Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość axyee

Wpadlam z facetem po 2 miesiacah chodzenia, pomocy

Polecane posty

Gość herbaciane roze
juhu nie mam penisa a zostalam wyrozniona z tlumu pramatek jako kobieta pogardliwa i agresywna taki wykastrowany mezczyzna ze mnie zawsze cos ;)

Gość herbaciane roze
komiczne lubisz byc jdynym znienawidzonym prowokatorem topkowym? masz pecha

Gość no bo
mi tez sie rozmowa :D podoba a wypowiedzi Komiczne bardzo lubie :P czesto sa zlosliwe ale prawdziwe :) i to myslenie tak bardzo odmienne od naszego :D

Gość no nie....
komiczne czy Ty naprawde uwazasz ze branie tabsow to nic? Bo ja nie widze powodow do zartow gdy wymienia sie raka, zatory, bezplodnosc itp, wbrew pozorom to nie jest cos wyjatkowego miec komplikacje po tabletkach... tyle ze faceci tego najczesciej nie wiedza albo lekcewaza, wydaje im sie ze kobiecie jest latwiej wziac tabletke bo oni nie musza sie meczyc ze skutkami ubocznymi.... i o to idzie cala ta batalia.....

Gość herbaciane roze
dziewczyny - czesci pramatki ja wam wyjasnie o co tu chodzi jako ta wredna i tak mam juz pietno to niech bedzie komiczne moje drogie nienawidzi kobiet zaleznych i myslal ze ma niezalezna , nowoczesna, biroaca tabletki dopiero dzis przejzal na oczy, ze to , co bral za niezaleznosc jest w istocie zaleznoscia, lub inne kobiety moga tak to widziec stad agresja - nie do nas tylko do swojej kobiety ale odgrywa sie na nas

Gość kilka podstawowych pytań
ale tak własciwie to topik był bardziej o przerywaniu ciąży, a nie o skutkach ubocznych tabsów i gum

Gość no nie....
herbaciane juz troche przesadzasz.... :/

no nie.... a ja ci pisze, ze wiekszosc kobiet, ktore znam - woli tabletki... chocby dlatego, że cykl im sie wyregulował i nie zdychaja podczas okresu, jak to było przed zastosowaniem tabsów

herbaciane róze- piszesz szybciej niż myślisz. To musi być naprawdę czasami trudne....

Gość herbaciane
Ktoż tu ma ujemne IQ...

Gość herbaciane roze
niemozliwe, bym pisala szbciej niz mysle kazdy wie, ze tak jest. a ze swinstwem jest to, ze to pisze to nie moja wina tylko faktow

kurna Komiczne tabletki sa naprawde fe, a te kobiety co je biora to placa zdrowiem po wieloletnim ich stosowaniu. i co z tego ze wola je TERAZ skoro zaplaca zdrowiem POZNIEJ

Kwiatek - jedne zapłacą inne nie... podobnie jak palące papierosy, nadużywające alkoholu i prowadzące niezdrowy (żywieniowo) tryb życia... życie jest niezdrowe... ale ja nie mam na to wpływu...

Gość no nie....
no i owszem sa pozytywne i negatywne skutki pozytywne sa na poczatku negatywne (oby nie) pojawiaja sie dopiero w przyszlosci. Sama biore tabletki i niestety pracuje nad rakiem i dlatego mam ogromnego pietra. Z tego samego tez powodu wkurzylo mnie gdzies tam Twoje zdanie ze kobiecie latiwej, ze jak czipsy ze ma obowiazek... mnie latwiej nie jest bo moja praca codziennie przypomina mi na co jestem narazona, z drugiej strony godze sie na to do momentu kiedy nie zdecyduje sie na dziecko. Potem bedzie drastyczne wyjscie :P w kazdym badz razie - tabsy kondomy kazdy wybiera co chce - ale OBOJE ludzi musi miec swiadomosc nad konsekwencjami takich wyborow, a to w niektorych swoich watkach zakwestionowales.... I to na tyle..

oki, tabletki nie są zdrowe, to na pewno, ale do cholery, nikt tutaj nie wciska ich na siłę herbacianym różom, po co się tak piekli? nie chce - nie bierze, ale niech nie obraża kobiet, które biorą, bo chcą...

Gość herbaciane roze
zacytuj gdzie kogos obrazilam

herbaciane, ta Twoja uproszczona psychologia, ktora tobie wydaje sie odkrywcza, bo pierszy raz poczułas przyjemnosc rozumowania, jest niestety błędna...

wiecie co.... :O teraz nagle czujecie sie urążone przez herbaciane róze chyba macie w oczach jakies detektory ataków personalnych ze wszędzie sięich doszukujecie nie mozna nic powiedziec bo zaraz wrzyscy się obruszaja

Gość herbaciane roze
komiczne to twoja uproszczona ortografia jest bledna

Komiczne - KAŻDA zapłaci zdrowiem, wierz mi... tak samo kazdy kto pali papierosy, naduzywa alkoholu itd. skutki wychodza po prostu po WIELU LATACH i cała przewrotność tabletek polega na tym że ciężko będzie łączyć późniejsze choroby i niedomagania organizmu z tym że się stosowało tabletki

dobra, ide na obiad, podsumowanie dyskusji: - udało sie wypłoszyć załamaną swoją sytuacją autorkę -komiczne dowiedział się , że tabsy mają skutki uboczne - herbaciane udało się złapać na wędkę w dniu dzisiejszym swoją ofiarę- komicznego i trochę ją potarmosić za mózg, z czego czerpie duużą satysfakcję -reszta straciła trochę czasu.... czyli wszystko po staremu haha :P czymcie sie czego możecie, pa! ;)

no nie.... łatwiej, bo kobieca chaemia jest bardziej dostępna.. od męskiej chemii.. i kobieta niczego nie musi... herbaciane: \"JA nie moge zniesc kobiet mizdrzacych sie do facetow, ktore gotowe sa z usmiechem lykac hormony juz po kilku miesiacach znajomosci\" nastepne \"niechze sobie ustawia zlote penisy w gablocie i bija przed nimi poklony wyjdzie na to samo\" i nastepne \"nie moja wina, ze teraz watpisz, czy twoja kobieta jak ja zwiesz aby nie wlazi ci za bardzo w d**e, czego ewidentnie nie lubisz\" a to tylko z jednej strony

Gość kryzysowa narzeczona
mogłam być już na dnie a nie byłam nigdy nie dowiem się co straciłam tara ra ra tara ra ra

\"Komiczne - KAŻDA zapłaci zdrowiem, wierz mi... tak samo kazdy kto pali papierosy, naduzywa alkoholu itd. skutki wychodza po prostu po WIELU LATACH\" wyobraź sobie, że po wielu latach umrzesz... nawet nie biorąc tabletek

Gość no nie....
nie mowimy o chemii ale o srodkach antykoncepcyjnych ogolnie a co do tego ze nie musi - wlasnie zaprzeczyles swojemu wlasnemu postowi sprzed jakiegos czasu gdzie napisales ze ma obowiazek...