jedna drugiej przytakuje

Gość herbaciane roze
rzeczywiscie my pramtaka mowimy ci komiczne uczulenie u faceta jest znacznie gorsze niz rak czy zator u kobiety bo on ma penisa a ona w tym samym miejscu ma pustke

Gość i do dna
Może to jeszcze poczyta:D A zniknęła bo całkiem zmieniliście temat!

Gość no nie....
ja mam otarcia kilka razy w miesiacu jako kobieta przy stosunku zwyklym bez gumy i co... otarcie mozesz miec zawsze.... robisz sie naprawde komiczny :D

Gość herbaciane roze
co tam twoje otarcia to nie sa otarcia na penisie no go NIE MASZ mozesz go niec tylko na pol wlasnosc jesli zaczniesz wlazic w dupe jakiems wlascicielowi penisa. moze byc nawet glupi i ubogi

luuudzie przecież to jakiś gówniarz sobie zrobił jaja z was i się teraz śmieje przed kompem że baby tyle plotkują :) a ze akurat ciekawa dyskusja jak zwykle z komicznym sie wywiazala, to inny temat :)

Gość no bo
my wolimy prezerwatywy twoje kobiety prochy no igit tobie trudno w to uwierzyc i nam tez :D

Gość no nie....
a jakby go tak cyk nozyczkami i do formaliny to bylby tylko MOJ :D Herbaciane - moze tak najlepiej :P

Gość herbaciane roze
kwiatek mam wrazenie, ze ciagle tu ktos, kto zalozyl temat sugeruje ze ktos go zalozyl mamy to w nosie kafeteria nie jest po to by rozwiazywc za innych ich problemy, lez po to by wymieniac poglady taka dyskusja jest nie na temat tylko pozornie trzeba miec iq ujemne zeby tego nie widziec

Gość herbaciane roze
mi sie ta dyskusja b podoba bo jest duzo zamieszania i wszyscy mowia razem wszyscy sie kloca i przekrzykuja- jest fajnie

\"ja mam otarcia kilka razy w miesiacu jako kobieta przy stosunku zwyklym bez gumy i co... otarcie mozesz miec zawsze...\" przeciez ja sobie żartowałem w tamtej wypowiedzi.. :D:D a co do herbacianych róż - nie wiem czemu kobiety nie zauwazaja, ze osoba kryjaca sie pod tym nickiem ma ogrona pogarde dla kobiet - sypiajacych z facetem wczesniej niz rok po poznaniu sie oraz dla tych, ktore dla faceta biorą tabletki... czyli do jaich 80% populacji... czyli dla wiekszosci z Was tak naprawde.. kilkukrotnie obraziła Was wprost, a Wy nadal jej przytakujecie... częć naskoczenia na mnie przeslania Wam oczy?

herbaciane roze --> ja tego tematu nie zalozylem... rad udzielilem, a zalozyc sie z wami moge ze to sa jaja. teraz sie zlewam z waszych przepychanek z komicznym :) PS. to ja mam iq ujemne? :)