Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anul

Do osób znających angielski, proszę pomużcie mi

Polecane posty

Chodze do II klasy LO ale jestem na niższym poziomie nauki j ang bo uczyłam się go tylko przez dwa lata, a oni ok 7, pani nam zadała napisać list do przyjaciółki/koleżanki opisujący jakieś zdarzenie w moim życiu(np robienie prawojazdy, spotkania kogoś sławnego czy wygrania kastingu) niestety ja nie mam zielonego pojęcia jak go napisać, błagam pomużcie mi, bardzo mi na tym zależy

Gość ale masz pecha
Nie znasz dobrze ani jednego języka!

Gość bajeczka..
Najpierw się polskiego naucz.

Gość no i co myślisz że ktoś będzie
za ciebie odwalał zadania domowe? :o stuknij się w łeb

Gość losie
Ty się najpierw naucz pisać po polsku.Kto pisze "pomużcie" przez u.Ludzie i ty chodzisz do L.O wiesz co jestem nauczycielką angielkiego,takich błędów nie robią dzieci w IV klasie podstawówki

Gość lalalalalalalalalalalaalalal
a co dasz w zamian?

Gość jak można nie wiedzieć
jak napisać list? :o napisz po polsku (to chyba umiesz), potem słownik w rękę i do roboty!

Gość i po co się tak wściekać ludz
ie.... Napisz sobie po polsku, spróbuj potłumaczyć ze słownikiem, a potem tu wrzuć to Ci sprawdzę :) Na jutro?

Gość prosze cie bardzo
Hi, Y! How are you? I'm wonderful! Guess what happened? Last week they organised a school performance casting, I took a chance... and I won it! It was absolutelty amazing, the school performance is a parade of famous historical persons, and I am supposed to act as queen of Scotland - Maria Stuart. Remember that book we read last summer? It helped me a lot, as it was a very interesting biography of Her Majesty. :-) I am supposed to do a drama monologue. I am so excited I cannot wait my first rehearsal! I hope you will be able to come and see me - the performance is scheduled on the first weekend of January. Please, try to make it, I'll be very happy to see a familiar face. Kisses, X.

Gość prosze cie bardzo
I naprawdę, ludzie, nie grzejcie się tak, zajęło mi to dwie minuty... Dłużej niż wasze wrzaski...

Przeważająca ilość osób to naprawdę chyba jakiś margines społeczny chcący się czymś popisać, tylko jeszcze nie wiem czym chyba swoją łaciną podwórkową, umiem bardzo dobrze polski, niestety angielskiego nie za bardzo, dlatego to była tylko prośba, na szczęCie są jeszcze osoby kulturalne i pomocne.

prosze cie bardzo .... dziękuje Ci bardzo też bym tak chciała umieć angielski ale cały czas się uczę także mam nadzieję że już niedługo, jestem ambitna także spełni się moje marzenie

Gość prosze cie bardzo
Nie wiem, czy nie za krótkie, ale zawsze możesz spróbować jakoś to rozbudować. I powodzenia w nauce życzę. :-D

prosze cie bardzo .... nie jest za krótkie jeszcze raz dziękuje, najgorsze w nauce jest to że nie za bardzo widac postępy i nie jestem doceniana, np gdy mamy nauczyc się opoiadac ja uczę się tego od zaraz ( mamy na to tydzień) codziennie po godzinie, utrwalam itd a póżniej i tak dostaję jakieś 3, to takie niesprawiedliwe