Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość axyee

Wpadlam z facetem po 2 miesiacah chodzenia, pomocy

Polecane posty

Gość nie masz racji komiczne
26 lat to już nie dzieci więc powini o tym porozmawic fakt, krótko się znają ale idąc z kimś do łózka trzeba zawsze liczyc się z możliwością wpadki, nie mają po 18 lat, więc kto wie może powinni wziąc pod uwagę dalszą przyszłośc i wspólne wychowywanie dziecka autorko dziś chcesz usnunąc ciążę a za 4 lata będziesz ją planowała....czy to nie jest trochę bez sensu ? znam wiele matek, które rodziły w wieku 25-27 lat, to dobry wiek na dziecko, jesteś jeszcze młoda, silna, organizm dobrze znosi ciążę, skóra szybciej się regeneruje, łatwiej wrócisz do formy po ciąży, sama pomyśl: w wieku 30 lat będziesz już mamą chodzącego szkraba, będziesz młoda i będziesz mogła znów robic to co lubisz zamiast tkwic w pieluchach

usunięcie wpłynie na całe twoje zycie (podobnie jak urodzenie) kilka dni temu byla na forum wypowiedz dziewczyny ktora usunęła bo byla tego pewna w 100% tego ze chce to zrobic... i minął tydzien od aborcji - i juz zaluje tego kroku... spotkaj sie z nim - zagadaj co by bylo gdybyscie wpadli - poznasz jego zdanie na ten temat... nie podejmuj tej decyzji w 5 minut... a moze (wiem - moze) facet nie tyle ucieszy sie z tej wiadomosci co - okaze sie byc dojrzalym, doroslym gosciem... spotkaj sie i rzuc (ale powaznym tonem) co by bylo gdybyscie wpadli... i pamiętaj 26 lat to nie 16 a przeciez wiele 16letnich dziewczyn zdecydowalo sie urodzic przemysl jeszcze... moze dokladnie tak jak ktos napisal to ten na gorze zadecydowal??? pisałaś ze mialas dlugi zwiazek ktory zakonczylas - moja kumpela zakonczyla zwiazek po 5 latach potem szybko poznala nowego i po pol roku wzieli slub i są szczesliwi... nie mysl pesymistycznie... moze akurat to TEN !!! i moze tak właśnie miało być???

Też radzę pogadać z facetem. Razem łatwiej podjąć JAKĄKOLWIEK decyzję. No i zawsze lepiej chyba powiedzieć mu prawdę niż oszukiwać być może całe życie. komiczne -->> Twój poziom dyskusji mnie rozkłada na łopatki...

sarkastyczna cyniczka i lejla mają rację... sama byś nie zaszła więc i on powinien wiedziec... chyba ze balabys sie decyzji ze on powie - bedziemy mieli dziecko a ty go nie chcesz (dziecka)

Gość moj punkt widzenia
1. kazda antykoncepcja zawodzi 2. dlaczego ona miala dbać o swoją dupę??? a moze facet powinien był zadbac o swojego chuja???? 2. oboje mają problem i poziom samozadowoleni faceta nie ma tu nic do rzeczy także komiczne - po raz kolejny - spiżdzaj placku drożdżowy

Gość tokovit
Czy to kolejna prowokacja?? Dlaczego pytasz sie na forum, ktore czytuje stado dewotek ile kosztuje aborcja?? Jezeli chcesz usunac, to nie mow nic nikomu i po prostu zalatw sprawe. I nie sluchaj tych bab, ktore straszna wyrzutami sumienia.

do autorki----------powiedz o tym facetowi......to najlepsze rozwiazanie,zeby nie wiem co to on ma wiele wspólnego z tym faktem jakim jest ta ciąza

Gość ech...........
Komiczne---niby prawnik a taki pusty widać ten typ tak ma!!!Pozdrawiam wszystkich prawników którzy mają bardziej poukładane w głowach niż prawnik komiczne co siedzie na kafe..

axyee - kiepska sytuacja to fakt ale trzymaj się pogadaj z facetem z nim czy bez niego poradzisz sobie aborcja to ostatecznosc nie pytaj o nic na kafe bo tu tylko zamęt wsłuchaj sie w siebie czy chcesz tego dziecka czy nie i podejmij własą swiadomą decyzję!

Gość tokovit
ech, znasz prawnika, ktory ma czas na siedzienie na forum przez caly dzien????

tokovit - bynajmniej nie jestem dewotką, a co do sumienia to nie sądzę by usunięcie ciąży było jak wyrwanie zęba... chyba że nie ma się sumienia... są w końcu i takie ktore robily to nieraz... tyle ze to kobieta boryka się z tym problemem co nie zmienia faktu że mając 26 lat - "z reguły? wie się skąd się biorą dzieci...

pierwszą rzeczą do zrobienia jest powiedzenie o tym facetowi bo on jest WSPÓŁODPOWIEDZIALNY za to dziecko ktore zrobiliscie Komiczny, potrafisz tylko obrażać, czy w końcu zaczniesz jakieś rady dawać?

Gość abstrahujac od tematu
dziwny prawnik z tego komicznego, skad on ma czas (i ochote) siedziec tyle na kafe, ktore w zalozeniu jest forum dla kobiet?

Gość tokovit
Czy Ty w zyciu niczego nie zalujesz?? Ja nie usuwalam ciazy, a tez czasami rozpamietuje pewne rzeczy z przeszlosci, co nie znaczy, ze mam depresje i nie jestem szczesliwa.

moja koleznka wpadla z facetem po 3 miesiacach znajomosci, jak byla w 3 miesiacu to wzieli slub i zyja sobie radosni i szczesliwi, czemu od razu przybierasz czarny scenariusz wydarzen?? moze tak mialo byc, nie rezygniuj bo mozesz stracic swoje szczescie bezpowrotnie

Gość ech...........
Bo z niego taki prawnik

Gość tokovit
ekstra, ale moze ona po prostu nie chce dziecka?? Naprawde istnieja jeszcze kobiety, ktore maja inne cele niz zajscie jak najszybciej w ciaze.

aha, tylko nie mów co by było GDYBYŚCIE wpadli. powiedz mu PRAWDĘ ze wpadliscie, on musi to wiedziec!! bo moze sie inaczej zachowac przy gdybaniu-moze ci poweidziec usuń, a jak sie dowie ze jestes w ciąży to może przemyśli i tak nie powie I pamiętaj - ciąża i dziecko to nie choroba, więc głowa do góry :)

ja nie uwazam ze wszytskie kobiety powinny rodzic dzieci, ale z tego wychodzi ze ona boi sie najbardziej reakcji chlopaka kwiatek uwazam podobnie jak ty, po co urzadzac podchody w stylu co by bylo gdyby?? powinna mu wyznac prawde

Gość jak chcesz
usunac to usun ale najpierw go o poinformuj ze jestes w ciazy ma prawo wiedziec

Gość ja......................
Co za życie jedne kobietą usuwają ciąże drugie o tym myślą a inne proszą wręcz błagają o rady jak zajść w ciąże.

no ok to niech wyzna mu prawdę... choc jesli dziecka nie chce to i tak mu nic nie powie bo co by zrobila gdyby sie okazalo ze on chce dziecko a ona nie??? moze dlatego nie powiedziala mu

Gość jak chcesz
mial prawo zrobic dziecko ma prawo o tym wiedziec

Gość tokovit
jezeli usunie, to niech zachowa to dla siebie, wcale nie musi mowic facetowi.