Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość axyee

Wpadlam z facetem po 2 miesiacah chodzenia, pomocy

Polecane posty

\"własnie przestałam po 5 latach to moj pierwszy miesiąc bez\" sory Harris za złośliwosc, ale rozumiem juz ten atak nie spotykałem sie z kretynkami, ktore nie powiedziałyby mi o ciąży... zreszta nie wiem czemu mialyby to ukrywać? Ja nigdy nie migałem sie od odpowiedzialnosci... Ps nie tyle ufałem koietom, co ewentualna wpadka nie jest dla mnie az taką tragedią

pomijajac taką sobie skutecznosc prezerwatyw ja nie czuję róźnicy minusem jet to, ze trzeba przerwac na chwilę aby załozyć ale plus taki że nie kleję się od spermy bo wszystko higienicznie zostaje w gumce :)

Gość herbaciane roze
poruszmy moze temat dlaczego nie bierzemy hormonow ja nie biore poniewaz nie chodze do lozka z przygodnymi facetami a ze stalym facetem mozna ponosic slad ryzyka ze zajdzie sie w ciaze isc z facetem po 2ch miesiacach dlo lozka HA HA HA I HA!!!!!

Gość ejbisi
Dziewczyno, jesteś teraz w szoku, faktycznie po 2 miesiącach to troche za wcześnie, ale pomyśl, jak byś zaszła po 2 latach to co by to zmieniło? Chyba że skazujesz wasz związek od razu na porażkę, a na to nie wygląda bo mówiłaś że mieliście plany itd. To teraz zmienicie plany :D Kobieto, nie masz juz 18 lat! Bedzie dobrze i bedziecie szczesliwi :) Kiedys sie jeszcze bedziesz samej sobie dziwic ze w ogole o czyms takim przez sekunde pomyslalas.

Gość herbaciane roze
liczylby kto

Gość w Polsce nie jest niestety
ot teraz bedziem dobrze pisac :P :D

komiczne jaki atak? wszytko odbierasz tok bardzo przesadnie personalnie rozmawiamy sobie wszyscy w kółeczku.....ale Ty widzisz atak a pozatym akurat na mój nastrój odstawienie tabsów nie ma żdanego wpływu ja się taka urodziłam :classic_cool:

Gość herbaciane roze
w polsce niestety ot widzisz i mozna sie nie obrazac za normalne uwagi :D

Gość kilka podstawowych pytań
gwoli przypomnienia : 10:57 komiczne duża a głupia... nawet o własną d**e zadbać nie potrafisz... raczej trudno liczyć, że facet bedzie zachwycony... masz problem kobieto bez komentarza

Gość herbaciane roze
HARIS a nauprawialas sie chociaz seksu na tych tabletkach czy byly okresy, ze "na darmo" sie trulas?

kilka podstawowych pytań czyli ywazasz, ze to dobry pomysł zajsc w ciąże z facetem po 2 miesiacach i kiepskie zabezpieczenie => prezerwatywa to dobry pomysł?

komiczne- topik nie jest o tym czy "to" jest dobry pomysł.

to jeden z najlepszych srodkow zabezpieczajacych, a przy okazji daje ochrone przed chorobami wenerycznymi, moim zdaniem dobry

Gość herbaciane roze
haris ;)

\"Przynajmniej ja nie czuje roznicy (oprocz dawki strachu) gdy jade na prezerwatywie\" Jak to? boisz sie? czego? przeciez dziecko to najwiekszy skarb, a z uwagi na fakt iz wszystkie jestescie takie cnotliwe i nie uprawiacie sexu z byle kim, to powinnyscie płodzic i byc z tego powodu szczęśliwe!! O ataku Haris pisalem dlatego, bo uderza sie tu nie w moje poglądy, tylko personalnie we mnie...

\"komiczne- topik nie jest o tym czy \"to\" jest dobry pomysł.\" dlatego napisałem, że to głupota...

Gość no bo to
glupota brac 21 tabletek na 3, 4 razy seks, nie uwazacie?

Kochany Komiczne czy ja gdzies tu pisalam ze dziecko to dla mnie skarb - nie masz w danej chwili pomyslu na post to czepiasz sie czegos innego byleby wyjsc z twarza. a co ma cnotliwosc do plodzenia? jakos nie widze zwiazku... oj komiczne idz po herbatke bo juz bzdury pleciesz

a zresztą nawet nie we mnie, bo ataki na mnie mi wiszą... ale prosiłbym o darowanie sobie oceny kobiet z którymi sie spotykałem i spotykam...

Gość herbaciane roze
no coz komiczne nie pierdol nie kazda kobieta albo sie truje hormonami albo uwaza ze nie ma wiekszej radosci nad etat przy cudzej kupie

komiczne, czy naprawdę myślisz, ze autorka założyła ten topik po to byś mógł ją oceniać i lać jej pomyje na łeb?

tak, prezerwatywa zdecydowanie najlepsza bo chroni tez przed mikroorganizmami: HIV, HBV, HPV, herpes virus, bakterie wywolujace choroby weneryczne. do tego Postinor albo Escapelle w szufladzie i mozna sie pieprzyc do woli :P

Gość ludzie ale chyba
nie o tym ten topik :O