Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aleksja521

NIech obejrzą te zdjęcia zwolenniczki aborcji!

Polecane posty

Gość po pierwsze
TE ZDJĘCIA DOTYCZĄ PÓZNEJ ABORCJI TAK NIE WYGLĄDA 3-4-5-6-7 TYGODNIOWY PŁÓD WODA NA MŁYN

Gość mix mix
kazdy zdanie ma inne ... to temat rzeka ktory i tak nie zmieni niczego bo przeciwniczki beda nadal przeciwniczkami a zwolenniczki zwolenniczkami...

Gość ANNA 77
odpowiem krótko, jestem totalnie przeciwna...w życiu sama bym nie usunęła dziecka, ale.... zgodnie z nauka kościoła " nie osądzaj , a nie bedziesz osądzany", każdy ma swoje sumienie i kazdy zostanie rozliczony ze swojego życia w odpowiednim momencie, i to nie ja będę rozliczać! Te zdjęcia sa tutaj niepotrzbne....one nic nie dają!

Gość Dżizys
lady_in_red21---------------puste makówki :D:D dobre!

a tak puste makowki - bo nie mam innych slow na to co wypisuje chore z nienawiscie obronczynie embrionow. powiem szczerze, ze gdybym miala sie urodzicbez rak i nog to wolalabym byc wyskrobana a gdyby matka zdecydowala sie mnie urodzic to mialambym jej cyba to za zle. prwychodzi taki wiek, we czlowiek rozumie ze moglby go nie byc i co? i myslicie, ze ten czlowiek z roznymi porazeniami czy wadami jest szczeliwy? no chyba nie bardzo. tak samo gdyby nie daj boze prwytrafil mi sie jakis wypadek ale ciezka choroba - tez wolalabym miec praw wyboru. czy widzilyscie kiedys osobe umierajaca na raka, powoli jedzona przez to chorobe, zwijajaca sie z bolu. czy to takie fantastyczne zycie wedlug was?

Gość Dżizys
lady_in_red21............moje dziecko nie wie,że zyje, jednak bardzo cierpi i myślę,że gdyby miała świadomość, nie chciałaby żyć w tak niedoskonałym ciele.Dobrze,że o tym nie wie.Ale ja wiem i to jest przerażajace. I gdybym będąc w ciąży wiedziała to co teraz wiem----------usunęłabym bez wahania, bo nie jest ważne moje samopoczucie, tylko to,żeby moje dziecko nie cierpiało.I to absolutnie nie jest egoizm.

jakbym miała miec zdeformowaną twarz, uspośledzenie umysłowe lub fizyczne tez wolałabym by mama moja w dowód odpowiedzialnej troski i miłosci mnie usunęła.

Była kiedyś taka akcja - 17 czy 18-letni chłopaka wypowiedział się na jakimś forum w temacie eutanazji. Pisał, że miał jakiś wypadek, był bliski śmierci, trzeba było podjąć decyzję czy go ratować za wszelką cenę. On nie chciał. Niestety - rodzice za niego zdecydowali, więc przeżył. Jest sparaliżowany, ma problemy z oddychaniem i parę innych problemów (nie pamiętam już dokładnie). Minęło kilka lat od tamtego wypadku i chłopak nadal żałuje że go ocalono, nie chciał takiego życia, pisał że kto nie był w takiej sytuacji, to nigdy nie zrozumie. Wiecie co mu odpisywali zagorzali obrońcy życia, przeciwnicy aborcji i eutanazji? Że jak jest taki głupi to może faktycznie nie zasługuje na życie, więc niech się powiesi i nie zawraca głowy...

Gość o ludzie
Nie wytrzymam!!! Tak, jest wiele placówek dla dzieci m.in domy dziecka więc dziecko można oddać??? Owszem, domy dziecka są a była któraś z was w takim domu dziecka???? Tam jest dwa razy więcej dzieci niż miejsc!!! Ale co was to obchodzi!! Bo według niektórych z was TRZEBA rodzić!!! Ja pracowałam w domu dziecka i zrezygnowałam po pół roku bo serce mi się kroiło!!! Ale wy gówno o tym wiecie!!! Niech kobiety rodzą (bo usunąć przecież nie mogą) i niech umieszczają w placówkach, tak??? Jesteście śmieszni!!!

Gość do japonki
umysł bardziej zdeformowany niż chore dzieci twarze

Gość fdfd
straszne sa te zdjecia!!!!! az mi dech zaparlo!!! poważnie

Gość fdfd
jeszcze kiedys bylam za aborcja, ale po tym co zabaczylam... az mi slabo normalnie...jedno wiem ze nie zrobie tego teraz... nie potrafilabym

Gość nnnjjttj
a ja ma to w dupie

Gość ja tez/.....
do fdfd cikeawe jakby ci jakis brudny zbok obił buzię i brutalnie zgwałcił , jakbys wracała do domu pobita i zeszmacona i czułabys jego smród jeszcze przez miesiąc ciekawe czy chciałabys rodzic jego bachora. A twój mąż czy narzeczony by ciebie zostawił. ciekawe!!

Gość antykoncepcja przede wszystkim
Ja przede wszystkim jestem za antykoncepcją. Dziewczyna poznaje chłopaka, hormony biorą górę i idą ze sobą do łóżka bez zabezpieczenia. Ja tego nie rozumiem. Też jestem tylko kobietą, też mam swoje potrzeby, ale w życiu nie przyszłoby mi do głowy, żeby iść z facetem do łóżka bez zabezpieczenia. Nie ufam prezerwatywom. Prezerwatywa może pęknąć, może się zsunąć, a takie pindy zamiast iść po Postinor wierzą, że może tym razem im się uda i nie wpadną. Te, które tego nie planują naprawdę mogą wpaść. W ciążę jest bardzo łatwo zajść. Wiem, że niektóre kobiety mają problem z płodnością i one zazwyczaj twierdzą: "no znowu nie tak łatwo zajść", ale to bzdura. Kobieta najczęściej wpada od razu, chyba że naprawdę coś jest z nią nie tak, ma problem z płodnością. Znam wiele kobiet, które zrobiły to tylko ten jeden raz, bo poniosła je chwila, miały nadzieję, że nie zajdą w ciążę, a zaszły błyskawicznie. Albo te teksty: "nie ma 100% pewnego zabezpieczenia". Na 100 % to może nie ma, ale jest na 99%, a mnie to wystarcza. Ja pierwsze co zrobiłam, to poleciałam do lekarza, przebadałam się i poprosiłam o tabletki anty. Zaczęłam współżycie wcześnie, bo miałam 17 lat, ale za to byłam zabezpieczona i wiedziałam, że nie wpadnę. Biorą tabletki, piją alkohol, palą papierosy, łykają antybiotyki, a nawet nie wiedzą, że tego nie wolno robić, kiedy się stosuje antykoncepcję hormonalną. To nie sztuka iść do lekarza i poprosić o przepisanie tabsów, sztuką jest ich prawidłowe stosowanie. Można brać tabletki i nie wpaść, ale należy przeczytać ulotkę.

Gość Mama iskierek
A co wedlog was trzeba zabijac wszystkie slabe jednostki Jak pracowalas w domu dziecka to czemu nie powiedzialas tym dzieciom "Lepiej abyscie zdechly niz sie urodzily i meczyly" Ja zabieram czesto jedna dziewczynke z domu dziecka do siebie na swieta Wiem ze tam nie jest latwo Ale nigdy nie powiedzialabym, ze lepiej byloby usunac te dzieci Moze obozy porobicie dla wszystkich kalek i sierot co? Bo poco wam slabsze jednostki.

Gość Spartanie zabijali
slabe jednostki...

ponoc to odróznia nas od zwierzat ze jestesmy istotami myslacymi jednak czytajac co niektóre wpisy zaczynam watpic w róznice....:O:O:O:O:O:O:O

Gość Mama iskierek
Zycie ludzkie zaczyna sie od poczecia Czy powstalo z gwaltu, czy jest ulomne, czy jest niechciane to zawsze zycie ludzkie. Zarodek, embrion czyjak tam chcecie jest poczatkiem zycia. Dlaczego wy o tym chcecie decydowac. jakby kazda z was zamiast popierac usuwanie pomogla 1 kalekiemu dziecku czy sierocie swiat bylby odrobine leprzy. NIC NIE TLUMACZY ABORCJI To tylko uciszanie swojego sumienia Gwalt GOWNO O NIM WIECIE Ja urodzilam dziecko z gwaltu I KOCHAM PONAD ZYCIE

Gość to ze ty kochasz nie znaczy
ze ktos inny ma kochac:O Jestem przeciwna traktowaniu aborcji jako srodka antykoncepcyjnego. Ale jesli idzie o szczegolne przypadki - to kazda kobieta powinna miec mozliwosc wyboru. Przeciez sama sie na cos takiego nie skazala...

Już widzę te tłumy kobiet pchające się do domów dziecka i proszące o adopcję kalek... Szlachetne to bardzo, ale prawda jest gorzka - bardzo bardzo rzadko dochodzi do adopcji takich dzieci. Jak już małżeństwo się decyduje na taką formę rodzicielstwa, to wszyscy zaznaczają że chcą ZDROWE dziecko.

Gość Dżizys
mama iskierek-------------no to ładne sekrety wychodzą w praniu-----------🌻🌻🌻🌻🌻

Gość zaraz mnie szlag tarfi
Jak dzieci umierają z głodu i w mękach to z tego powodu nie płaczecie jak patrzysz w te zapłakane i smutne oczy kiedy gasną...a o aborcje taka afera!!!

ja to nie wiem po co te targi??? wiadomo ze sa zwolennicy i przeciwnicy ........

a jak jestw domu dziecka ja wiem najlepiej.........hm jak było.....a teraz jest gorzej

Gość kolejny temat o aborcji