Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość axyee

Wpadlam z facetem po 2 miesiacah chodzenia, pomocy

Polecane posty

wSciekłam się na to, że się do swojego męża mizdrzę, bo łykam tabletki. No naprawdę bez przesady...

każdy umrze wszyscy umrzecie komiczne umrze róże zwiędną haris umrze tylko Pramatka zyć bedzie wiecznie i śmiac się z was

Gość herbaciane roze
czyli, ze to, ze ja nie moge czegosc zniesc te osoby potencjalnie boli a jeszcze powiedz mi - od kiedy to stalam sie wyrocznia nie zauwazylam nikogo nie obrazam tylko pisze jak ja oceniam pewne zachowania tak samo nie znosze jak kobiety smieja sie z niesmiesznych zartow mezow psychopatow. dla mnie to jest zalosne, inni moga byc dumni jak to dbaja o zwiazek RELATYWIZM - slowo klucz wypowiadam sie w swoim imieniu. nie mam ambicji tworzyc sadow obiektywnych. ale nie traktujcie mnie jak wyroczni bedzie nam z tym duzo latwiej

\"a co do tego ze nie musi - wlasnie zaprzeczyles swojemu wlasnemu postowi sprzed jakiegos czasu gdzie napisales ze ma obowiazek...\" zacytuj

zizaiki to chyba nie o to chodziło jesli bierzece tabsy bo obojgu tak wygodnie, taki wasz kompromis to ok ale jesli bierzesz tabsy tylko dlatego, ze faceta prezerwatywa uwiera to nie ok

Haris - jeszcze tak nikt mojego nicka nie przekręcił;) ok, ja tylko mówię, że każda kobieta ma swoje powody i nie trzeba wrzucać do jednego worka faktycznie trochę mnie poniosło...

Gość herbaciane roze
ja dopuszczam to, ze mozna jakis okres czasu przyjmowac tabletki w konkretnym celu na przyklad- jeseli czyjs lek przed ciaza jest tak wielki, ze psychicznie ponosi wieksze straty, niz te zdrowotne ale nie wydaje mi sie, zeby bylo normalne uznanie, ze lykanie antykoncepcji hormonalnej jest czym zwyczajnym i lepiej przy mezczyznie nie depilowac nog nie lykac tabletek, jesli sie zajdzie w ciaze- po cichu usunac, zeby go nie rozdraznic a jesli laskawie zgodzi sie zaakceptowac swe wlasne dziecko BRON BOZE nie brac na porodowke bo sie zbrzydzi

Gość kryzysowa narzeczona
właśnie słucham piosenkę FABRYKA MAŁP i jakoś mi tak ona pasuje do tego topiku i wielu innych na tym forum :) kiedys oglądałam parodię brazylijskiej telenoweli i tam była taka scenka jak facet kłoci się z kobietą zajadle i oboje wymachują rękoma na wszystkie strony i to też tak jakoś kojarzy mi się z topikiem, a raczej z tzw. dyskusją :) ;)

nie wiem róźe sąd bierzesz takie pomysły :D chociaz może nóg przy facecie to lepiej nie depilowac troche prywatnosci musi być kryzysowa narzeczona - ot, forum

Gość herbaciane roze
kryzysowa narzeczona milego pobytu w swiecie, w ktorym kulturalni ludzie nie dyskutuja emocjonalnie pozdrow rodzine dulskich i przekaz ze warto troche zainwestowac w plytoteke

Gość kryzysowa narzeczona
herbaciane roze to pozdrawiam ciebie ;)

14:39 komiczne wyobraź sobie, że po wielu latach umrzesz... nawet nie biorąc tabletek ------------------------------ ale ja nie chce umrzec w męczarniach na raka... albo na zator w wieku 50-60 lat.

Gość herbaciane roze
zator w wieku 50-60 lat? moja znajoma dostala zatoru przed 30stka z powodu tabletek antykoncepcyjnych

Gość herbaciane roze
haris ale moja znajoma mogla tylko ie brac tabletek zeby nie dostac zatoru, twoja musialby nie wychodzic z domu, zeby egla nie spadla jej na glowe w pierwszym przypadku byl to skutek lekow, w drugim przypadek

Gość no nie....
duża a głupia..nawet o własną d**e zadbać nie potrafisz... – gdy wiedziales ze byl uzyty kondom ale ja nie jestem agresywny, ja skrytykowalem idiotyczne postępowanie autorki... – idiotyczny jest seks bez zabezpieczenia, oni sie zabezpieczyli on zadbał - założył gumę... nie pomogło... on ma równiez problem, ale on moze się zmyć, olać dziewczyne i jedyne co go czeka to płacenie alimentów... dlatego wlasnie to ona powinna dbac o zabezpieczenie bo ona cierpi potem wiecej... – myslala, zabezpieczyli sie oboje, pomysleli o kondomie to jest wspolna decyzja skad wiesz ze to ona go mu nie dala? Kobieta sie zabezpiecza, bo kobiece srodki antykoncepcyjne są popularne jak chipsy a męskie, równie popularne są mniej skuteczne i dyskomfortowe... jedne zapłacą inne nie... – chodi o zdrowie przy tabletkach, czyli nie obchodzi Cie za bardzo ze milosc Twojego zycia moze dostac raka? Ogolnie rzecz biorac – kobieta ma sie zabezpieczac to jej macica, a ze to szkodliwie oddzialywuje na zdrowie to juz nie jest takie wazne. Kondomy sa skuteczne jezeli sie je dobrze uzywa i procentowo oczywiscie wychodzi to na ich niekorzysc ale nie jest zle - 3 ciaze na 100 gdy w przypadku pigul bodajze 1? Nie widze powodu dla ktorego uzycie kondomu kwalifikuje kobiete jako niezabezpieczajaca sie.... to tyle, ide na obiad, do milego!

róże nie było żadnej cegły chodzi o to, ze i tak umrzemy trojemy sie każym kęsem, kazdym oddechem nie ma co wpędzac się w spiralę paranoi tabletki zostały wymyślone aby służyć kobietom i spełniają swój główny cel to jest naprawde kwestia indywidualnego wyboru

jedna znajoma jadła tylko kiełki i zdrową żywnosc, była okazem zdrowia... na pasach przywaliła jej inna babka...śmierc na miejscu... w wieku 35 lat herbaciane róze - idź dalej - golenie nóg, malowanie sie, noszenie sexownej bielizny, farbownaie włosow (bez wątpienia szkodliwe dla włosow) to jak rozumiem, tez objawy podległosci mężczyznie, godne napiętnowania? Ps gdyby jakis facet prazentował tak szowinistyczną postawe jak herbaciane, to juz byscie namierzały jego IP by go w domu dopaść... Paweł_28 to przy niej feminista

akurat tu sie Haris mylisz... bo wplyw mamy i to niemaly. ty sie 5 lat trulas tabletkami.. a czemu teraz nie bierzesz, co?

nie biorę bo mi libido spadło innych problemów ze zdrowiem nie miałam komiczne podal dobry przykład ja wam podam jedszcze lepszy moja babcia - całe życie miał ajkaś schize i była na diecie, nie paliła, nie piła odebrała sobie wszelkie rozkosze podniebienia umarła na raka żołądka

no nie.... i co udowodnilas??? Napisalem, ze kobieta powinna zabezpieczac sie z nowo poznanym facetem, ale w swoim własnym dobrze pojetym interesie... a nie, że musi sie zabezpieczac bo facet tak wymaga.... nie rozumiesz róznicy? oraz sex ma byc komfortowy... to przyjemnosc dla wszystkich, poza herbacianymi różami... jesli prezerwatywa psuje przyjemnosc... to jak ma byc lepszym wyjsciem?

Gość herbaciane roze
komiczne a od malowania ust mozna odostac raka?

\"moja babcia - całe życie miał ajkaś schize i była na diecie, nie paliła, nie piła odebrała sobie wszelkie rozkosze podniebienia\" moj dziadek ŚP palił 3 paczki dziennie - bez filtra... jadł tłuste rzeczy - zwykła szynka to był dla niego wiór nie mięso... lubił wypić oj lubił... była bardzo zabawowym facetem w pełnym tego słowa znaczeniu... zmarł w wieku 89 lat... bo uderzył sie w głowe - spadł z drabiny i miał po tym wylew... lekarze podczas sekcji ocenili ze byl w swietnej kondycji...

Gość herbaciane roze
dla mnie seks jest przyjemny kiedy mam 100 procent pewnosci, ze nie wpedzam sie w raka co do ciazy wystarczy mi 99

Gość axyee
Nie spodziewalam sie az tylu postow:( Przepraszam ale przeczytalam tylko kilka, bardzo wam dziekuje za opinie. Wieczorem siade i przeczytam wszystko bardzo dokladnie. Bylam w miescie. Zlozylam wniosek o pozyczke na 5 tys. Nie wiem co jeszcze zrobie z ta kasa ale mysle o aborcji:( Nie jestem jeszcze gotowa na dziecko. omimo, ze mam prace to finansowo nie dam rady sama:( sama jeszcze jestem dzieckiem:(:(

Gość herbaciane roze
komiczne lekarze robili sekscje 89 letniemu staruszkowi?????????????